هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@f-seif-0 رسم اش همینه همینجوری هست که یاد میگیریم و تجربه میکنیم و بزرگ میشم
نوشتهشده در ۱۰ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@آرمان-میرانی اره خب
-
@zahra-hamrang واقعا حس نکردی؟!!
@yasin-sheibak نه واقعا
آخه جالب اینجا که پارچه فروشی بودیم هیشکی نفهمید بعد فروشنده های دیگه رفتن بیرون فکر کردیم دعوا شده -
نوشتهشده در ۱۰ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ما باید به چیزهایی که اتفاق افتاده است فکر کنیم یا چیزهایی که هنوز اتفاق نیفتاده است؟ اولی رنج میدهد و دومی اضطراب، کدام یک دیرتر آدمی را پیر میکند؟
-
@yasin-sheibak نه واقعا
آخه جالب اینجا که پارچه فروشی بودیم هیشکی نفهمید بعد فروشنده های دیگه رفتن بیرون فکر کردیم دعوا شدهنوشتهشده در ۱۰ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@zahra-hamrang حس گر هاتو اپدیت کن ابجی
-
gomnam gharib کی؟
@f-seif-0
Mehrsa 14
@امیرمسعود-جعفری
و علی فتحی
شما خوبین؟
سالمید؟ -
ما باید به چیزهایی که اتفاق افتاده است فکر کنیم یا چیزهایی که هنوز اتفاق نیفتاده است؟ اولی رنج میدهد و دومی اضطراب، کدام یک دیرتر آدمی را پیر میکند؟
نوشتهشده در ۱۰ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@kosar-mottaghi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
بنظرم اظطراب
-
نوشتهشده در ۱۰ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@f-seif-0 اما یه موقع هایی تلخه اما چاره ای هم نیست باید یادبگیریم
-
@zahra-hamrang
بچه کرمونی؟؟؟
چقد کرمونیا زیااااااااد شدن اینجااااااااااااا
کجا کرمونی مگه؟
ما مرکزش کنارمونه
بعدم خفیفن درحد 3 ریشترن یا 4@f-seif-0 تقریبا هیچ جاش
اهل پارس ابادم(احتمالا دشت مغان رو شده باشین همونجاست) تو استان اردبیله
اینجا هم واقعا خیلی زلزله میاد -
نوشتهشده در ۱۰ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۰۵ آخرین ویرایش توسط 0yasin.sh0 انجام شده@kosar-mottaghi حال هرچی هم باشه میگذره ولی حال رو نباید بخاطر اینده خراب کنیم
اضطراب نابود میکنه -
@f-seif-0 اما یه موقع هایی تلخه اما چاره ای هم نیست باید یادبگیریم
نوشتهشده در ۱۰ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@آرمان-میرانی قلب شکسته عاقل تر میکنه ادم رو
-
نوشتهشده در ۱۰ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@kosar-mottaghi هیچ کدام به حال باید فکر کنیم..
-
@f-seif-0 تقریبا هیچ جاش
اهل پارس ابادم(احتمالا دشت مغان رو شده باشین همونجاست) تو استان اردبیله
اینجا هم واقعا خیلی زلزله میادنوشتهشده در ۱۰ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@zahra-hamrang عاااا فک کردم بچه کرمونی
-
نوشتهشده در ۱۰ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چقدر مونده تا بزرگ شدنشون
چقدر هم زیاد مونده :)) -
@kosar-mottaghi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
بنظرم اظطراب
نوشتهشده در ۱۰ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@f-seif-0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@kosar-mottaghi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
بنظرم اظطراب
هوم
-
نوشتهشده در ۱۰ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
z Gheibi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@kosar-mottaghi هیچ کدام به حال باید فکر کنیم..
عههه سلام پیدای ناپیدا
جوابی ندارم
-
@kosar-mottaghi حال هرچی هم باشه میگذره ولی حال رو نباید بخاطر اینده خراب کنیم
اضطراب نابود میکنهنوشتهشده در ۱۰ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@yasin-sheibak در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اضطراب نابود میکنههوم دقیقا مثلا الان که من اضطراب امتحان هفته بعد دارم
-
@zahra-hamrang حس گر هاتو اپدیت کن ابجی
@yasin-sheibak نه دیگه از ما گذشته
سوختن گیرنده هامون🥲 -
نوشتهشده در ۱۰ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@f-seif-0 اره
اصولاً فراموش هم که نمیشه اما کمرنگ و کم اهمیت میتونه بشه -
@yasin-sheibak در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اضطراب نابود میکنههوم دقیقا مثلا الان که من اضطراب امتحان هفته بعد دارم
نوشتهشده در ۱۰ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@kosar-mottaghi تو خوبه هفته بعد من فرداس
-
@f-seif-0 اره
اصولاً فراموش هم که نمیشه اما کمرنگ و کم اهمیت میتونه بشهنوشتهشده در ۱۰ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@آرمان-میرانی خیلیییییییییی کم اهمیت