هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@felli تاریخ حقیقی ترین موجودیت جهانه . شاید باورت نشه ولی کسی به نام اسکندر وجود نداشته ک حمله کنن تا الان هم کسی اثبات نکرده حملشو حتی تخت جمشید تا دوره ساسانیان بوده توی سه تا سفر نامه گفته شده
جالبه ن >؟
نوشتهشده در ۱۰ دی ۱۴۰۰، ۱۴:۴۵ آخرین ویرایش توسط ramses kabir انجام شدهمجتبی ازاد داداش اگ میخوای تا بات بحث تاریخی کنم
بعدشم هیچ چیز به اندازه تاریخ تحریف نشده
چون تاریخو تنها حاکمیت پیروز مینویسه و اونم به نفع خودش و این باعث میشه تاریخ دچار تحریف فراوون بشه
با احترام اون متن ادامه اش در مورد اسکندر اشتباه بود -
@zahra-zahraii دوره صفر تا صد شیمی دهم استاد گودرزی بخش موازنشو حقیقتش نمیدونم کدوم قسمتاشه
@first
قسمت ۵۸ اگر اشتباه نکنم -
HADAF MAN ژاپنی بهتره
نوشتهشده در ۱۰ دی ۱۴۰۰، ۱۴:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمجتبی ازاد سخته ://
در تلاش یادگیری کره ای پوکیدم ://
کلا این سه زبان شیرین خیلی سخته ://
دوستم مدرک ژاپنیشو گرفته :") -
شما فعلا خودتونو دریابید
تاریخ رو ولش کنید -
@felli تاریخ حقیقی ترین موجودیت جهانه . شاید باورت نشه ولی کسی به نام اسکندر وجود نداشته ک حمله کنن تا الان هم کسی اثبات نکرده حملشو حتی تخت جمشید تا دوره ساسانیان بوده توی سه تا سفر نامه گفته شده
جالبه ن >؟
نوشتهشده در ۱۰ دی ۱۴۰۰، ۱۴:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهپس چی؟
نکنه انتظار داشتین بگن فارسی حرف بزنید؟
مگه ما میایم دانشگاهای اون ور شما ترکی حرف میزنید که وقتی شما میاین ما فارسی حرف بزنیم؟
وقتی کسی تو یه منطقه ای زندگی میکنه باید و باید زبونشون رو یاد بگیره/: -
HADAF MAN در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ftm-montazeri هعی فرانسوی خیلی خوبه هعی ....
کقه مقبا
نون بق بقی:))نوشتهشده در ۱۰ دی ۱۴۰۰، ۱۴:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ftm-montazeri ولی خیلی خوبه
من در حال یادگیریشم -
مجتبی ازاد داداش اگ میخوای تا بات بحث تاریخی کنم
چون تاریخو تنها حاکمیت پیروز مینویسه و اونم به نفع خودش و این باعث میشه تاریخ دچار تحریف فراوون بشه
با احترام اون متن ادامه اش در مورد اسکندر اشتباه بودنوشتهشده در ۱۰ دی ۱۴۰۰، ۱۴:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهramses kabir
دقیقا/: -
HADAF MAN
مغسی
-
نوشتهشده در ۱۰ دی ۱۴۰۰، ۱۴:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
HADAF MAN در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ftm-montazeri ولی خیلی خوبه
من در حال یادگیریشماره اهنگاشون هم قشنگه
-
HADAF MAN
مغسی
نوشتهشده در ۱۰ دی ۱۴۰۰، ۱۴:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهgomnam gharib اصن تلفظاش گلوی ادمو میپوکونه :")
از ته حلق ادا میکنن اصواتو :") -
gomnam gharib اصن تلفظاش گلوی ادمو میپوکونه :")
از ته حلق ادا میکنن اصواتو :")HADAF MAN
رو مخن -
نصفشم فقط هست
ق غ -
@first
قسمت ۵۸ اگر اشتباه نکنمنوشتهشده در ۱۰ دی ۱۴۰۰، ۱۴:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهgomnam gharib عا مرسی بیا آبجیم قسمتش رو هم برات پیدا کرد فقط مونده بخونیش @Zahra-Zahraii
-
gomnam gharib عا مرسی بیا آبجیم قسمتش رو هم برات پیدا کرد فقط مونده بخونیش @Zahra-Zahraii
@first
خواهش میشه
اقا داداش -
پس چرا داتشگاه اینجا محلی حرف نمیزننن؟
-
مجتبی ازاد داداش اگ میخوای تا بات بحث تاریخی کنم
با احترام اون متن ادامه اش در مورد اسکندر اشتباه بودنوشتهشده در ۱۰ دی ۱۴۰۰، ۱۴:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهramses kabir ن تاریخ حاکمیت پیروز نمیچینه . حاکمیت ها تنها عدل رو میچین . تاریخ ک اره تا دلت بخواد تحریف شده ولی ایا اون رشته از خط زمان میان این همه اسناد جعلی تحریف شده ؟ نه منم نمیگم اصلا صفر تا صد حقیقتو میدونم تا جاهایی ک میدونم صحبت میکنم .
-
ما اگه محلی حرف بزنیم اونم محلی واقعی زبون فارسی یادتون میرل
-
ول کنید تاریخو فعلا
-
مجتبی ازاد سخته ://
در تلاش یادگیری کره ای پوکیدم ://
کلا این سه زبان شیرین خیلی سخته ://
دوستم مدرک ژاپنیشو گرفته :")نوشتهشده در ۱۰ دی ۱۴۰۰، ۱۴:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهHADAF MAN ژاپنی اسونه خیلی خوشبحالش کشور اوکیه زن و مرد خوب و خوشگل زیادن توش برای منی ک ارزوم رباتیک توکیو هست کشور عالیه . مخصوصا کشور انیمه ها و قهرمان های بچگیمه
-
وقتی مادربزرگم محلی حرف میزنه من هنگ میکنم