هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@امیرمسعود-جعفری
ن خوب منطوری نداشتم
نوشتهشده در ۱۰ بهمن ۱۴۰۰، ۲۰:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
sina bigdeli حقیقت تلخ است
نوشتهشده در ۱۰ بهمن ۱۴۰۰، ۲۰:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@zahra-zahraii اگر او تلخ است پس من چیستم
-
@zahra-zahraii اگر او تلخ است پس من چیستم
نوشتهشده در ۱۰ بهمن ۱۴۰۰، ۲۰:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsina bigdeli زهرر
-
نوشتهشده در ۱۰ بهمن ۱۴۰۰، ۲۰:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@امیرمسعود-جعفری انقد خندیدی مسواک گرون شد
-
sina bigdeli زهرر
نوشتهشده در ۱۰ بهمن ۱۴۰۰، ۲۰:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@zahra-zahraii افرین
صد امتیاز
رفتی مرحله بعد -
نوشتهشده در ۱۰ بهمن ۱۴۰۰، ۲۰:۲۵ آخرین ویرایش توسط Ramos9248 انجام شده
هر کی اومد پشت سرت زر بزنه گفتم هیس
چند وقت پیش دایی جورجینا به رونالدو گفته بود یا یه دختر شرور ازدواج کردی رونالدو هم واسه اینکه دهن همه رو ببنده خانواده رو برداشت برد دوبی و واسه تولد جورجینا تدارک دیده بود عکس رونالدو بیفته رو برج خلیفه و یه جشن عالی واسش گرفته بود -
@امیرمسعود-جعفری انقد خندیدی مسواک گرون شد
نوشتهشده در ۱۰ بهمن ۱۴۰۰، ۲۰:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsina bigdeli فقط استیکرشو میفرستم:/
-
Mehrsa 14 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
maryam111
من عاشق زیست سلولی ام ولی آیندش منو میترسونه اینکه کار هست یا نهواسه بازارکار باید از کسی که این رشته رو خونده و کسی که وارد بازارکارش شده بپرسید بهتر میتونن راهنماییتون کنن
ولی در کل من فکر میکنم تو شهرای بزرگ و خارج از ایران بازارکار خوبی داره -
sina bigdeli فقط استیکرشو میفرستم:/
نوشتهشده در ۱۰ بهمن ۱۴۰۰، ۲۰:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@امیرمسعود-جعفری هایییی مردم من باور کردم شمام باور کنید
-
@zahra-zahraii افرین
صد امتیاز
رفتی مرحله بعدنوشتهشده در ۱۰ بهمن ۱۴۰۰، ۲۰:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
از همه اونایی که تشکر کردن: خواهش میکنم
️
-
@امیرمسعود-جعفری هایییی مردم من باور کردم شمام باور کنید
نوشتهشده در ۱۰ بهمن ۱۴۰۰، ۲۰:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsina bigdeli
انگار دروغ میگم
-
Mehrsa 14 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
maryam111
من عاشق زیست سلولی ام ولی آیندش منو میترسونه اینکه کار هست یا نهواسه بازارکار باید از کسی که این رشته رو خونده و کسی که وارد بازارکارش شده بپرسید بهتر میتونن راهنماییتون کنن
ولی در کل من فکر میکنم تو شهرای بزرگ و خارج از ایران بازارکار خوبی داره -
هر کی اومد پشت سرت زر بزنه گفتم هیس
چند وقت پیش دایی جورجینا به رونالدو گفته بود یا یه دختر شرور ازدواج کردی رونالدو هم واسه اینکه دهن همه رو ببنده خانواده رو برداشت برد دوبی و واسه تولد جورجینا تدارک دیده بود عکس رونالدو بیفته رو برج خلیفه و یه جشن عالی واسش گرفته بودنوشتهشده در ۱۰ بهمن ۱۴۰۰، ۲۰:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@امیرمسعود-جعفری دیدیییی
-
sina bigdeli
انگار دروغ میگم
نوشتهشده در ۱۰ بهمن ۱۴۰۰، ۲۰:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@امیرمسعود-جعفری دروغ نمیگی فقط راست نمیگی
-
نوشتهشده در ۱۰ بهمن ۱۴۰۰، ۲۰:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@zahra-zahraii نه عکساش بود منظورم جشن عالی و اینا نبود اون حمایتی که از جورجینا کرده بود منظورم بود
-
@امیرمسعود-جعفری دروغ نمیگی فقط راست نمیگی
نوشتهشده در ۱۰ بهمن ۱۴۰۰، ۲۰:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsina bigdeli پس کج میگم دیگه اصلا من سلطان کجگویی
-
نوشتهشده در ۱۰ بهمن ۱۴۰۰، ۲۰:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
کاش یکمم پیگیر زندگی خودش بود
-
@zahra-zahraii نه عکساش بود منظورم جشن عالی و اینا نبود اون حمایتی که از جورجینا کرده بود منظورم بود
نوشتهشده در ۱۰ بهمن ۱۴۰۰، ۲۰:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@امیرمسعود-جعفری هوم همون میگم عکسش زده بود تو برج