هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@zahra-zahraii
کی گفته؟
من دیدن ۸ سالم پشت کنکور موندننوشتهشده در ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۲۱:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهgomnam gharib خب اونام احتمالا یا معاف شدن یا ثبت نام کردن ی رشته دیگ
-
@zahra-zahraii
میتوننم نرن
مثلا بجای سربازی تو پادگانا به عنوان مزشک یا پرستار باشن تا دوسال -
@zahra-zahraii در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@narjes-hashemi اهوم بعدش میرن سربازی
شما از خودت میگی یا قانونه؟
نوشتهشده در ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۲۱:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@narjes-hashemi قانونه
-
@narjes-hashemi هیچ وقت از من عذرخواهی نکن چون یادم نیس ولی الکی میگم یادمه که اذیت کنم
یکینوشتهشده در ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۲۱:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi میدونم تجربه دارم
کی؟ -
amir ahmadi ععع
چ رشته ای هس حالانوشتهشده در ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۲۱:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@zahra-zahraii زیست مولکولی
-
gomnam gharib خب اونام احتمالا یا معاف شدن یا ثبت نام کردن ی رشته دیگ
@zahra-zahraii
اخه خیلی داریم اطرافمون
فکرکنم ازاون قانونای درحال خاک خوردنه -
نوشتهشده در ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۲۱:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
@zahra-zahraii
میتوننم نرن
مثلا بجای سربازی تو پادگانا به عنوان مزشک یا پرستار باشن تا دوسالنوشتهشده در ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۲۱:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهgomnam gharib خب اونجا ک نمیتونن درس بخونن
-
amir ahmadi میدونم تجربه دارم
کی؟نوشتهشده در ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۲۱:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@narjes-hashemi اها خوبه
-
نوشتهشده در ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۲۱:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@narjes-hashemi بزن گوگل
-
@zahra-zahraii زیست مولکولی
نوشتهشده در ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۲۱:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi امتحانم باید بدی؟
-
gomnam gharib خب اونجا ک نمیتونن درس بخونن
@zahra-zahraii
ببین اگه یک پسری کنکور قبول شد میره دانشگاه و میتونه به جای اینکه بره سربازی بره به مدت دوسال تو پادگان به عنوان پزشک یا پرستار یا کاراموز دوره ببینه و به سربازای اونجا خدمت بکنه -
نوشتهشده در ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۲۱:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@narjes-hashemi بزن گوگل
من دوروزه اسم یه نویسنده رو یادم رفته حسش نیست بزنم رفتم از یکی پرسیدم
حالا اینو بزنم?
درکل ممنون -
@zahra-zahraii
اخه خیلی داریم اطرافمون
فکرکنم ازاون قانونای درحال خاک خوردنهنوشتهشده در ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۲۱:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهgomnam gharib ن فک نکنم
-
gomnam gharib ن فک نکنم
@zahra-zahraii
داریم و دیدم که دارم میگم -
@narjes-hashemi بزن گوگل
من دوروزه اسم یه نویسنده رو یادم رفته حسش نیست بزنم رفتم از یکی پرسیدم
حالا اینو بزنم?
درکل ممنوننوشتهشده در ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۲۱:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@narjes-hashemi شت
خواهش -
میخوای به زور همه رو بفرستی سربازیا
-
@zahra-zahraii
ببین اگه یک پسری کنکور قبول شد میره دانشگاه و میتونه به جای اینکه بره سربازی بره به مدت دوسال تو پادگان به عنوان پزشک یا پرستار یا کاراموز دوره ببینه و به سربازای اونجا خدمت بکنهنوشتهشده در ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۲۱:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهgomnam gharib برا اونایی ک قبول نشدن میگم
-
@zahra-zahraii
داریم و دیدم که دارم میگمنوشتهشده در ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۲۱:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
میخوای به زور همه رو بفرستی سربازیا
خوبه برن ادم شن شاید
حرف باباهاست فکرکنم