هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Zahra-Zahraii
الان بخوای منفی یک دوم رو بکشی چجوری میکشینوشتهشده در ۱ اسفند ۱۴۰۰، ۱۰:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهGharibe Gomnam ببین محور مختصات ی ایکس داره ی ایگرگ روقسمت ایکس بین 0 و منفی 1 وسطش میشه منفی یک دوم
-
pouya hosein pour
نه اشتباهه
این حدیثه که در کار خیر استخاره نیست
من نگفتم کار گناه
گفتم کارخیر
یعنی یک کار نیکو یک کاری که مورد پسند هستنوشتهشده در ۱ اسفند ۱۴۰۰، ۱۰:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهGharibe Gomnam ندانم
ولی معتقدم که خیر هم میشه تبدیل به شر شد
چون اثرات هر تاثیر و کار بینهایت ادامه داره
مستقیم و غیر مستقیم -
حبه انگور_ خوبی خوشی؟ درسا چطورن؟ دانشگاهی شدی؟
نوشتهشده در ۱ اسفند ۱۴۰۰، ۱۰:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهpouya hosein pour مرسی بخوبی شما
دیگه درگیر کسب علمیم هستم... میگذرونیم -
خانومِ_دوست_داشتنی
حقیقتش فقط بخاطر شما انلاین شدم
ممنون.... چشات قشنگ میبینهحبه انگور_
چه اسم باحالی دارید -
Gharibe Gomnam ندانم
ولی معتقدم که خیر هم میشه تبدیل به شر شد
چون اثرات هر تاثیر و کار بینهایت ادامه داره
مستقیم و غیر مستقیمنوشتهشده در ۱ اسفند ۱۴۰۰، ۱۰:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهpouya hosein pour
ما تو قرآنم داریم آیشم هست
انسان قبل استخاره باید فکرکنه تحقیق کنه جستجو کنه وقتی که واقعا موند باید بره سراغ استخاره برای کمک میتونه به ائمه توسل کنه دعای توسل بخونه و...
و نکته خیییییلی مهم فردی که میخواد استخاره بگیره خیلی مهمه
و کلا شرایط خودشو داره -
Gharibe Gomnam ببین محور مختصات ی ایکس داره ی ایگرگ روقسمت ایکس بین 0 و منفی 1 وسطش میشه منفی یک دوم
نوشتهشده در ۱ اسفند ۱۴۰۰، ۱۰:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Zahra-Zahraii
نه دیگه این اومده منفی یک دوم رو روی محور وای ها نوشته -
حبه انگور_
چه اسم باحالی داریدنوشتهشده در ۱ اسفند ۱۴۰۰، ۱۰:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهایلین حیدرزهی
ما اول فکرمیکردیم دختر هستن -
حبه انگور_
چه اسم باحالی داریدنوشتهشده در ۱ اسفند ۱۴۰۰، ۱۰:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهایلین حیدرزهی اوهوم
....تازه باحال تر از اون اینهست که دوستان سراغ شنگولو منگول رو هم از من میگیرن
-
pouya hosein pour مرسی بخوبی شما
دیگه درگیر کسب علمیم هستم... میگذرونیمنوشتهشده در ۱ اسفند ۱۴۰۰، ۱۰:۴۳ آخرین ویرایش توسط pouya hosein pour انجام شدهحبه انگور_ من عالیم مث همیشه
انشالله عالی باشی
در چه رشته ای فعالیت داری؟علم -
@Zahra-Zahraii
نه دیگه این اومده منفی یک دوم رو روی محور وای ها نوشتهنوشتهشده در ۱ اسفند ۱۴۰۰، ۱۰:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهGharibe Gomnam راس روی محور ایکس یا ایگرگ
اگ طولش تو محور ایکس
اگ عرضش زیر محور بین 0 و منفی 1 بکش -
Gharibe Gomnam راس روی محور ایکس یا ایگرگ
اگ طولش تو محور ایکس
اگ عرضش زیر محور بین 0 و منفی 1 بکشنوشتهشده در ۱ اسفند ۱۴۰۰، ۱۰:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Zahra-Zahraii
-
ایلین حیدرزهی
ما اول فکرمیکردیم دختر هستنGharibe Gomnam نیستن
بنظرم بیشتر به دخترا میاد همچین اسمی -
ایلین حیدرزهی اوهوم
نوشتهشده در ۱ اسفند ۱۴۰۰، ۱۰:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهحبه انگور_ حیف نمیتونم فالوت کنم
حرام کردی
-
ایلین حیدرزهی اوهوم
-
Gharibe Gomnam نیستن
بنظرم بیشتر به دخترا میاد همچین اسمینوشتهشده در ۱ اسفند ۱۴۰۰، ۱۰:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهایلین حیدرزهی
پسرهستن
تازه میگفتن به من بگین مینا -
Gharibe Gomnam نیستن
بنظرم بیشتر به دخترا میاد همچین اسمینوشتهشده در ۱ اسفند ۱۴۰۰، ۱۰:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهایلین حیدرزهی انگور ها گونه های زیادی دارن ها
حتی انگور تلخ هم داریم همه انگورا شیرین نیستن
-
حبه انگور_ حیف نمیتونم فالوت کنم
حرام کردی
نوشتهشده در ۱ اسفند ۱۴۰۰، ۱۰:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهpouya hosein pour ممنون که یادتع
-
نوشتهشده در ۱ اسفند ۱۴۰۰، ۱۰:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
وااای
یاد گوریل انگوری افتادم ای خدا -
ایلین حیدرزهی
پسرهستن
تازه میگفتن به من بگین مینانوشتهشده در ۱ اسفند ۱۴۰۰، ۱۰:۴۷ آخرین ویرایش توسط حبه انگور_ انجام شدهGharibe Gomnam هنوزم میگم... جنسیت تو فروم برام اهمیتی نداره
-
pouya hosein pour ممنون که یادتع
نوشتهشده در ۱ اسفند ۱۴۰۰، ۱۰:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهحبه انگور_ هنوزم نمیتونم فالوت کنم
؟
می خوای ناشناس باقی بمونی