مشکل جدی،کمک فوری
-
Dr.Saraaa
فکر میکنی،اگه یکسال نخونی نتیجه اش میشه عبرتی مثل من....Delete account ایشون کی هستند با این رتبه درصد پس الان باید پزشکی بخونه،بقیه درصداش رو میگی
-
Delete account ایشون کی هستند با این رتبه درصد پس الان باید پزشکی بخونه،بقیه درصداش رو میگی
Delete account در مشکل جدی،کمک فوری گفته است:
Delete account ایشون کی هستند با این رتبه درصد پس الان باید پزشکی بخونه،بقیه درصداش رو میگی
1990شد..درصداشو نمیدونم.زیستش کم بوده ک قبول نشده
امسال ترازش 8 هزاره -
درصداشو توی قلمچی نگاه کردم،ریاضی خیلی بالاس بع نطرتون با هفته ای یه ساعت جور میاد..
-
درصداشو توی قلمچی نگاه کردم،ریاضی خیلی بالاس بع نطرتون با هفته ای یه ساعت جور میاد..
وقتی پارسال 89 زده آره
-
وقتی پارسال 89 زده آره
Dr.Saraaa
پسر باهوشیه پس دمش گرم... -
مشکل بعد فیزیک و ریاضیه که کلا روی هم میخام 20 درصد بزنم.....چ پیشنهادی دارید؟از اردیبهشت به بعد میتونم هر کدوم رو به 10 برسونم یا نه به نطرتون چ بخونم
شما همونی نبودین ک میگفتین ریاضیو پارسال 64 زدین؟!
Dr.Saraaa در مشکل جدی،کمک فوری گفته است:
مشکل بعد فیزیک و ریاضیه که کلا روی هم میخام 20 درصد بزنم.....چ پیشنهادی دارید؟از اردیبهشت به بعد میتونم هر کدوم رو به 10 برسونم یا نه به نطرتون چ بخونم
-
این اشتباه تجربیاس ک فیزیک وریاضی رو کنار میزارن ....10 درصد؟
مطمعن باشین رتبه هایه زیر 1000 بیشتر از 10 درصد فیزیک وریاضیشونو میزنن
سعی کنین همه درساتون تو یه درصد باشه@bi
رتبه اگ اشتباه نکنم 990،ریاضی منفی 1.1 بود،،،زیست و شیمی هشتاد،،،،م هزینه وقتی زیادی برای زیست و شیمی کردم نمیتانم ... -
ممنون از همه ختم جلسه ...............:bowtie:
-
سلام برا عمومی ها تمام ویدیو های اقای رنجبر زاده نگاه کن 80 به بالا میزنی عربی اقای ناصح زاده نگاه کن ادبیات اقای راوش و بشین لغت زبان حفظ کن اگه فشرده نگاه کنی 10 روزه تموم میشه "من اینجوری نتیجه گرفتم
-
-
royaaa
ترور شخصیتی میگن رو کاملا حس کردم:bowtie: -
royaaa
ترور شخصیتی میگن رو کاملا حس کردم:bowtie:خخخخخخخخ
-
اگ بتونم ریاضیمو 50بزنم هنر کردم
-
@bi
رتبه اگ اشتباه نکنم 990،ریاضی منفی 1.1 بود،،،زیست و شیمی هشتاد،،،،م هزینه وقتی زیادی برای زیست و شیمی کردم نمیتانم ...Delete account سلام چطوری شیمی رو میخونین ؟از کجا میخونین ؟که عالی هستین؟
-
Delete account سلام چطوری شیمی رو میخونین ؟از کجا میخونین ؟که عالی هستین؟
narjes96
من علاقه ای به تست زدن بجز سوالای کنکور ندارم،،،بع همین دلیل بیشتر جزوه معلمو و کناب چندبار خوندم،اما هر شب خودمو میزارم جای طراح کنکور و فک میکنم اگ طرا . باشم چی طرح میکنم؟اینطوری ذهن ادم بازتر میشه«حیف ک نیستم...خخ» -
narjes96
من علاقه ای به تست زدن بجز سوالای کنکور ندارم،،،بع همین دلیل بیشتر جزوه معلمو و کناب چندبار خوندم،اما هر شب خودمو میزارم جای طراح کنکور و فک میکنم اگ طرا . باشم چی طرح میکنم؟اینطوری ذهن ادم بازتر میشه«حیف ک نیستم...خخ»Delete account بنظرتون چیکار کنم قوی شم؟