هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
maryam111 جدی میگمواسه سلامتی خودت میگم
-
@دختر-بهار در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Sharllot کدوم زینب تبریزیه؟
شایعه شده دهقانی اونوری باشه ک خب من بعید میدونم
-
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
سلام دوستان خوبید؟ وقت تون بخیر
ببخشید تاپیکی سراغ دارید که فیزیک آقا کازرانیان و آقا طلوعی رو مقایسه کرده باشه؟اگر می شناسید میشه لینک رو برام بفرستید؟ ممنونم
چون میخوام تهیه کنم ولی گیج شدم کدوم دبیر رو انتخاب کنم... -
maryam111 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Infinitie. A on ۲۶ مرداد ۱۴۰۰، ۹:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Infinitie. A مرسی که به فکر منی واقعا
-
خیلی عجیبه
نمیدونم چه دلیلی داره یه دارویی که هیچ اثری روی کرونا نداره و عوارض بسیار وحشتناکی داره
باز هم داره تجویز میشه
خیلی عجیبه
یا ویروس عجیبه یا خودمون کارای عجیب غریب انجام میدیدم
من نظرم دومی هست -
maryam111 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Succinate on ۲۶ مرداد ۱۴۰۰، ۹:۲۳ آخرین ویرایش توسط maryam111 انجام شده
@sania-andiravan سلام چندتا تاپیک رو خودم شاخه زدم که بودن تو دسته انتخاب منبع هست
احتمالا سرچ کنی بیاد -
maryam111 قابلی نداره
-
Dr.Aryan در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
maryam111
سلام
خواستم بپرسم ایا قوانین برای همه یکیه؟
من ی مدت جیمیل رو اکانتم ب مشکل برخورده بود و بعد از چند روز ک دیدم درست نمیشه تیکت زدم و با مشورت گرفتن ی اکانت زدم تا موقعی ک این درست بشه یا اگرم نشد با همون ادامه بدم
ولی بخاطر گذاشتن یpdf ک حذفیات کنکور 1401 برای فارغ التحصیلا بود من رو اخراج زدین من باز تیکت زدم و گفتن حتی لینک هم اخراج نمیزنن و فقط پست پاک میشه
در ضمن اون pdf هم هیچ لینکی نداشت و فقط منبعشو توش ذکر کرده بود بعد بخاطر ذکر منبع اخراج زدین
و شایدم چون اکانت تازه وارد بود اخراج زدین
من هماهنگ کرده بودم
ولی یادتون باشه اکانت هرچی هم تازه وارد باشه ی دانش اموزه ک اخراج بی مورد براش زجر اوره همچنین برا شما ، اگر تامل کنید
واقعا حرفی ندارم دیگ بگم
ولی قبل از انجام ی سری کاراتون ب منطقی بودن یا نبودنش فک کنید و اگ نمیتونید اینکارو کنید پس هیچ کاری انجام ندیدسلام دوست عزیز. ما در آلاخونه کلی عضو جدید داریم و تا به حال هیچکدوم به خاطر جدید بودنشون اخراج نشدن! کلی پستِ لینکدار داریم که فرستنده هاشون اخراج نشدن و فقط پستی که خلاف قوانین آلاخونه بوده حذف شده. شما هم که مشکل ایمیلتون حل شد و تونستید وارد آلاخونه بشید خداروشکر.
-
Succinate دانشجویان درس خون ⭐replied to maryam111 on ۲۶ مرداد ۱۴۰۰، ۹:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
maryam111
ممنونم عزیزم️ -
monirs در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Dr.Aryan در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
maryam111
سلام
خواستم بپرسم ایا قوانین برای همه یکیه؟
من ی مدت جیمیل رو اکانتم ب مشکل برخورده بود و بعد از چند روز ک دیدم درست نمیشه تیکت زدم و با مشورت گرفتن ی اکانت زدم تا موقعی ک این درست بشه یا اگرم نشد با همون ادامه بدم
ولی بخاطر گذاشتن یpdf ک حذفیات کنکور 1401 برای فارغ التحصیلا بود من رو اخراج زدین من باز تیکت زدم و گفتن حتی لینک هم اخراج نمیزنن و فقط پست پاک میشه
در ضمن اون pdf هم هیچ لینکی نداشت و فقط منبعشو توش ذکر کرده بود بعد بخاطر ذکر منبع اخراج زدین
و شایدم چون اکانت تازه وارد بود اخراج زدین
من هماهنگ کرده بودم
ولی یادتون باشه اکانت هرچی هم تازه وارد باشه ی دانش اموزه ک اخراج بی مورد براش زجر اوره همچنین برا شما ، اگر تامل کنید
واقعا حرفی ندارم دیگ بگم
ولی قبل از انجام ی سری کاراتون ب منطقی بودن یا نبودنش فک کنید و اگ نمیتونید اینکارو کنید پس هیچ کاری انجام ندیدسلام دوست عزیز. ما در آلاخونه کلی عضو جدید داریم و تا به حال هیچکدوم به خاطر جدید بودنشون اخراج نشدن! کلی پستِ لینکدار داریم که فرستنده هاشون اخراج نشدن و فقط پستی که خلاف قوانین آلاخونه بوده حذف شده. شما هم که مشکل ایمیلتون حل شد و تونستید وارد آلاخونه بشید خداروشکر.
بله درست میفرمایید
معمولا وقتی اخراج زده میشه دلیل هم نوشته میشه فقط میخواستم دلیلشو بدونم
هرچی بود گذشت دیگ از شماهم ممنون -
ابوالفضل ریسی سلام ان شالله همیشه موفق باشی
-
مهشید حسن زاده 0replied to parisa khany on ۲۶ مرداد ۱۴۰۰، ۱۰:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
parisa khany آخجوون مهمونی
-
اینکه یه فایل تا۹۶درصد استخراج بشه بعد کلابپره اگه عذاب الهی نیست پس چیه
-
Amirbernosireplied to مهشید حسن زاده 0 on ۲۶ مرداد ۱۴۰۰، ۱۰:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مهشید حسن زاده 0 بدتر اگه 4 تافایل قبلشم استخراج شده باشه و این اخرین فایل باشه
-
pouya hosein pour منم ریاضی بودم و منم می خوام تغییر رشته بدم فکر کنم گوگل سوالای خوبی داشته باشه و دبیر زیست مدرسه بهم گفته که با کتاب ماجراهای من و درسام پیش برم و منم با اون میخونم و بنظرم خیلی کتاب خوبیه نمی دونم شما با چی پیش میرین:)
-
این پست پاک شده!
-
-
@ermia-mirzakhani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
zeinab dehghani سلام زینب دوشیزه خوبید؟
از این همینطوریا
چه خبر؟
عاغا این خیلی منمسلام بهتون
این خیلی شما نیستید!
از این همینطوریایی ک خیلی خوبه -
@saghi-mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
گاه گاهی قفسی میسازم بارنگــ
می فروشم به شما
تا به آواز شقایق که در آن زندانی است،
دل تنهایی تان تازه شود.
چه خیالی،چه خیالی...
می دانم
پرده ام بی جان است
خوب می دانم،
حوض نقاشی من بی ماهی است...
|سهراب سپهری|حوض نقاشیِ من بی ماهی است...
در دل من چیزی است مثل یک بیشه ی نور
مثل خواب دم صبح
وچنان بی تابم که دلم میخواهد
بدوم تا ته دشت
بروم تاسرکوه
دورها آوایی است که مرا میخواند........
|سهراب سپهری|
26651/1000113