هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
نوشتهشده در ۱۰ آذر ۱۴۰۰، ۲۲:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
@infinitie-a بابت منشن ها خیلی مرسی
یبار گفتم اینکه حس کنی برای یه سری مثل رفیق میمونی و یادت کنن خیلی دلنشینه (که بازم بی پرستیژ بازی درآوردی اونجاام)
نمیدونم ازت چطور تشکر کنم ولی خیلی با ارزش بود کارت برام خیلینوشتهشده در ۱۰ آذر ۱۴۰۰، ۲۲:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
یبار گفتم اینکه حس کنی برای یه سری مثل رفیق میمونی و یادت کنن خیلی دلنشینه (که بازم بی پرستیژ بازی درآوردی اونجاام)
نمیدونم ازت چطور تشکر کنم ولی خیلی با ارزش بود کارت برام خیلیسرخ شدم الان
چرا اینطور میگی
دارم آب میشم قشنگ:/
خواهش میکنم، کاری نکردم که -
نوشتهشده در ۱۰ آذر ۱۴۰۰، ۲۲:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@roghayeh-eftekhari بیخی به منشنا برس
-
نوشتهشده در ۱۰ آذر ۱۴۰۰، ۲۲:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@roghayeh-eftekhari نمیدونم
-
نوشتهشده در ۱۰ آذر ۱۴۰۰، ۲۲:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
HADAF MAN شبتون بخیر
-
@roghayeh-eftekhari به منم بگو
نوشتهشده در ۱۰ آذر ۱۴۰۰، ۲۲:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@masoumeh-shokrollahi تو برام با ارزش بودی خیلی خب تورو تو پی وی گفتم
-
@roghayeh-eftekhari ها
جالب بودچه قابل پیش بینی شدم
نوشتهشده در ۱۰ آذر ۱۴۰۰، ۲۲:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@infinitie-a نه من شناختمت
-
نوشتهشده در ۱۰ آذر ۱۴۰۰، ۲۲:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@roghayeh-eftekhari نمیخوام بات قهرم
-
نوشتهشده در ۱۰ آذر ۱۴۰۰، ۲۲:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
شبتون بخیر
خوب بخوابید
خوابای شیرین ببینید -
@roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@infinitie-a ببخشید معذرت میخوام با خودخواهیم شمارو اینجا نگه داشتم برید بخوابید بازم معذرت
اینطور که گفتی، بدتر من شرمنده شدم
تا اینجاش که بودیم، برس فعلابیخیال
نوشتهشده در ۱۰ آذر ۱۴۰۰، ۲۲:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@infinitie-a چرا شرمنده؟
رسیدم اما شرمنده شماها ببخشید باید بگم این لیست منشن درست کنن
️
-
@roghayeh-eftekhari نمیخوام بات قهرم
نوشتهشده در ۱۰ آذر ۱۴۰۰، ۲۲:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@masoumeh-shokrollahi چراااا خب قهر نکن عه ای بابا گفتم خب اونجا گفتم اینجا لازم نیست دیگه
️
معذرت میخوام معصومه بیا -
@infinitie-a آره ولی باورت میشه اصلا نمیتونم؟؟ هی میگم به خودت میگی نمیتونم بخاطر اونه ولی واقعا نمیشه دیگه از دستش هر سال نشستم افسردگی گرفتم امسالم...
نوشتهشده در ۱۰ آذر ۱۴۰۰، ۲۲:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@roghayeh-eftekhari
:|||||||عهههههه
نمیشه اینطور نمیشهههه
باید زبان بخونی، بهونه نیارررر
زبان خیلی مهمه خیلیا تو کنکور زبان نمیزنن
بعدشم، هرچی بزرگتر بشی میبینی که توی خیلی از کارای زندگیت، به زبان انگلیسی احتیاج پیدا میکنی!!
تازههه دهمییی بابااا
لغات رو یاد بگیری کافیههه، الان چرا نمیخونی؟؟؟ -
@roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
نمیدونم ازت چطور تشکر کنم ولی خیلی با ارزش بود کارت برام خیلیسرخ شدم الان
چرا اینطور میگی
دارم آب میشم قشنگ:/
خواهش میکنم، کاری نکردم کهنوشتهشده در ۱۰ آذر ۱۴۰۰، ۲۲:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@infinitie-a چرا؟ خب تشکر کردم فقط
خیلی کار بود -
@masoumeh-shokrollahi چراااا خب قهر نکن عه ای بابا گفتم خب اونجا گفتم اینجا لازم نیست دیگه
️
معذرت میخوام معصومه بیانوشتهشده در ۱۰ آذر ۱۴۰۰، ۲۲:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@roghayeh-eftekhari بابا شوخی کردم مگ بچه ام
فردا باید صبح زود بلند شم دیگ الانم دارم غش میکنم -
نوشتهشده در ۱۰ آذر ۱۴۰۰، ۲۲:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@roghayeh-eftekhari
کاراااگاااه
-
شبتون بخیر
خوب بخوابید
خوابای شیرین ببینیدنوشتهشده در ۱۰ آذر ۱۴۰۰، ۲۲:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@masoumeh-shokrollahi شب خوش
-
@roghayeh-eftekhari بابا شوخی کردم مگ بچه ام
فردا باید صبح زود بلند شم دیگ الانم دارم غش میکنمنوشتهشده در ۱۰ آذر ۱۴۰۰، ۲۲:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@masoumeh-shokrollahi برو بخواب
-
@masoumeh-shokrollahi شب خوش
نوشتهشده در ۱۰ آذر ۱۴۰۰، ۲۲:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@infinitie-a شب توام خوش گل بهشتی
-
نوشتهشده در ۱۰ آذر ۱۴۰۰، ۲۲:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@roghayeh-eftekhari
انشالله درست کنن