هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
بله عزیز دل دایی
نوشتهشده در ۹ آبان ۱۴۰۰، ۲۰:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi همون چاقو گویای همه چی هست
-
@infinitie-a خیلیییی
نوشتهشده در ۹ آبان ۱۴۰۰، ۲۰:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@masoumeh-shokrollahi خیلی زیاد
-
نوشتهشده در ۹ آبان ۱۴۰۰، ۲۰:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
قابل درک نیس این همه خنگی
-
-
Sharllot خیالت راحت
بعدشم اسفندیار
نه متود خودمون رو داریمنوشتهشده در ۹ آبان ۱۴۰۰، ۲۰:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Sharllot خیالت راحت
بعدشم اسفندیار
نه متود خودمون رو داریمعوضیییی
معبد میرین!؟ -
@kosar-mortazavi نه اتفاقا از بیکاریه میشینم ببینم کی رو مخه بلاکش کنم
نوشتهشده در ۹ آبان ۱۴۰۰، ۲۰:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@narjes-hashemi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
پس احتمالا چندتاشون اصلا خبر ندارن بلاکن
-
ساقی بیا بگو باهم محو شیم
بی معرفتنوشتهشده در ۹ آبان ۱۴۰۰، ۲۰:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@narjes-hashemi هسم حالا حالا ها
من الان از اون ادمای توی جشنم که از اول کارمیکنن تا اخر میمونن تهش یه کف دست سالاد الویه میرسه بهشون -
نوشتهشده در ۹ آبان ۱۴۰۰، ۲۰:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سنگین بود یا نه؟
-
@narjes-hashemi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
پس احتمالا چندتاشون اصلا خبر ندارن بلاکن
نوشتهشده در ۹ آبان ۱۴۰۰، ۲۰:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@kosar-mortazavi آخرش لو میره
-
Sharllot به جاهایی میرسید که چت بود ولی خالی بود
باهم چت میکردننوشتهشده در ۹ آبان ۱۴۰۰، ۲۰:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@narjes-hashemi
تففففففففف تففففففف -
نوشتهشده در ۹ آبان ۱۴۰۰، ۲۰:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
سنگین بود یا نه؟
نوشتهشده در ۹ آبان ۱۴۰۰، ۲۰:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@infinitie-a یا نه
-
نوشتهشده در ۹ آبان ۱۴۰۰، ۲۰:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@roghayeh-eftekhari یاده کی
-
@narjes-hashemi هسم حالا حالا ها
من الان از اون ادمای توی جشنم که از اول کارمیکنن تا اخر میمونن تهش یه کف دست سالاد الویه میرسه بهشوننوشتهشده در ۹ آبان ۱۴۰۰، ۲۰:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@saghi-mortazavi ها باش تو صادق
تو درست کار
-
Sharllot به جاهایی میرسید که چت بود ولی خالی بود
باهم چت میکردننوشتهشده در ۹ آبان ۱۴۰۰، ۲۰:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@narjes-hashemi
-
من الان از اون ادمای توی جشنم که از اول کارمیکنن تا اخر میمونن تهش یه کف دست سالاد الویه میرسه بهشوننوشتهشده در ۹ آبان ۱۴۰۰، ۲۰:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@saghi-mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
من الان از اون ادمای توی جشنم که از اول کارمیکنن تا اخر میمونن تهش یه کف دست سالاد الویه میرسه بهشونهمونا آخر کادو هارو باز میکنن
-
سنگین بود یا نه؟
نوشتهشده در ۹ آبان ۱۴۰۰، ۲۰:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
@saghi-mortazavi ها باش تو صادق
تو درست کار
نوشتهشده در ۹ آبان ۱۴۰۰، ۲۰:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@narjes-hashemi اره دیگه من خیلی مظلومم
-
@masoumeh-shokrollahi خیلی زیاد
نوشتهشده در ۹ آبان ۱۴۰۰، ۲۰:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده