هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@دختر-بهار خیلی خوبه که می فهمید واقعا من بعضی وقت ها گریه ام میگیره با اینکه مرد هستم و 17 سالم
نوشتهشده در ۱۵ اسفند ۱۴۰۰، ۱۹:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهarthur morgan دوازدهم هستین؟
-
@امیرمسعود-جعفری خُبه. خدا رو شکر
نوشتهشده در ۱۵ اسفند ۱۴۰۰، ۱۹:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@danial-hosseiny شبا همش به میخونه میرم من
️
-
arthur morgan دوازدهم هستین؟
نوشتهشده در ۱۵ اسفند ۱۴۰۰، ۱۹:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@دختر-بهار اره ریاضی
-
نوشتهشده در ۱۵ اسفند ۱۴۰۰، ۱۹:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@farzam-yousefi میگذره این حستون فقط قبل گذشتنش تودلی رو ایگنور کنین بعد کنکور انشالله دوباره برگردین
-
telma
حالا خوبه به ث پناه نبردی.
اون دیگه خیلی داستان بودنوشتهشده در ۱۵ اسفند ۱۴۰۰، ۱۹:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@danial-hosseiny هر چند منظورو نفهمیدم
ولی خب بیخیال -
@دختر-بهار اره ریاضی
نوشتهشده در ۱۵ اسفند ۱۴۰۰، ۱۹:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهarthur morgan موفق باشید
-
@roghayeh-eftekhari
لینکه عجیب غریبه چون خودش خود به کار داخلش نام کاربری و رمز عبورمو داره و من چیزی وارد نمیکنم بازم فایده نمیکنه
اوضاع خییلی پیچیده اس
-
arthur morgan موفق باشید
نوشتهشده در ۱۵ اسفند ۱۴۰۰، ۱۹:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@دختر-بهار شماهم همینطور
-
@دختر-بهار شماهم همینطور
نوشتهشده در ۱۵ اسفند ۱۴۰۰، ۱۹:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهarthur morgan ممنون
-
نوشتهشده در ۱۵ اسفند ۱۴۰۰، ۱۹:۵۳ آخرین ویرایش توسط _Aram_ انجام شده
خوبی؟!
چه خبر؟
کارت داشتم من
@امیرمسعود-جعفری -
arthur morgan ممنون
نوشتهشده در ۱۵ اسفند ۱۴۰۰، ۱۹:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@دختر-بهار فقط خیلی سخت نگیرید کلا این نصیحت را داشته باشید
-
@دختر-بهار فقط خیلی سخت نگیرید کلا این نصیحت را داشته باشید
نوشتهشده در ۱۵ اسفند ۱۴۰۰، ۱۹:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهarthur morgan از چه لحاظ؟
-
@farzam-yousefi میگذره این حستون فقط قبل گذشتنش تودلی رو ایگنور کنین بعد کنکور انشالله دوباره برگردین
@دختر-بهار
الان شما دیگه کنکوری نیستین
؟ -
نوشتهشده در ۱۵ اسفند ۱۴۰۰، ۱۹:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مواظب خودتون باشین
شبتون بخیر
و خدانگهدارتون -
نوشتهشده در ۱۵ اسفند ۱۴۰۰، ۱۹:۵۵ آخرین ویرایش توسط _Aram_ انجام شده
@farzam-yousefi من یازدهم هستم متاسفانه از تابستون دهم تو همین تودلی ام و خیلیا بهم گفتن قبل وابسته شدنت برو و گوش نکردم و الان اینجام و...
-
arthur morgan از چه لحاظ؟
نوشتهشده در ۱۵ اسفند ۱۴۰۰، ۱۹:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@دختر-بهار کلا اصلا درس زندگی همه چیز من خودم خیلی سخت می گرفتم ولی الان می فهمم که چقدر اشتباه می کردم باید میانه روی کرد نه شل شل و نه سخت سخت میانه خیر الامور اوسطها
-
نوشتهشده در ۱۵ اسفند ۱۴۰۰، ۱۹:۵۶ آخرین ویرایش توسط _Aram_ انجام شدهاین پست پاک شده!
-
@farzam-yousefi من یازدهم هستم متاسفانه از تابستون دهم تو همین تودلی ام و خیلیا بهم گفتن قبل وابسته شدنت برو و گوش نکردم و الان اینجام و...
@دختر-بهار
انسان ها به وابستگی هایی که دارند زنده اند
ولی بعضی مواقع وابستگیشون باعث اسیپ پذیر شدنشون میشه -
@دختر-بهار
انسان ها به وابستگی هایی که دارند زنده اند
ولی بعضی مواقع وابستگیشون باعث اسیپ پذیر شدنشون میشهنوشتهشده در ۱۵ اسفند ۱۴۰۰، ۱۹:۵۷ آخرین ویرایش توسط _Aram_ انجام شده@farzam-yousefi و متاسفانه تودلی از اون وابستگی های آسیب زاست تا قبل کنکور
-
نوشتهشده در ۱۵ اسفند ۱۴۰۰، ۱۹:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@دختر-بهار از الان کم کم کمتر کن