هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@narjes-hashemi نمیدونم من یکیش رو دیدم
شال هم نمیدونم چه رنگ بودماکس داشت ولی
مصاحبه هیچکاک با برگمان
نمیدونم میشناسیشون یا نهنوشتهشده در ۸ دی ۱۴۰۰، ۲۱:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi
اگه یکی جایزه سیسیل فیلمو گرفت همین هیچکاک بوده
بعد نشونم بده
هردوتا با ماسک بود
آخری رو دیدی احتمالا اگه آره،آره -
amir ahmadi هم به خاطر اون هم به خاطر یه آدم ... که وقتی نمیتونه دایرکت حرف بزنه میاد اینجا ...
ولی نه ارزششو نداره بهش فکر کنم اگه بخواد بچرخه من بیشتر میچرخمنوشتهشده در ۸ دی ۱۴۰۰، ۲۱:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@امیرمسعود-جعفری فقط تا اونجا که گفتی "هم بخاطر اون" فهمیدم
️دیگه نفهمیدم چی شد
-
amir ahmadi مازندران بابل
نوشتهشده در ۸ دی ۱۴۰۰، ۲۱:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
@narjes-hashemi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
زکریا
ملت چجور بدون کلمه ی "تییییع"و "پییییع "زندگی میکنن?!زندگی؟
اونا دارن زمان رو میگذرونن، زندگی نمیکنن کهنوشتهشده در ۸ دی ۱۴۰۰، ۲۱:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi احسنت
-
نوشتهشده در ۸ دی ۱۴۰۰، ۲۱:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
amir ahmadi چیع
-
amir ahmadi
اگه یکی جایزه سیسیل فیلمو گرفت همین هیچکاک بوده
بعد نشونم بده
هردوتا با ماسک بود
آخری رو دیدی احتمالا اگه آره،آرهنوشتهشده در ۸ دی ۱۴۰۰، ۲۱:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@narjes-hashemi
اگه اره اره
اوکی
متنه، فیلم نیست -
amir ahmadi چیع
نوشتهشده در ۸ دی ۱۴۰۰، ۲۱:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
@امیرمسعود-جعفری فقط تا اونجا که گفتی "هم بخاطر اون" فهمیدم
️دیگه نفهمیدم چی شد
نوشتهشده در ۸ دی ۱۴۰۰، ۲۱:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi یه آدم وقتی نمیتونه دایرکت حرفشو بزنه میاد اینجا که یه نفر دیگه هم باهاش همراه بشه و مثلا منو بچزونه اما خب نمیدونه که خورشید پشتش به ماست
از یه طرف دیگه هی اعصاب منو خورد میکنه و یه کاری میکنه که تو یه موقعیت خودم برم دایرکتش و بشورمش بندازمش رو بند -
نوشتهشده در ۸ دی ۱۴۰۰، ۲۱:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خداوکیلی حقش بود چند تا تست تپل ماتریس ۳در۳
سقوط آزاد میدادم بهش
بلبل زبونی نکنه دیگه:/ -
@narjes-hashemi
اگه اره اره
اوکی
متنه، فیلم نیستنوشتهشده در ۸ دی ۱۴۰۰، ۲۱:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi خو چیزه
الان بده -
amir ahmadi یه آدم وقتی نمیتونه دایرکت حرفشو بزنه میاد اینجا که یه نفر دیگه هم باهاش همراه بشه و مثلا منو بچزونه اما خب نمیدونه که خورشید پشتش به ماست
از یه طرف دیگه هی اعصاب منو خورد میکنه و یه کاری میکنه که تو یه موقعیت خودم برم دایرکتش و بشورمش بندازمش رو بندنوشتهشده در ۸ دی ۱۴۰۰، ۲۱:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@امیرمسعود-جعفری در کل ینی از رفتار یه نفر عصبانی ای درسته؟
-
نوشتهشده در ۸ دی ۱۴۰۰، ۲۱:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هنوز ی پارت مرگ آور دیگه مونده
.
.
.
نمیفهمم جدیدا چرا دست و دلم سمت فیزیک خوندن نمیره:| -
@امیرمسعود-جعفری در کل ینی از رفتار یه نفر عصبانی ای درسته؟
نوشتهشده در ۸ دی ۱۴۰۰، ۲۱:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi آره ولی مال چند ساعت پیش بود فروکش کرده
-
نوشتهشده در ۸ دی ۱۴۰۰، ۲۱:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یعنی!
-
amir ahmadi خو چیزه
الان بدهنوشتهشده در ۸ دی ۱۴۰۰، ۲۱:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@narjes-hashemi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
amir ahmadi خو چیزه
الان بده
️#لوئیس_بونوئل : یه شب بحث بامزهای بین #آلفرد_هیچکاک و #اینگمار_برگمان درگرفت.
برگمان به آلفرد گفت: "میدونی تو به نظرم ... یعنی فیلمات ..." آلفرد پرید تو حرفش و گفت: "بچهگانهس. اینو همه جا گفتین. حالا چطور تو روم نمیتونین بگین؟" برگمان خندید و با سر تأیید کرد. تا تأیید کرد اون آمریکاییه گفت "به نظرم منم همینطوره".
آلفرد پرسید "خب چرا؟" برگمان جواب داد که "میدونی. دنیا خیلی پیچیدهتر از آثار توئه. یعنی خیلی چیزا غیر از حادثه و تصادف و تعلیق و این فاکتورهایی که تو به اونا علاقه داری وجود دارن. اینا همهش سرگرمیه." آلفرد جواب داد که "شما از مرگ نمیترسی؟" برگمان گفت "چرا. ولی نه به اون دلیلی که تو میترسی. من ترس وجودی دارم. همه همینطورن. ما جایگاه خودمون رو تو هستی پیدا نکردیم. یعنی حالا که خدا نیست، داریم سعی میکنیم خودمون رو پیدا کنیم. در مورد ذهمون و کارکردهاش کنکاش میکنیم. در مورد هویتمون."
آلفرد گفت "منم اینو قبول دارم. تا حدی البته چون من معتقدم خدا هست ولی ما گمش کردیم. و فکر میکنم فیلمهای من هم همین مفاهیم رو متبادر میکنن." برگمان جواب داد که "تو خیلی روی حادثه متمرکزی. زمان سینماییت عینیه. وارد ذهن نمیشی. البته به جز سرگیجه ات که با عرض تأسف باید بگم با نظر منتقدین در مورد اون فیلم مخالفم و باید بگم هنوز توانایی اجرای چنین جنسی از سینما رو پیدا نکردی. از طرفی تو نگاهت به زنا خیلی بدویه. اصلاً سعی نمیکنی بشناسیشون."
آلفرد سری تکون داد و گفت "چی بگم؟ ولی من پرسونای شما رو خیلی دوست دارم." برگمان گفت "ممنونم. امیدوارم تو هم روزی عمیق بشی. پیشنهاد میکنم مدتی در سوئد یا دانمارک زندگی کنی. نه برای کار. برای اینکه ذهنت آزاد شه. فارغ از همه چیز. از آمریکا بیا بیرون. آمریکا خیالیه. تفننه. سرزمین من و تنهاییش باعث میشه تو به خودت رجوع کنی. به پیشفرضهات در مورد جهان و به دستگاههای فکریای که احاطهت کردن." آلفرد جواب داد "سعی میکنم. شما سرزمین بزرگی دارین."
️بخشی از مصاحبه منتشرشده در مجله لوموند پاریس
-
نوشتهشده در ۸ دی ۱۴۰۰، ۲۱:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
amir ahmadi والا
-
نوشتهشده در ۸ دی ۱۴۰۰، ۲۱:۱۵ آخرین ویرایش توسط Ramos9248 انجام شده
هر حرفی هم بزنم هی امید میگه قضاوت نکن قضاوت نکن خب این قصد و نیتش همین بود دیگه
هووووووفففففففف -
amir ahmadi آره ولی مال چند ساعت پیش بود فروکش کرده
نوشتهشده در ۸ دی ۱۴۰۰، ۲۱:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@امیرمسعود-جعفری اوهوم
شاد باشی همیشه
-
یعنی!
نوشتهشده در ۸ دی ۱۴۰۰، ۲۱:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
amir ahmadi والا
نوشتهشده در ۸ دی ۱۴۰۰، ۲۱:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@zahra-zahraii در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
amir ahmadi والا
خود خود بابل؟
همون که تو مازندران؟