هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@yasin-sheibak
اهان باشه
بعد شاید بعضی روزا اصلا نزنمنوشتهشده در ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهgomnam gharib فدا سرت گلم میدونم حالتو بزن حال میده
-
اشکالی نداره؟
نوشتهشده در ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهgomnam gharib نه فقط برای اینکه انگیزه برات بشه میگم
-
gomnam gharib فدا سرت گلم میدونم حالتو بزن حال میده
@yasin-sheibak
باشه اقا داداش -
@yasin-sheibak
باشه اقا داداشنوشتهشده در ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهgomnam gharib تمام گل خواهر
-
مامانم میگه برو رو ایوان بخواب
-
مامانم میگه برو رو ایوان بخواب
نوشتهشده در ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهgomnam gharib چرا ایوان حالا؟
-
چشم من برم رو ایوان لحاف تشک پهن کنم
-
gomnam gharib چرا ایوان حالا؟
@yasin-sheibak
چون من بخاری رو خاموش میکنم مامانم روشن میکنه میگه تو گرمته برو رو ایوان بخواب -
gomnam gharib مهم نیست ریحانه
البته من زیاد باتو فرقی ندارم:))
امیدوارم متوجه منظورم شده باشی
و اگه شدی لطفن ادامش ندهنوشتهشده در ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@f-seif-0 تموم شد
-
@yasin-sheibak
چون من بخاری رو خاموش میکنم مامانم روشن میکنه میگه تو گرمته برو رو ایوان بخوابنوشتهشده در ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهgomnam gharib اخ مث منی منم باید جام سرد باشه تا خوابم ببره
-
gomnam gharib اخ مث منی منم باید جام سرد باشه تا خوابم ببره
نوشتهشده در ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@yasin-sheibak عه سرمایی هستی
-
@f-seif-0 تموم شد
نوشتهشده در ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمجتبی ازاد این چایی هست دیگه مگه نه؟
-
gomnam gharib اخ مث منی منم باید جام سرد باشه تا خوابم ببره
@yasin-sheibak
به خواب نیست فقط
تب میکنم اصلا گرمم میشه بعد سردم میشه -
@yasin-sheibak عه سرمایی هستی
نوشتهشده در ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمجتبی ازاد اره
-
@f-seif-0 تموم شد
نوشتهشده در ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمجتبی ازاد خسته نباشین
-
@yasin-sheibak عه سرمایی هستی
مجتبی ازاد
گرمایی نمیشه؟
کسی که گرمایی تو سرما میخوابه
کسی که سرمایی همش سردشه -
@yasin-sheibak
به خواب نیست فقط
تب میکنم اصلا گرمم میشه بعد سردم میشهنوشتهشده در ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهgomnam gharib من جام سرد باشه خوابم میبره بعد باحال اینکه که خیلی سردم بیشه از خواب بیدار میشم پتو رو میندازم رو خودم سنسور حساس به دما دارم من
-
مجتبی ازاد این چایی هست دیگه مگه نه؟
نوشتهشده در ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@yasin-sheibak ها چی ؟ متوجه نشدم . این این گل گاوزبونه برای درمان اعصاب .
-
مجتبی ازاد
گرمایی نمیشه؟
کسی که سرمایی همش سردشهنوشتهشده در ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهgomnam gharib دقیقا منم فک کنم این درسته اشتباه گفت
برعکس هست تو این موضوع -
مجتبی ازاد
گرمایی نمیشه؟
کسی که سرمایی همش سردشهنوشتهشده در ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهgomnam gharib عهههههههههه شرمنده im sorry