هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
علیرضا تمدنی
تو میتونی :Iنوشتهشده در ۴ فروردین ۱۴۰۱، ۲۱:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@fatemeh-Ma
پ ن پ فک کردی فقط خودت میتونی -
@roghayeh-eftekhari
چپ
️
نوشتهشده در ۴ فروردین ۱۴۰۱، ۲۱:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@fatemeh-Ma الان یه مسکن بخور آروم شه
بخواب تا میتونی هم دست و پات رو حرکت نده -
@Zahra-Zahraii چ خوب بیشتر مهمان های ما نیمه دوم میان
نوشتهشده در ۴ فروردین ۱۴۰۱، ۲۱:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@yasin-sheibak خوب است
-
@Zahra-Zahraii
چشم :Iنوشتهشده در ۴ فروردین ۱۴۰۱، ۲۱:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@fatemeh-Ma بی اشک
-
من خودم میخوام بعد کنکور فیزیک درس بدم بتونم خرجمو بدم :|
یه درصد خفن باس بزنم امسال ...نوشتهشده در ۴ فروردین ۱۴۰۱، ۲۱:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهعلیرضا تمدنی شما هوشت خیلی خوبه
اما مهم تلاشه که حس میکنم یه تنبلی خاصی داری:/ -
علیرضا تمدنی شما هوشت خیلی خوبه
اما مهم تلاشه که حس میکنم یه تنبلی خاصی داری:/نوشتهشده در ۴ فروردین ۱۴۰۱، ۲۱:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@roghayeh-eftekhari مشاور رقیه افتخاری
-
علیرضا تمدنی شما هوشت خیلی خوبه
اما مهم تلاشه که حس میکنم یه تنبلی خاصی داری:/نوشتهشده در ۴ فروردین ۱۴۰۱، ۲۱:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@roghayeh-eftekhari
نه اون روزا گذشت
الان روزی قشنگ 4 5 ساعت بکوب میخونم -
@roghayeh-eftekhari
اوه .. پس کارت خیلی درسته
شیر پدر و نان مادر حلالت دلاورنوشتهشده در ۴ فروردین ۱۴۰۱، ۲۱:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهعلیرضا تمدنی تازه فهمیدی اینو؟
-
@fatemeh-Ma
پ ن پ فک کردی فقط خودت میتونینوشتهشده در ۴ فروردین ۱۴۰۱، ۲۱:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
نوشتهشده در ۴ فروردین ۱۴۰۱، ۲۱:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Zahra-Zahraii جانم عزیزم کاری داری؟
-
@roghayeh-eftekhari
نمیشه خابید ک -
چی میشه فیزیک و زیست کنکور رو ۹۰ درصد تا ۱۰۰ درصد بزنم؟؟؟؟
-
@roghayeh-eftekhari
نه اون روزا گذشت
الان روزی قشنگ 4 5 ساعت بکوب میخونمنوشتهشده در ۴ فروردین ۱۴۰۱، ۲۱:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهعلیرضا تمدنی سه ماه دیگه کنکوره بعد ۴ ساعتتتتتت فقط
من دهم حداقلم باید ۵ باشه نه شمایی که سه ماه دیگه کنکورته -
نوشتهشده در ۴ فروردین ۱۴۰۱، ۲۱:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@roghayeh-eftekhari
هیچی نمیشه
شاید فقط از تخت بیوفتی -
علیرضا تمدنی سه ماه دیگه کنکوره بعد ۴ ساعتتتتتت فقط
من دهم حداقلم باید ۵ باشه نه شمایی که سه ماه دیگه کنکورتهنوشتهشده در ۴ فروردین ۱۴۰۱، ۲۱:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@roghayeh-eftekhari از کم شروع میکنن خب
-
نوشتهشده در ۴ فروردین ۱۴۰۱، ۲۱:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
الا باید رسونده باشیش به حداقل11یا15ساعت
-
@Alzahra-Daftar سلام شما خوب هستید ؟
اره یک مدت نبودید جاتون خالی بود
عیدتون مبارک باشه انشالله که سال عالی داشته باشید️🤍
نوشتهشده در ۴ فروردین ۱۴۰۱، ۲۱:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهarthur morgan
ممنونم
همچنین -
@roghayeh-eftekhari
نمیشه خابید کنوشتهشده در ۴ فروردین ۱۴۰۱، ۲۱:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@fatemeh-Ma چرا نمیشه؟
منظورم اینه دراز بکش
یا یجا بشین
کلا زیاد حرکت نکن اگرم نمیخوای بخوابی -
arthur morgan
ممنونم
همچنیننوشتهشده در ۴ فروردین ۱۴۰۱، ۲۱:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Alzahra-Daftar سلام
خوب هستین -
z Gheibi این مسابقه بی نهایت شو چی هست یک توضیح میدی ؟
نوشتهشده در ۴ فروردین ۱۴۰۱، ۲۱:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمجتبی ازاد سلام
توضیح دادنم خوب نیستولی به همه پیشنهاد میکنم حتما یکبار را شرکت کنند چون حرفایی که اینجا هست کمتر جایی پیدا میشه ، ناوله و مسلما تو این فضا سنی دونستنش میتونه دریچه روشنی را باز کنه
یه دوره چند مرحله ایه که یه فیلم کوتاه میبینی بعد به سوالش جواب میدی چند تا کار عملی هم داره ، البته چند مرحله اولش خیلی جالب نیست چند تا بگذره خوب میشه باید صبور بود