هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
این انصفافه؟ تو چک بزنی من هیجی نگم؟
نوشتهشده در ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهgomnam gharib خوب بگو بشین بچه
-
مجتبی ازاد سندباکس و دیسنترالند مربوط به زمین های مجازی هست
کم ترین قیمت زمین دیسنترالند 6800 مانا بود که میشه 500 میلیون مانوشتهشده در ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@yasin-sheibak اوه خوبه اطلاعاتت زیاد در این زمینه من فقط اینجوری از ورداوارکرفت بلدم چون پلی دادم یک زمامی خخ
-
gomnam gharib خوب بگو بشین بچه
نوشتهشده در ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@yasin-sheibak اخ بیای دانشگاهی ک من هستم ببین چی غذاهایی برات درست کنم .
-
@yasin-sheibak اوه خوبه اطلاعاتت زیاد در این زمینه من فقط اینجوری از ورداوارکرفت بلدم چون پلی دادم یک زمامی خخ
نوشتهشده در ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمجتبی ازاد یا بازی اکسی اینفینتی که باید سه تا موجود بخری پرورش بدی بعد باهاشون مبارزه کنی که اگر ببری بهت توکن مربوط به بازی رو میده
هر موجود ارزونش 120 دلار ایناس -
نوشتهشده در ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@yasin-sheibak من بهار ک میرم سر رمه تو قوم و بیابون تنها م مجبورم برم سر وقت یاد گیری اشپزی . سگا اونجا پیتزا میخورن خخخ
-
مجتبی ازاد یا بازی اکسی اینفینتی که باید سه تا موجود بخری پرورش بدی بعد باهاشون مبارزه کنی که اگر ببری بهت توکن مربوط به بازی رو میده
هر موجود ارزونش 120 دلار ایناسنوشتهشده در ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@yasin-sheibak ها اینو دیدم
-
@yasin-sheibak اخ بیای دانشگاهی ک من هستم ببین چی غذاهایی برات درست کنم .
نوشتهشده در ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمجتبی ازاد ایشاالله قسمت شد میام
-
@yasin-sheibak ها اینو دیدم
نوشتهشده در ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمجتبی ازاد اره بازی های زمینه متاورس خیلی رو دور امده الان توکن های متاورسی رشد زیادی داشتن و رو بلند مدت میشه روش سرمایه گذاری کرد روشون اگه کسی هولدر باشه
-
مجتبی ازاد اره بازی های زمینه متاورس خیلی رو دور امده الان توکن های متاورسی رشد زیادی داشتن و رو بلند مدت میشه روش سرمایه گذاری کرد روشون اگه کسی هولدر باشه
نوشتهشده در ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@yasin-sheibak اره بابا الان بزنی سه سال بعد چندین برابر شده
-
gomnam gharib غذا های برنجی :| گوشت برنج چلو مرغ چلو کباب .
مجتبی ازاد
بلد نیستم اصلا
من کارایی که مربوط به اقایون هستن رو اصولا بهتر انجام میدم
ولی کارای زنونه و اینارو نه خیلی
بعد غذاهای محلی اینجارو فقط بلدم درست کنم
کباب زدنم بلدم حوصلم نمیگیره
از یه جا نشستن و اروم بودن بدم میاد
مثلا هم اکنون که دارم با شما صحبت میکنم خواهرم داره از سر و کولم بالا میره -
@yasin-sheibak اره بابا الان بزنی سه سال بعد چندین برابر شده
نوشتهشده در ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمجتبی ازاد اره الان خیلی از توکن های بازی ها طی چند ماه سود کلانی دادن فقط شناسایی این توکن ها سخته
-
مجتبی ازاد
بلد نیستم اصلا
من کارایی که مربوط به اقایون هستن رو اصولا بهتر انجام میدم
ولی کارای زنونه و اینارو نه خیلی
بعد غذاهای محلی اینجارو فقط بلدم درست کنم
کباب زدنم بلدم حوصلم نمیگیره
از یه جا نشستن و اروم بودن بدم میاد
مثلا هم اکنون که دارم با شما صحبت میکنم خواهرم داره از سر و کولم بالا میرهنوشتهشده در ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهgomnam gharib شیطونه چقدر ابجیت ریحانه!
-
@yasin-sheibak
اونم گوش داد
اینجوری میگم میخنده -
@yasin-sheibak
اونم گوش داد
اینجوری میگم میخندهنوشتهشده در ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
مجتبی ازاد اره الان خیلی از توکن های بازی ها طی چند ماه سود کلانی دادن فقط شناسایی این توکن ها سخته
نوشتهشده در ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@yasin-sheibak یکم نمودار خوان خوبی باشی راحت میشه خیلی چیزای پنهان برات رو میشه
-
gomnam gharib شیطونه چقدر ابجیت ریحانه!
@yasin-sheibak
به خودم رفته
خواهرش که از دیوار خونه مردم بالا میره
چه انتظاری داری از این بچه؟
اصلا خاله بازی و اینا به ما نیومده
میگه بیا کشتی بگیریم
شمشیر بازی کنیم -
@yasin-sheibak
به خودم رفته
میگه بیا کشتی بگیریم
شمشیر بازی کنیمنوشتهشده در ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
نوشتهشده در ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@yasin-sheibak میگم انیمه نگاه میکنی ؟
-
@yasin-sheibak یکم نمودار خوان خوبی باشی راحت میشه خیلی چیزای پنهان برات رو میشه
نوشتهشده در ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمجتبی ازاد تحلیل تکنیکال خیلی مهمه درست ولی فاندمتال اون توکن یا ارز هم مهمه
تو از رویه فاندمتال فرض مثال بیتکوین میتونی جدیدترین اخبار رو داشته باشی یا از روی توییت بزرگای بازار
مثلا ایلان ماسک توییت میزد که دوج اینده روشن داره یهو پامپ میکرد دوج یا شیبا یهو تو 24 روز 1000 درصد سود داد! -
@yasin-sheibak
به خودم رفته
میگه بیا کشتی بگیریم
شمشیر بازی کنیمنوشتهشده در ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهgomnam gharib روحیه جنگنده دارید جفتتون مشکل از جایه دیگس