هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
زنگ زدم دوستم رتبشو پرسیدم
والا نمیدونم چه جوری با اینکه بیرون میرفت
خوب درس نمیخوند اون رتبه رو اورده
اونوقت من با این همه تلاش این رتبه رو اوردم -
اهوراreplied to Sarah Ghanaatiyan on ۱۱ مرداد ۱۴۰۰، ۶:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Sarah Ghanaatiyan
سلام
قطعا همینطوره
خیلی ممنونم ازتون -
@نگین-محمدیان در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@kosar-mottaghi ان شالله کوثری🥰
از الان شروع میکنی
-
این پست پاک شده!
-
Succinate دانشجویان درس خون ⭐replied to سروش قادری on ۱۱ مرداد ۱۴۰۰، ۶:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سروش قادری
جناب؟
نه خب پیاده روی تو عصر هم خوبه
ولی بدون کرونا -
بچه ها رتبه هاتونو پیدا نکردم و نمیدونم کدوم راضی هستید؛ لذا فعلا این تبریک عام رو از من بپذیرید تا بعد به یَک به یَکتون تبریک بگم
-
@kosar-mottaghi مدرسه و کرونا
موفق باشین کوثر جان -
حوص شوخی کردن کردم
-
دیروز قاطی بودم
دیشب روو به بهتری میرفتم و کمی خندیدم
امروز مثل همیشه داییم حالمو خوب کرد همیشه همیشه همیشه فقط اون میتونه حالمو خوب کنه
ممنونم ازت -
@masoumeh-shokrollahi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@kosar-mottaghi مدرسه و کرونا
موفق باشین کوثر جانهمچنین عزیزم
-
@sania-andiravan در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
سروش قادری
جناب؟
نه خب پیاده روی تو عصر هم خوبه
ولی بدون کرونا
موفق باشید -
-
کاش میشد ویس بدم
آه میکشیدم میفرستادم -
@kosar-mottaghi ممنون
-
Masoumeh.shreplied to Infinitie. A on ۱۱ مرداد ۱۴۰۰، ۷:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Infinitie. A شما چتونه
اصن عادت ندارم اینفینیتی انجمن و تو حال بد ببینم -
-
Amirreza Vafaei Moghadam المپیادیاreplied to Sarah Ghanaatiyan on ۱۱ مرداد ۱۴۰۰، ۷:۲۴ آخرین ویرایش توسط Amirreza Vafaei Moghadam انجام شده
Sarah Ghanaatiyan امان از دست این شهرداری... آشغالا رو از رو زمین جمع نمیکنه نمیگیره فقط چیزایی رو میاد میکشه میگیرع ک ارزش داره براشون اوووه توییتر آره دقیقن کلن پنجاه تا رشتو زیرمون از بدبختیاشون مینوشتن من به نیت کنکور از نیمه شعبان این سال ن سال قبل پاک کردم توییتر خودمو الان گفتی یادم اومد
-
الان تحقیق کردم دیدم هزینه دانشگاه سراسری بدون خوابگاه با دانشگاه آزاد شهرمون یکیه
ولی من ندوست
چرا خوابگاه ندارن آخه -
Abolfazl Mousavi خیرین کوچک دریا دلreplied to M Tg on ۱۱ مرداد ۱۴۰۰، ۷:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
M Tg در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اجیم فقد ۵ سالشه میره کلاس نقاشی
نمیدونم چطوری ۵ سالگی به ذهنش رسیده برگه نقاشی معلمشو بکنه بزاره زیر یه برگه جدید تا بتونه نقاشیو بکشه(خیلییییی باهوشه)
و درنهایت هم اصلا شبیه قورباغه نشده
اجییییی کجا بودی با این همه استعداد تقلب
خدا حفظش کنه
13528/1000113