هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
خانوم لوبیاreplied to Gharibe Gomnam on ۲۰ اسفند ۱۴۰۰، ۱۷:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam
ممنون ریحانه
تو چطوری؟ -
M Tg
من بابام خورد زمین یعنی بدخورد زمین اونم تو یه محیطی که نباید میخورد زمین من اصلااااا دست خودم نبود از شدت خنده نفسم بالا نمیومد -
Gharibe Gomnamreplied to f.nalist on ۲۰ اسفند ۱۴۰۰، ۱۷:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@farzam-yousefi
من ناراحت میشم میرم کمکش میکنم
ولی تو یه سری شرایط خندم میگیره -
Gharibe Gomnamreplied to f.nalist on ۲۰ اسفند ۱۴۰۰، ۱۷:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@farzam-yousefi
قدرت تخیل بالایی ندارید واسه همینه -
خاطره جنگ
بچهها با صدای بلند صلوات میفرستادند و او میگفت: «نشد این صلوات به درد خودتون میخوره» نفرات جلوتر که اصل حرفهای او را میشنیدند و میخندیدند، چون او میگفت:« برای سماورای خودتون و خانواده هاتون به قوری چایی دم کنید»
بچههای ردیفهای آخر فکر میکردند که او برای سلامتی آنها صلوات میگیرد و او هم پشت سر هم میگفت: « نشد مگه روزه هستید» و بچهها بلندتر صلوات میفرستادند. بعد ازکلی صلوات فرستادن تازه به همه گفت که چه چیزی میگفته و آنها چه چیزی میشنیدند و بعد همه با یک صلوات به استقبال خنده رفتند. -
Gharibe Gomnam در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
M Tg
من بابام خورد زمین یعنی بدخورد زمین اونم تو یه محیطی که نباید میخورد زمین من اصلااااا دست خودم نبود از شدت خنده نفسم بالا نمیومددارم به خودم امیدوار میشم
-
Reyhaneh Moradireplied to Gharibe Gomnam on ۲۰ اسفند ۱۴۰۰، ۱۷:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ریحانه غرق نشی یه وقت؟
ریحانتون اومد بالا نفس بگیره
-
Gharibe Gomnamreplied to خانوم لوبیا on ۲۰ اسفند ۱۴۰۰، ۱۷:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@fatemeh-Ma
فدات عزیزم شکر -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to Gharibe Gomnam on ۲۰ اسفند ۱۴۰۰، ۱۷:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam
اره
تخیلی خوبی ندارم -
Gharibe Gomnamreplied to Reyhaneh Moradi on ۲۰ اسفند ۱۴۰۰، ۱۷:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Reyhaneh Moradi
سلآم غواص ماهر -
M Tg
ازبسسسسس خندیدم که تا دوساعت بعدش بابامم میخندید -
یبار یکی از همکلاسیامون دوران راهنمایی صداش زدن بره انشا بخونه
بعد
تا میخواست رد شه این دختر بغلیش پاشو گرفت بالا
شیدا مث سرو افتاد وسط کلاس
کل بچها داشتن نگاش میکردن نگرانش شده بودن
من با صورت قرمز شده داشتم دیوارو نگاه میکردم -
ولی اینم بگم بابام خودش نیفتاد زمین
خواهرم از روصندلی انداختش زمین
یعنی کار اون بود -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to M Tg on ۲۰ اسفند ۱۴۰۰، ۱۷:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
M Tg
این موقعیت خنده دار تر بود -
فعلا دوستان
جواب منشن ها رو میدم معذرت -
Reyhaneh Moradireplied to Gharibe Gomnam on ۲۰ اسفند ۱۴۰۰، ۱۷:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam
درود بر تو
چندتا مروارید هم صید کردم برات️ -
Gharibe Gomnamreplied to Reyhaneh Moradi on ۲۰ اسفند ۱۴۰۰، ۱۷:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Reyhaneh Moradi
دستت درد نکنه نگه دار مال خودت تو داشته باشی من بیشتر خوشحال میشم️ -
Reyhaneh Moradireplied to Gharibe Gomnam on ۲۰ اسفند ۱۴۰۰، ۱۷:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam
ماشاالله چقدر دریادل -
Gharibe Gomnamreplied to Reyhaneh Moradi on ۲۰ اسفند ۱۴۰۰، ۱۷:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
279151/1000113