هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
HADAF MAN بشین جلو آینه
اینقد خوبه لامصبنوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۱:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@narjes-hashemi سلام خانم هاشمی
-
amir ahmadi
جهنم پر از ادمایی مثل توعهنوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۱:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده__chakisaldva__ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
amir ahmadi
جهنم پر از ادمایی مثل توعهنه من اتاق مخصوص خودم رو دارم
-
@narjes-hashemi سلام خانم هاشمی
نوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۱:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi سلام جناب احمدی
آقاااا نگو اینقدر به روح شریعتی رومخه -
HADAF MAN هیچکس قابل اعتماد تر از خودت نیست
یا رو کاغذ یا نوت گوشیت حرفاتو بنویس تامامنوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۱:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSarah Ghanaatiyan میدونی چیه من کلا کسی نیستم که بجز با چند نفر در مورد خودم حرف بزنم
چند نفری ک دلم براشون لک زده و خیلی وقته ندیدمشون
دوستایی ک از موقعی ک مدارس بسته شد ندیدیم همو (:
منظورتو میفهمم اما خسته ام ... -
amir ahmadi سلام جناب احمدی
آقاااا نگو اینقدر به روح شریعتی رومخهنوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۱:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@narjes-hashemi من با شریعتی مشکل دارم خانم هاشمی
-
@narjes-hashemi من با شریعتی مشکل دارم خانم هاشمی
نوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۱:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi به روح داروین
-
HADAF MAN بشین جلو آینه
اینقد خوبه لامصبنوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۱:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@narjes-hashemi حرف زدن با یه ادم خونم اومده پایین
-
نوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۱:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
HADAF MAN تشکر
-
HADAF MAN تشکر
نوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۱:۳۵ آخرین ویرایش توسط HADAF MAN انجام شده -
amir ahmadi به روح داروین
نوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۱:۳۵ آخرین ویرایش توسط amir ahmadi انجام شده@narjes-hashemi از وقتی زاپاس شد دیگه خوشم نمیاد ازش خانم هاشمی
-
نوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۱:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
HADAF MAN به آدم بودن خودت شک داری؟
جدا اینا نشونه بزرگ شدنه سخت نگیر
دایورت کن -
دایورت کننوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۱:۳۷ آخرین ویرایش توسط HADAF MAN انجام شده@narjes-hashemi نه ولی خودم داره دل خودمو میزنه دیگه بسشه زیاد شد یکم
-
@narjes-hashemi از وقتی زاپاس شد دیگه خوشم نمیاد ازش خانم هاشمی
نوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۱:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi چیکار کنم نگی؟
میگم یه سری شما بودی برا احترام به عقاید یه طومار نوشتی؟
آره خودت بود
اگه داریش یه لطف کن بفرستش -
نوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۱:۳۸ آخرین ویرایش توسط _Biliifti_ انجام شده
حالا میاد میگه به درد تو نمیخوره
-
نوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۱:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
HADAF MAN اوووم درو دیوارم خوبه اگه دلت خواست امتحانش کن
-
amir ahmadi چیکار کنم نگی؟
میگم یه سری شما بودی برا احترام به عقاید یه طومار نوشتی؟
آره خودت بود
اگه داریش یه لطف کن بفرستشنوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۱:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@narjes-hashemi من ؟
نه من میگم عقاید قابل احترام نیستن -
@narjes-hashemi من ؟
نه من میگم عقاید قابل احترام نیستننوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۱:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi چون نیستن طومار نوشتی
-
amir ahmadi چون نیستن طومار نوشتی
نوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۱:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@narjes-hashemi اره
-
@narjes-hashemi اره
نوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۱:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi جمله امری بود
داریش؟ -
دایورت کننوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۰، ۱۱:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@narjes-hashemi اصن 17 سالگیو دوس نداشتم از همون اول و اون بحران فکری چرتش گند زد ب حالم
اما در کل شاید خیلیا بگن کاش بزرگ نمیشدیم اما من دوست دارمش حال روحم هر چی میگذره بهتر میشه