هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Mr-Wick در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
HANIYE bh منظورم این بود اخلاق کدومشون بهتره؟
خب معلومه که باید بشناسیشون
اونی که قلب مهربون تری داشته باشه قطعا اخلاقشم بهتره
معادله ریاضی نیس که بشه بر اساس اون قضاوت کرد -
نوشتهشده در ۳۰ فروردین ۱۴۰۱، ۱۱:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
maryam111 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
باورم نمیشه شما پستای منو نمیبینید
باور کن میبینیم به رو. خودمون نمیاریم
من مباحث زیستم الان فرق میکنن با ازمون نیستم نمیتونم شرکت کنم🫂 -
نوشتهشده در ۳۰ فروردین ۱۴۰۱، ۱۱:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۳۰ فروردین ۱۴۰۱، ۱۱:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اقای ویک عرض ارادت
-
مجتبی ازاد توضیح بده هرچی میدونی
نوشتهشده در ۳۰ فروردین ۱۴۰۱، ۱۱:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Mr-Wick ناهمسان ها رو بشین از دو تا موضوع متضاد باهاشون صحبت کن مثلا از کشاورزی و کامپیوتر . اختلاف نظر هاشون دستت میاد . میتونی بفهمی کی اونی هست که تو اجتماع فعال تره کی تو درس و ... فرم بدنیشون هم معمولا اینطوری که یکی به سمت مادر میره یکی به سمت پدر . وعده غذاییشون هم 60 درصد شبیه هم هست و اون 40 درصد اختلاف برای خانواده اذیتکننده هست . یکی قطعا بدن قوی تری داره یکی نه . که معمولا اونی که ضعیف تره گوشه نشین تره و اروم . شده خود من برای خیلی کار هام حساب کتاب میکنم میصرفه پاشم برم اشپزخونه یا نه :| در این حد ^_^ . با یکی صمیمی بشی اون یکی دیگه براش اذیت کننده میشه . بهتره میانه رو حفظ کنی . این نکته خیلی مهمی هست . هرچقدر هم تضاد داشته باشن سر دعوا و ... پشت همن بدجور هم پشت همن . یکیشون همیشه بچه مثبته هست که از رفیق بازی و ... اینا خوشش نمیاد . چون انزوا رو ترجیح میده . بخاطر ضعفش. اینا چیزایی هست که تو ذهنم بود بازم چیزی خواستی بیا بپرس
-
HANIYE bh منظورم این بود اخلاق کدومشون بهتره؟
خب معلومه که باید بشناسیشون
اونی که قلب مهربون تری داشته باشه قطعا اخلاقشم بهتره
معادله ریاضی نیس که بشه بر اساس اون قضاوت کردHANIYE bh نخیر اینارو خواهر کوچیکه منم میدونه...گیر دادیا به این ریاضی امروز تو
منظورم اینه یه خصوصیات ویژه ای دارن اینا اونارو میخوام بدونم...قطعا میشناسمشون ولی میخوام بیشتر بدونم دیگه
-
نوشتهشده در ۳۰ فروردین ۱۴۰۱، ۱۱:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
از لحاظ روحی نیاز دارم با یکی بحث فلسفی کنم
-
نوشتهشده در ۳۰ فروردین ۱۴۰۱، ۱۱:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
maryam111
دلم اتیش گرفت .
-
maryam111
مرسی
هعی میگذرونیم
حقیقتا نه اصلافارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۳۰ فروردین ۱۴۰۱، ۱۱:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Narjes-Hashemi تموم میشه بابا
همه همینطورین
منم همینطوریم -
maryam111 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
باورم نمیشه شما پستای منو نمیبینید
باور کن میبینیم به رو. خودمون نمیاریم
من مباحث زیستم الان فرق میکنن با ازمون نیستم نمیتونم شرکت کنم🫂فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۳۰ فروردین ۱۴۰۱، ۱۱:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@F-Seif-0 اوکی بای
️
-
نوشتهشده در ۳۰ فروردین ۱۴۰۱، ۱۱:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
معده دردم داره بدتر میشه
-
HANIYE bh نخیر اینارو خواهر کوچیکه منم میدونه...گیر دادیا به این ریاضی امروز تو
منظورم اینه یه خصوصیات ویژه ای دارن اینا اونارو میخوام بدونم...قطعا میشناسمشون ولی میخوام بیشتر بدونم دیگه
حیف ریاضی نیست ازش بدتون میاد؟ -
@Mr-Wick ناهمسان ها رو بشین از دو تا موضوع متضاد باهاشون صحبت کن مثلا از کشاورزی و کامپیوتر . اختلاف نظر هاشون دستت میاد . میتونی بفهمی کی اونی هست که تو اجتماع فعال تره کی تو درس و ... فرم بدنیشون هم معمولا اینطوری که یکی به سمت مادر میره یکی به سمت پدر . وعده غذاییشون هم 60 درصد شبیه هم هست و اون 40 درصد اختلاف برای خانواده اذیتکننده هست . یکی قطعا بدن قوی تری داره یکی نه . که معمولا اونی که ضعیف تره گوشه نشین تره و اروم . شده خود من برای خیلی کار هام حساب کتاب میکنم میصرفه پاشم برم اشپزخونه یا نه :| در این حد ^_^ . با یکی صمیمی بشی اون یکی دیگه براش اذیت کننده میشه . بهتره میانه رو حفظ کنی . این نکته خیلی مهمی هست . هرچقدر هم تضاد داشته باشن سر دعوا و ... پشت همن بدجور هم پشت همن . یکیشون همیشه بچه مثبته هست که از رفیق بازی و ... اینا خوشش نمیاد . چون انزوا رو ترجیح میده . بخاطر ضعفش. اینا چیزایی هست که تو ذهنم بود بازم چیزی خواستی بیا بپرس
مجتبی ازاد خیلی نزدیکه ولی هنوز نمیدونم کدوم ضعیفه از نظر بدنی این میگه اون ضعیفه اون میگه این ضعیفه
یکیشون همیشه گشنه س عین خودم -
نوشتهشده در ۳۰ فروردین ۱۴۰۱، ۱۱:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
maryam111
الان شدم همون خودت که غر میزد
زندگی به طرز عجیبی یهو سخت شد.
خودت یزدی، آره؟! -
حیف ریاضی نیست ازش بدتون میاد؟HANIYE bh معلم بد
من ریاضیو دوس داشتم
یهو زده شدم
خدا لعنتش کنه هرجای این دنیاس اگه هم مرده خدایا من ازش نمیگذرم
من عاشق درس خوندنم ولی اینا باعث شدن من دور شماز درس و علم... -
maryam111
الان شدم همون خودت که غر میزد
زندگی به طرز عجیبی یهو سخت شد.
خودت یزدی، آره؟!فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۳۰ فروردین ۱۴۰۱، ۱۱:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Narjes-Hashemi آره سخت میشه
دیگه هم آسون نمیشه تا یه مدت طولانی
آره
فعلا واسه تعطیلات اومدم خونه
شنبه برمیگردم -
نوشتهشده در ۳۰ فروردین ۱۴۰۱، ۱۱:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
حقیقتا نه!
-
HANIYE bh معلم بد
من ریاضیو دوس داشتم
یهو زده شدم
من عاشق درس خوندنم ولی اینا باعث شدن من دور شماز درس و علم...@Mr-Wick در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
HANIYE bh معلم بد
من ریاضیو دوس داشتم
یهو زده شدم
من عاشق درس خوندنم ولی اینا باعث شدن من دور شماز درس و علم...من ریاضیو خود اموز یاد گرفتم..
شاید ریاضیم فوووول نباشه اما خب
من خودم از بچگی معلم خودم بودم -
نوشتهشده در ۳۰ فروردین ۱۴۰۱، ۱۱:۱۵ آخرین ویرایش توسط ZDM انجام شده
مغز من در بهار:
مهم نیست در چه مکان و زمان و حال روحی قرار داریم،
ما تحت هر شرایطی باید بخوابیم،
ما فقط میخوابیم،
چیزی جز خواب وجود نداره، درود بر خواب،
زنده باد خواب،
فقط خواب، خواب، خواب، خواب
|تی ری پی|
.
واقعا چرا؟ -
نوشتهشده در ۳۰ فروردین ۱۴۰۱، ۱۱:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Mr-Wick برو در مورد یک مسئله که گیر کردی بپرس ازشون . هرکدومشون دلسوزی کرد و دید که مسائل پایه هم مشکل داری و با توضیح جامع تری بهت پاسخ داد اون میشه گفت برای تو اخلاقش اوکی تره . اخلاق ها برای هر انسانی فرق میکنه . ب شخصه برای کم تر کسایی 7 خط متن مینویسم .