هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
نوشتهشده در ۹ آذر ۱۴۰۰، ۱۴:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
الان به قید وصیغه آزادم
تعهد دادم -
نوشتهشده در ۹ آذر ۱۴۰۰، ۱۴:۰۹ آخرین ویرایش توسط Ramos9248 انجام شده
سلامتی اون روزی که وقتی اسمم بیاد خانوادم با پشت دست اشکشونو پاک کنند بگن امتحانای پایان ترم دانشگاهشه یک ماهه نیومده یه سر به ما بزنه درساشون سخته داره رشته پزشکی میخونه
-
نوشتهشده در ۹ آذر ۱۴۰۰، ۱۴:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اون روز احتمالا بگن خدارو شکر یک ماه رفته کاش امتحاناشون بیشتر بشه یه نفس بکشیم
-
نوشتهشده در ۹ آذر ۱۴۰۰، ۱۴:۱۱ آخرین ویرایش توسط _Mitra_ انجام شده
maryam111 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@mitra-ism-rahmani مبارک آلایی ها باشه
بگو خب
الان ذهنم درگیر شدبلد نیستم چجوری بگمش ://///
مثلا این تاپیک هایی که هنوز بازن و بسته نشدن مثل تودلی
وقتی میخوای یه پستی را لینکشو بفرستی چون پست های دیگه گذاشته میشه یه پست دیگه را نشون میده
علتش اینکه اون بالا سر کد نوشتن هاش تو خود اون باکس لینک گوگلو ببین مثلا فلان پست را اینو زده
https://forum.alaatv.com/topic/35954/هرچی-تو-دلته-بریز-بیرون-5/14?_=1638279274996
بعد ببین اون عدد 14 نشون دهنده شماره پسته خب و این میمونه 14 اما وقتی پست های جدید بعد از اون گذاشته میشه اون پستی که الان 14 هستا بعد گذاشتن پست های دیگه مثلا بعد 10 تا پست میشه پست شماره 24 در حالی که لینکی که من گذاشتم مال پست شمار0 14 هست که یه پست دیگه س
حالا راه حلم براش اینه که ( البته نمیدونم بشه یا نه ) ولی برا عدد گذاری الان پست آخر شماره یک هست و پست اول تاپیک آخرین عدده برا همین متغییره
بیایید پست اول تاپیک ( بر اساس تاریخ منظورمه ) را عدد یک بذارید اینجوری برای همیشه شماره یک میمونه و هر پست جدیدی هم که اضافه میشه شماره خودشو میگیره و لینک ها حتی بعد چند سال هم قابل استفاده س و جابجا نشده
البته من از کامپیوتر و برنامه نویسی چیزی زیاد حالیم نیست و فقط همینقد در حد فهمم بود امیدوارم توهم متوجه منظورم بشی
همین الان که دارم پست را میفرستم همون لینکی که دادم شماره پستش شده 23 -
-
نوشتهشده در ۹ آذر ۱۴۰۰، ۱۴:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@سجاد-ذوالفقاری
نابودم کردی
-
نوشتهشده در ۹ آذر ۱۴۰۰، ۱۴:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
حس میکنم درست منظورمو نرسوندم
-
maryam111 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@mitra-ism-rahmani مبارک آلایی ها باشه
بگو خب
الان ذهنم درگیر شدبلد نیستم چجوری بگمش ://///
مثلا این تاپیک هایی که هنوز بازن و بسته نشدن مثل تودلی
وقتی میخوای یه پستی را لینکشو بفرستی چون پست های دیگه گذاشته میشه یه پست دیگه را نشون میده
علتش اینکه اون بالا سر کد نوشتن هاش تو خود اون باکس لینک گوگلو ببین مثلا فلان پست را اینو زده
https://forum.alaatv.com/topic/35954/هرچی-تو-دلته-بریز-بیرون-5/14?_=1638279274996
بعد ببین اون عدد 14 نشون دهنده شماره پسته خب و این میمونه 14 اما وقتی پست های جدید بعد از اون گذاشته میشه اون پستی که الان 14 هستا بعد گذاشتن پست های دیگه مثلا بعد 10 تا پست میشه پست شماره 24 در حالی که لینکی که من گذاشتم مال پست شمار0 14 هست که یه پست دیگه س
حالا راه حلم براش اینه که ( البته نمیدونم بشه یا نه ) ولی برا عدد گذاری الان پست آخر شماره یک هست و پست اول تاپیک آخرین عدده برا همین متغییره
بیایید پست اول تاپیک ( بر اساس تاریخ منظورمه ) را عدد یک بذارید اینجوری برای همیشه شماره یک میمونه و هر پست جدیدی هم که اضافه میشه شماره خودشو میگیره و لینک ها حتی بعد چند سال هم قابل استفاده س و جابجا نشده
البته من از کامپیوتر و برنامه نویسی چیزی زیاد حالیم نیست و فقط همینقد در حد فهمم بود امیدوارم توهم متوجه منظورم بشی
همین الان که دارم پست را میفرستم همون لینکی که دادم شماره پستش شده 23نوشتهشده در ۹ آذر ۱۴۰۰، ۱۴:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mitra-ism-rahmani
سلاماون قسمتی که تاریخ یه پیام رو نشون میده اونو نگه دارید(اگه با سیستم اومدید راست کلیک و بعد کپی لینک ) و بعد لینک رو از اونجا کپی کنید دیگه تغیرر نمیکنه
-
نوشتهشده در ۹ آذر ۱۴۰۰، ۱۴:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@امیرمسعود-جعفری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@سجاد-ذوالفقاری
نابودم کردی
این احتمالا واسه خودمم پیش بیاد
-
@f-seif-0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@mitra-ism-rahmani
نه الکی نبود بعد دیدم تو دم دستمی گفتم ازتوهم بخوام@f-seif-0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@mitra-ism-rahmani
نه خواهش میگنم اوسکله دیگه چیز خاصی نیسیه ویژگی عادی به حساب میاد
-
دلم واسه اون روزایی تنگ شده که مدرسه به خاطر آلودگی هوا تعطیل میشد خوشحال میشدیم تا ساعت ۳ نصفه شب بیدار بودیم اما دلم نمیخواد مدارس حضوری بشه ها فقط گفتم دلم تنگ شده
مثل اینه که همزمان هم ترشی بخوام هم ماست
-
@f-seif-0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@mitra-ism-rahmani
نه الکی نبود بعد دیدم تو دم دستمی گفتم ازتوهم بخوام@f-seif-0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@mitra-ism-rahmani
نه خواهش میگنم اوسکله دیگه چیز خاصی نیسیه ویژگی عادی به حساب میاد
نوشتهشده در ۹ آذر ۱۴۰۰، ۱۴:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mitra-ism-rahmani
اصن دختر خنگ نباشه جذاب نیس -
نوشتهشده در ۹ آذر ۱۴۰۰، ۱۴:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
با ادبتون اومد
-
نوشتهشده در ۹ آذر ۱۴۰۰، ۱۴:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
زمین به جاذبه خود افتخار میکرد
درحالی که پرندگان میخندیدند :)) -
با ادبتون اومد
نوشتهشده در ۹ آذر ۱۴۰۰، ۱۴:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
@mitra-ism-rahmani
سلاماون قسمتی که تاریخ یه پیام رو نشون میده اونو نگه دارید(اگه با سیستم اومدید راست کلیک و بعد کپی لینک ) و بعد لینک رو از اونجا کپی کنید دیگه تغیرر نمیکنه
نوشتهشده در ۹ آذر ۱۴۰۰، ۱۴:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@mitra-ism-rahmani
-
@mitra-ism-rahmani
نوشتهشده در ۹ آذر ۱۴۰۰، ۱۴:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@mitra-ism-rahmani
دمت گرم داداش چ حرکت خفنی
ولی کلا اگه اینجور برنامه بریزن برا پستا خیلی خوب میشه
جدنی تو متوجه منظورم شدی ؟ -
نوشتهشده در ۹ آذر ۱۴۰۰، ۱۴:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
البته اصلاح میکنم
دختر خنگ جذاب نیست
دختری جذابه بدونه کی باید خودشو بزنه به خنگی -
@f-seif-0
سلام شاگرد
چطوری -
با ادبتون اومد
نوشتهشده در ۹ آذر ۱۴۰۰، ۱۴:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSaudade 19 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
با ادبتون اومد
به سبک یکی از بچه های اونوره این ولی اون چیز دیگه ای میگه
-
@f-seif-0 فقط دخترا اینطوری نیستند ۹۰ درصد جذابیت بهلول و ملا نصرالدین هم همین بوده