هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@saghi-mortazavi من ایرانی هم میبینم
اون نرجس هاشمیه بدش میاد از ایرانینوشتهشده در ۹ مرداد ۱۴۰۰، ۲۲:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi این از اوناست که از تلویزیون پخش شد، من نرسیدم اولشو ببینم الان دارم نگاه میکنم
-
amir ahmadi این از اوناست که از تلویزیون پخش شد، من نرسیدم اولشو ببینم الان دارم نگاه میکنم
نوشتهشده در ۹ مرداد ۱۴۰۰، ۲۲:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@saghi-mortazavi بگو خب
-
@saghi-mortazavi بگو خب
نوشتهشده در ۹ مرداد ۱۴۰۰، ۲۲:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi لحظه گرگ و میش
-
amir ahmadi لحظه گرگ و میش
نوشتهشده در ۹ مرداد ۱۴۰۰، ۲۲:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@saghi-mortazavi پیر کردی مارا....
دودکش.جومونگ.پژمان.شب های برره.اوشین.یانگوم....
ولی این نه -
نوشتهشده در ۹ مرداد ۱۴۰۰، ۲۲:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
میدونم این سریاله ولی من کلا همه رو میگم فیلم
-
نوشتهشده در ۹ مرداد ۱۴۰۰، ۲۲:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
حتی مختار و ستایشم اره ولی این نه
-
@saghi-mortazavi پیر کردی مارا....
دودکش.جومونگ.پژمان.شب های برره.اوشین.یانگوم....
ولی این نهنوشتهشده در ۹ مرداد ۱۴۰۰، ۲۲:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi
خب من ندیدم اولشو، ینی اون سالی که برای اولین بارم پخش شد ندیدم
اینایی که گفتیو همه شونو دیدم -
حتی مختار و ستایشم اره ولی این نه
نوشتهشده در ۹ مرداد ۱۴۰۰، ۲۲:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi چشه مگه
-
amir ahmadi
خب من ندیدم اولشو، ینی اون سالی که برای اولین بارم پخش شد ندیدم
اینایی که گفتیو همه شونو دیدمنوشتهشده در ۹ مرداد ۱۴۰۰، ۲۲:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@saghi-mortazavi اسپویل کنم؟
-
@saghi-mortazavi اسپویل کنم؟
نوشتهشده در ۹ مرداد ۱۴۰۰، ۲۲:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi نه، حدودی میدونم قضیه چیه میخوام اصلشو ببینم
-
amir ahmadi چشه مگه
نوشتهشده در ۹ مرداد ۱۴۰۰، ۲۲:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@saghi-mortazavi نانازه
از این عقشی مقشی های ایرانیه..بعد مشکلات جوونای امروزی رو میگه....مغرور شدن کسی که از پایین به بالا میرسه و..
-
amir ahmadi نه، حدودی میدونم قضیه چیه میخوام اصلشو ببینم
نوشتهشده در ۹ مرداد ۱۴۰۰، ۲۲:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@saghi-mortazavi فقط یه دونه
-
@saghi-mortazavi نانازه
از این عقشی مقشی های ایرانیه..بعد مشکلات جوونای امروزی رو میگه....مغرور شدن کسی که از پایین به بالا میرسه و..
نوشتهشده در ۹ مرداد ۱۴۰۰، ۲۲:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi
آره از این عشقی های اول انقلاب خیلی باحاله که
من حال و هواشو دوس دارم -
@saghi-mortazavi فقط یه دونه
نوشتهشده در ۹ مرداد ۱۴۰۰، ۲۲:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi
نههههه، اخراجم کن ولی اسپویل نکن -
amir ahmadi
آره از این عشقی های اول انقلاب خیلی باحاله که
من حال و هواشو دوس دارمنوشتهشده در ۹ مرداد ۱۴۰۰، ۲۲:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@saghi-mortazavi خب میره اینده
جنگ شده؟
-
amir ahmadi
نههههه، اخراجم کن ولی اسپویل نکننوشتهشده در ۹ مرداد ۱۴۰۰، ۲۲:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@saghi-mortazavi
-
@saghi-mortazavi خب میره اینده
جنگ شده؟
نوشتهشده در ۹ مرداد ۱۴۰۰، ۲۲:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi
آره کلا تو جنگ شروع میشه داستان
از سال 63 دیگه
وسطه جنگه -
amir ahmadi
آره کلا تو جنگ شروع میشه داستان
از سال 63 دیگه
وسطه جنگهنوشتهشده در ۹ مرداد ۱۴۰۰، ۲۲:۵۲ آخرین ویرایش توسط amir ahmadi انجام شده@saghi-mortazavi داداششم رفته جنگ؟کمالیه فک کنم
-
@saghi-mortazavi داداششم رفته جنگ؟کمالیه فک کنم
نوشتهشده در ۹ مرداد ۱۴۰۰، ۲۲:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi فعلا داداش بزرگه رفته
-
amir ahmadi فعلا داداش بزرگه رفته
نوشتهشده در ۹ مرداد ۱۴۰۰، ۲۲:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@saghi-mortazavi میدونستی تا حالا تو زندگیم اسپویل نکردم...همین یه بار؟
عشقشم میره جنگ...این اسپویل نیس