هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@dr-mahh ماهی هست دیگه نه ؟
نوشتهشده در ۱۲ دی ۱۴۰۰، ۲۰:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمجتبی ازاد اسمم؟!
-
maryam111 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
amir ahmadi نه والا این تصمیم من نبود
ولی خیلی باهاش موافقم
جلوی خیلی از اتفاقا گرفته شدعه چت اعتباری شده؟
فک کنم بخاطر این بود یکی اومده بود پی وی من بدون اینکه منو بشناسه فشو گرفته بود بهم
گویا عکس بکگراند پروفایلمرو مخش بودنوشتهشده در ۱۲ دی ۱۴۰۰، ۲۰:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMehdi
️
اره ۲۰۰۰ تا باید اعتبار درسی داشته باشی
یه بارم من عکس شاهین رو گذاشتم یکی اومد گفت برشدار این ادم درستی نیست فلانه و...
️
-
مجتبی ازاد اسمم؟!
نوشتهشده در ۱۲ دی ۱۴۰۰، ۲۰:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-mahh اره دیگه مه یا ما مخففش هست بین دختر ها
-
amir ahmadi شما 30 کا اعتبار از کجا در کردی ؟ :|
نوشتهشده در ۱۲ دی ۱۴۰۰، ۲۰:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمجتبی ازاد
از فروم
-
@dr-mahh اره دیگه مه یا ما مخففش هست بین دختر ها
نوشتهشده در ۱۲ دی ۱۴۰۰، ۲۰:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمجتبی ازاد اسم چیو میگی؟!
جیمیل؟!
یا اسمو خودم؟! -
نوشتهشده در ۱۲ دی ۱۴۰۰، ۲۰:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@zahra-zahraii
علیک سلام خوبی؟:))
چ خبر؟:)) -
@kosar-mottaghi ممنونم ازت عزیزم
نوشتهشده در ۱۲ دی ۱۴۰۰، ۲۰:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهخانومِ_دوست_داشتنی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@kosar-mottaghi ممنونم ازت عزیزم
خواهش میکنم
⚘
-
نوشتهشده در ۱۲ دی ۱۴۰۰، ۲۰:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
amir ahmadi یا ابلفضل
ابلفضل
یا فاطمه زهرانوشتهشده در ۱۲ دی ۱۴۰۰، ۲۰:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-mahh چیه؟
-
مجتبی ازاد
از فروم
نوشتهشده در ۱۲ دی ۱۴۰۰، ۲۰:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi میگم امیر دانشگاهی هستی ؟
-
مجتبی ازاد اسم چیو میگی؟!
جیمیل؟!
یا اسمو خودم؟!نوشتهشده در ۱۲ دی ۱۴۰۰، ۲۰:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-mahh اسم خودت
-
@dr-mahh چیه؟
نوشتهشده در ۱۲ دی ۱۴۰۰، ۲۰:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi برو برو برو
فقد برو -
amir ahmadi میگم امیر دانشگاهی هستی ؟
نوشتهشده در ۱۲ دی ۱۴۰۰، ۲۰:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمجتبی ازاد نه پشت کنکور
-
@dr-mahh اسم خودت
نوشتهشده در ۱۲ دی ۱۴۰۰، ۲۰:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمجتبی ازاد صدف
-
مجتبی ازاد اسم چیو میگی؟!
جیمیل؟!
یا اسمو خودم؟!نوشتهشده در ۱۲ دی ۱۴۰۰، ۲۰:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-mahh وای صدف خانم
چه عجب ما شمارو زیارت کردیم
خوبین؟
چه خبرا؟ -
Mehdi
️
یه بارم من عکس شاهین رو گذاشتم یکی اومد گفت برشدار این ادم درستی نیست فلانه و...
️
نوشتهشده در ۱۲ دی ۱۴۰۰، ۲۰:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Mehdi
️
️
درسی ؟ فا و ک
-
مجتبی ازاد نه پشت کنکور
نوشتهشده در ۱۲ دی ۱۴۰۰، ۲۰:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi کدوم رشته ؟
-
amir ahmadi برو برو برو
فقد برونوشتهشده در ۱۲ دی ۱۴۰۰، ۲۰:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-mahh خب نمیدونم
حالا از عاطفه بپرس
دو سال طول کشید تا اسمش رو یاد گرفتم -
مجتبی ازاد نه پشت کنکور
نوشتهشده در ۱۲ دی ۱۴۰۰، ۲۰:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi سال 12 یا نه موندی پشت کنکور
-
نوشتهشده در ۱۲ دی ۱۴۰۰، ۲۰:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من شب تارمو
توهم شدی ماهمو
کنار هم کاملیم
میفهمی احوالمو🥺