هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
نوشتهشده در ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
حس میکنم هنوزم
یه حسی میونمون هست
بارون که میزنه بگو توهم میوفتی یادم -
اعتراض به بالا رفتن قیمت هیزمنوشتهشده در ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهramses kabir انشاالله نمیکشه به اون سال و ظهور رو زود تر میبینیم
-
من دوست داشتم یکی بزرکتراز خودم باشه
خیلی خوبه که هم داداش بزرگتراز خودت داری هم خواهر -
@yasin-sheibak ای خوش به حالت خواهر بزرگ تر داری برات مث مادر دومی میمونه نه ؟>
نوشتهشده در ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمجتبی ازاد اوهوم کلا خیلی دوسش دارم اما من بابام رو از همه کس از همه کس بیشتر دوست دارم یعنی کسی چیزی بگی بقدری فشار عصبی رو تحمل میکنم
-
@f-seif-0
I can company you
سخنان عمیق و نابی از چرت گفتن در میاد ب نظرم -
بعضی اهنگا ناخود اگاه تپش قلب ادم رو میبرن بالا
-
@yasin-sheibak
من خیلی مهربونم چی بگم بهش؟
میدونی یه بار چیکارکرد؟
نزدیک بود بمیرم ضربه مغزی بشمنوشتهشده در ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهgomnam gharib میدونم معلومه
-
@yasin-sheibak هیک برار و لکن بریم کنکور بخونیم من چ گیم هایی رو ک ول نکردم اکانت اپکس لجندز یک پونصدی رو دیلیت زدم برای کنکور
نوشتهشده در ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمجتبی ازاد خدایی خیلی یهویی خواستم بازی کنم مگرنه اهل بازی نیستم این چن وقته یهویی شد
-
gomnam gharib میدونم معلومه
@yasin-sheibak
این یعنی اصلا معلوم نیست -
نوشتهشده در ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
شکر کع یه قدیمی دیدیم تو انجمن اینروزا
-
@yasin-sheibak
این یعنی اصلا معلوم نیستنوشتهشده در ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهgomnam gharib واقعا میگم اخلاقت واقعا خوبه
-
ramses kabir انشاالله نمیکشه به اون سال و ظهور رو زود تر میبینیم
نوشتهشده در ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@آرمان-میرانی برادر ظهور حالا حالا ها نیست 100 نوع روایت هست در مورد ظهور ک بعد انقلاب تمرکز رو گذاشتن رو اینکه هر جمعه منتظر باشیم . ظهور شرایط خاصی داره . شک نکن موقعی میاد ک فقط 1 درصد جهان زنده هست . میاد با اونا میسازه جهان رو
-
نوشتهشده در ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
از سال 93
برگام -
نوشتهشده در ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سیه دخت هاجرو خودمو تو گل میپلکونوم :///
تیلیتو لیتَ لیتو تع تیلیتو لیتَ لیتو :/// -
مجتبی ازاد خدایی خیلی یهویی خواستم بازی کنم مگرنه اهل بازی نیستم این چن وقته یهویی شد
نوشتهشده در ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@yasin-sheibak یکهوی یکهوی یک دفعه دیدی رفتی توش ؟
بعد حالا بیایم بکشیمت بیرون کنکورم ک هیچ ^_-
-
نوشتهشده در ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@dr-mahh تو متعجب شدی نه!؟
-
@dr-mahh تو متعجب شدی نه!؟
نوشتهشده در ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@yasin-sheibak مثه اینکه
-
نوشتهشده در ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@f-seif-0 در موسیقی کده
گفته است:
غمگین ترین صحنه یک عشق همین است...
باران بزند شعر بیاید....
تو نباشی.... -
@آرمان-میرانی برادر ظهور حالا حالا ها نیست 100 نوع روایت هست در مورد ظهور ک بعد انقلاب تمرکز رو گذاشتن رو اینکه هر جمعه منتظر باشیم . ظهور شرایط خاصی داره . شک نکن موقعی میاد ک فقط 1 درصد جهان زنده هست . میاد با اونا میسازه جهان رو
نوشتهشده در ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمجتبی ازاد نه ظهور خدا براش زمان خاصی مشخص کرده که با دعای بندگان زود تر اتفاق میافته و لازم نیست همه ی روایات اتفاق بیفته