هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
یک کلمه هم امروز زبان نخوندم ولی عالی دادم
-
@yasin-sheibak
چون اصلی ندادم
19کرمانشانوشتهشده در ۱۳ دی ۱۴۰۰، ۹:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@fatemeh-ma اوه
16 گرگان -
مجتبی ازاد سلام برار چطوری؟
نوشتهشده در ۱۳ دی ۱۴۰۰، ۹:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@yasin-sheibak یک کاری بگم میکنی ؟
-
@yasin-sheibak
مگه از درخت و دیوار بالا رفتن
شیطونی کردن
کتک زدن
فوتبال بازی کردن
فقط واسه شما پسراست؟
بعدم روحیه دخترونه هم دارم
مگه همه دخترا باید همش خاله بازی کنن؟
یا اشکشون دم مشکشون باشه؟نوشتهشده در ۱۳ دی ۱۴۰۰، ۹:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهgomnam gharib نه اصلا همه چی تو عادیه عادیع
-
@fatemeh-ma اوه
16 گرگاننوشتهشده در ۱۳ دی ۱۴۰۰، ۹:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@yasin-sheibak
عخی -
@yasin-sheibak داداش اصن نشد بخونم . اصن سمت کتاب نمیتونستم برم برای اولین بار
نوشتهشده در ۱۳ دی ۱۴۰۰، ۹:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمجتبی ازاد هعی
-
@fatemeh-ma اوه
16 گرگاننوشتهشده در ۱۳ دی ۱۴۰۰، ۹:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@yasin-sheibak هیک بچه سال
-
یک کلمه هم امروز زبان نخوندم ولی عالی دادم
نوشتهشده در ۱۳ دی ۱۴۰۰، ۹:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهgomnam gharib افرین من نخونم خدا میدونه چی بشه
-
@yasin-sheibak یک کاری بگم میکنی ؟
نوشتهشده در ۱۳ دی ۱۴۰۰، ۹:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمجتبی ازاد جان بتونم اره
-
gomnam gharib نه اصلا همه چی تو عادیه عادیع
@yasin-sheibak
بله عادیه عادییی
هنوز به مادرم نگفتم خواهرم تختشو شکست
گذاشتم وقتی یه خرابکاری کردم خواست منو لو بده تهدیدش کنم -
@yasin-sheibak
عخینوشتهشده در ۱۳ دی ۱۴۰۰، ۹:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@fatemeh-ma چرا مث بچه ها رفتار میکنی باهام
-
مجتبی ازاد هعی
نوشتهشده در ۱۳ دی ۱۴۰۰، ۹:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@yasin-sheibak خب پس میکنی بپر برو رتبه بندی کنکوری ها و دهم ها و یازدهمی های دیشب رو بکن . من برم سرمو بزارم داره میترکه
-
@yasin-sheibak خب پس میکنی بپر برو رتبه بندی کنکوری ها و دهم ها و یازدهمی های دیشب رو بکن . من برم سرمو بزارم داره میترکه
نوشتهشده در ۱۳ دی ۱۴۰۰، ۹:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمجتبی ازاد بلد نیستم
-
@fatemeh-ma چرا مث بچه ها رفتار میکنی باهام
نوشتهشده در ۱۳ دی ۱۴۰۰، ۹:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@yasin-sheibak
کودک را بزارین کودکی کند -
gomnam gharib افرین من نخونم خدا میدونه چی بشه
@yasin-sheibak
اگر جایی کمک خواستی هستم داداش -
@yasin-sheibak
اگر جایی کمک خواستی هستم داداشنوشتهشده در ۱۳ دی ۱۴۰۰، ۹:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهgomnam gharib چشم کمک میگیرم
-
مجتبی ازاد بلد نیستم
نوشتهشده در ۱۳ دی ۱۴۰۰، ۹:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@yasin-sheibak برو تست کن یاد میگیری همینجوری خشک و خالی هم برو بنویس کی اول بوده یا نه امشب میام زیباش میکنم
-
@yasin-sheibak
کودک را بزارین کودکی کندنوشتهشده در ۱۳ دی ۱۴۰۰، ۹:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@fatemeh-ma ابجی!!
-
@yasin-sheibak
کودک را بزارین کودکی کند@fatemeh-ma
تی سرفدا دتر -
@yasin-sheibak برو تست کن یاد میگیری همینجوری خشک و خالی هم برو بنویس کی اول بوده یا نه امشب میام زیباش میکنم
نوشتهشده در ۱۳ دی ۱۴۰۰، ۹:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمجتبی ازاد حله