هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
sina bigdeli هدف بدی نیست که برکت ازش میباره
نوشتهشده در ۱۲ بهمن ۱۴۰۰، ۲۰:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@امیرمسعود-جعفری بگم خاک یا زوده
-
@امیرمسعود-جعفری بگم خاک یا زوده
نوشتهشده در ۱۲ بهمن ۱۴۰۰، ۲۰:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsina bigdeli نه چیزی نگو اگه بیرون از اینجا باهات در ارتباط بودم خوب بود
-
sina bigdeli تو برادر بابای من نیستی که من اونو گفتم البته به جز یکیشون
نوشتهشده در ۱۲ بهمن ۱۴۰۰، ۲۰:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@امیرمسعود-جعفری خدایا منو از دست این به طالبی تبدیل کن
-
amir ahmadi اهان
دایی جان ب اون سوال ی نظر میکنی از زرا بخاری بلند نشدنوشتهشده در ۱۲ بهمن ۱۴۰۰، ۲۰:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsina bigdeli به کدوم؟
فک کن
کرونا داشته باشی
۳تا امپول زده باشی
ساعت از ۱۲ گذشته باشهبجا چای عسل دادن سوال میپرسع
-
amir ahmadi منتظرتم
نوشتهشده در ۱۲ بهمن ۱۴۰۰، ۲۰:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@zahra-zahraii
️
-
@امیرمسعود-جعفری خدایا منو از دست این به طالبی تبدیل کن
نوشتهشده در ۱۲ بهمن ۱۴۰۰، ۲۰:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsina bigdeli خدایا وسط زمستون نه وقتی از جلسه کنکور اومد بیرون و از استرس بدنش یخ کرده بود اونموقع این کار رو انجام بده که طالبی یخ باشه نخوام بذارم تو یخچال
-
sina bigdeli ذهنم وسط زیست درگیر کردی
نوشتهشده در ۱۲ بهمن ۱۴۰۰، ۲۰:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@zahra-zahraii
خودمم اسیرم شرمندتم -
amir ahmadi عید زهررر مکنه
نوشتهشده در ۱۲ بهمن ۱۴۰۰، ۲۰:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@zahra-zahraii عید برا من مهم نیس
تنها ترسم اینه سال تحویلی پیام بدم
بعد یوقت ناراحت بشه عیدش بد بشه -
sina bigdeli به کدوم؟
فک کن
کرونا داشته باشی
۳تا امپول زده باشی
نوشتهشده در ۱۲ بهمن ۱۴۰۰، ۲۰:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi اگه خانم هاشمی اینجا بود همشو یادت میرفت با سبیل مردم بازی میکردی و فیلم تحلیل میکردی
-
@zahra-zahraii عید برا من مهم نیس
تنها ترسم اینه سال تحویلی پیام بدم
بعد یوقت ناراحت بشه عیدش بد بشهنوشتهشده در ۱۲ بهمن ۱۴۰۰، ۲۰:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi چرا ناراحت شه
-
sina bigdeli به کدوم؟
فک کن
کرونا داشته باشی
۳تا امپول زده باشی
نوشتهشده در ۱۲ بهمن ۱۴۰۰، ۲۰:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi برای انکه PHاب خالص از 7 به 12/3 برسد چند گرمNaOHباید در 2 لیتر محلول موجود باشد؟
دایی جان با این شرایطت سوالی داری حل کنم؟کاری از دستمون میاد -
amir ahmadi اگه خانم هاشمی اینجا بود همشو یادت میرفت با سبیل مردم بازی میکردی و فیلم تحلیل میکردی
نوشتهشده در ۱۲ بهمن ۱۴۰۰، ۲۰:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@امیرمسعود-جعفری ادم وقتی فامیل (فامیل خوب) ببینه حالش بهتر میشه
@Narjes-Hashemi ببین ازت تعریف کردم...برو به همه بگو زکریای رازی ازم تعریف کرد -
@zahra-zahraii
خودمم اسیرم شرمندتمنوشتهشده در ۱۲ بهمن ۱۴۰۰، ۲۰:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsina bigdeli دشمنت
-
sina bigdeli خدایا وسط زمستون نه وقتی از جلسه کنکور اومد بیرون و از استرس بدنش یخ کرده بود اونموقع این کار رو انجام بده که طالبی یخ باشه نخوام بذارم تو یخچال
نوشتهشده در ۱۲ بهمن ۱۴۰۰، ۲۰:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@امیرمسعود-جعفری زهر
-
amir ahmadi چرا ناراحت شه
نوشتهشده در ۱۲ بهمن ۱۴۰۰، ۲۰:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@zahra-zahraii دلایل زیاد
-
amir ahmadi برای انکه PHاب خالص از 7 به 12/3 برسد چند گرمNaOHباید در 2 لیتر محلول موجود باشد؟
دایی جان با این شرایطت سوالی داری حل کنم؟کاری از دستمون میادنوشتهشده در ۱۲ بهمن ۱۴۰۰، ۲۰:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsina bigdeli میتونم حلش کنم
-
@امیرمسعود-جعفری ادم وقتی فامیل (فامیل خوب) ببینه حالش بهتر میشه
@Narjes-Hashemi ببین ازت تعریف کردم...برو به همه بگو زکریای رازی ازم تعریف کردنوشتهشده در ۱۲ بهمن ۱۴۰۰، ۲۰:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi الآن ایشون نقش بوعلی سینا رو دارن که با هم فامیل میشین؟
-
@zahra-zahraii دلایل زیاد
نوشتهشده در ۱۲ بهمن ۱۴۰۰، ۲۰:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi بگوووو
بده همشهری ایندتو بزاری خماری -
sina bigdeli میتونم حلش کنم
نوشتهشده در ۱۲ بهمن ۱۴۰۰، ۲۰:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi دمت گرم
-
@امیرمسعود-جعفری زهر
نوشتهشده در ۱۲ بهمن ۱۴۰۰، ۲۰:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsina bigdeli انار