هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
parisa khany نه چون رتبم که افتضاح البته من سال کنکور کلا بیمارستان بودم ولی خب اشتهام بالاس
امیدوارم امسال بهتر کناربیام بشه اونی که میخوام
نوشتهشده در ۶ شهریور ۱۴۰۰، ۸:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfatemeh8181 خدا بد نده 🥺 الان خوبی !؟!🥺
ایشالا میشه فدات بشمهمه تلاشت رو بذار توکل به خدا میشه
-
نوشتهشده در ۶ شهریور ۱۴۰۰، ۸:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ولی اگه واقعا یکی حالش داغون باشه استوری نمیزاره ://
واقعا نمیتونم درکتون کنم! -
fatemeh8181 خدا بد نده 🥺 الان خوبی !؟!🥺
ایشالا میشه فدات بشمهمه تلاشت رو بذار توکل به خدا میشه
نوشتهشده در ۶ شهریور ۱۴۰۰، ۸:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهparisa khany بهترم ولی خوب خوب که درکار نیس باید کناربیام باهاش
.
ایشالله موفق باشی توهم گلم همونی بشه که تو قلبته -
parisa khany دوتا از دوستام رفتن فرهنگیان خونه ما جنگ بود بزور تونستم راضی کنم انتخاب رشته نکنم
نوشتهشده در ۶ شهریور ۱۴۰۰، ۸:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfatemeh8181 فرهنگیان دوست نداری!؟
خیلی از خانواده ها اصرار که انتخاب رشته فرهنگیان داشته باشیمبا هزار بدبختی از زیرش فرار کردم
هوف -
fatemeh8181 فرهنگیان دوست نداری!؟
خیلی از خانواده ها اصرار که انتخاب رشته فرهنگیان داشته باشیمبا هزار بدبختی از زیرش فرار کردم
هوفنوشتهشده در ۶ شهریور ۱۴۰۰، ۸:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهparisa khany خانواده ها یکم بی اعتمادن البته به من که حق دارن
-
parisa khany بهترم ولی خوب خوب که درکار نیس باید کناربیام باهاش
.
ایشالله موفق باشی توهم گلم همونی بشه که تو قلبتهنوشتهشده در ۶ شهریور ۱۴۰۰، ۸:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfatemeh8181 شکر بهتر هم میشی
خیلی ممنون -
fatemeh8181 فرهنگیان دوست نداری!؟
هوفنوشتهشده در ۶ شهریور ۱۴۰۰، ۸:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهparisa khany ببشید میتونم بپرسم چه رشته ای رفتی اگه دوس نداری نگوهااا فقط کنجکاویه
-
parisa khany خانواده ها یکم بی اعتمادن البته به من که حق دارن
نوشتهشده در ۶ شهریور ۱۴۰۰، ۸:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfatemeh8181 بی اعتماد نمیشه گفت بیشتر نگران :))
-
parisa khany ببشید میتونم بپرسم چه رشته ای رفتی اگه دوس نداری نگوهااا فقط کنجکاویه
نوشتهشده در ۶ شهریور ۱۴۰۰، ۸:۴۸ آخرین ویرایش توسط parisa khany انجام شدهfatemeh8181 فقط زیست زدم :))
-
نوشتهشده در ۶ شهریور ۱۴۰۰، ۸:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ولی الایی ها امسال ترکوندن فوقالعاده بودن مخصوصا اینکه تعداد قبولی های الا چندبرابر موسسه های معتبر بود
اونروز که استوری نتایجدیدم کلی ذوق کردم -
@kosar-mottaghi ان شاء الله قبولی قشنگم
موفق باشیدعا میکنم برات
نوشتهشده در ۶ شهریور ۱۴۰۰، ۸:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهparisa khany در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
موفق باشیدعا میکنم برات
ممنونم
منتظر شیرینی قبولیتم -
fatemeh8181 فقط زیست زدم :))
نوشتهشده در ۶ شهریور ۱۴۰۰، ۸:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهparisa khany دبیری
-
parisa khany دبیری
نوشتهشده در ۶ شهریور ۱۴۰۰، ۸:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfatemeh8181 نههه من فرار میکنم از دبیری
زیست فناوری -
fatemeh8181 فقط زیست زدم :))
نوشتهشده در ۶ شهریور ۱۴۰۰، ۸:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهparisa khany موفق باشی ولی کلی اتفاقای رنگی پاستیلی برات بیوفته که کلی ذوق کنی
-
fatemeh8181 نههه من فرار میکنم از دبیری
زیست فناورینوشتهشده در ۶ شهریور ۱۴۰۰، ۸:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهparisa khany اوهم
-
parisa khany در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
موفق باشیدعا میکنم برات
ممنونم
منتظر شیرینی قبولیتمنوشتهشده در ۶ شهریور ۱۴۰۰، ۸:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@kosar-mottaghi
چیزی که میخوام بشه حضوری شیرینی میدم
-
@kosar-mottaghi
چیزی که میخوام بشه حضوری شیرینی میدم
نوشتهشده در ۶ شهریور ۱۴۰۰، ۸:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهparisa khany
منتظرم -
parisa khany موفق باشی ولی کلی اتفاقای رنگی پاستیلی برات بیوفته که کلی ذوق کنی
نوشتهشده در ۶ شهریور ۱۴۰۰، ۸:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfatemeh8181 مرسی عشقولی جانم
برای تو هم همین طور فدات
-
parisa khany
منتظرمنوشتهشده در ۶ شهریور ۱۴۰۰، ۸:۵۴ آخرین ویرایش توسط parisa khany انجام شده@kosar-mottaghi ناگفته نماند قبلش باید شیرینی بدی