هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
مجتبی ازاد
به این چی میگن خب نمیدونمنوشتهشده در ۳۱ فروردین ۱۴۰۱، ۱۴:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@farzam-yousefi اینی که اسمش رو گفتی انیمیشن میگن :| انیمه ساخت کشور ژاپن هست . مثل اتک ان تایتان تیغه شیطان و ....
-
@farzam-yousefi هووووووی برادرم ایشون sisterمون هستن . »:| بمولا داری اشتب میزنی
نوشتهشده در ۳۱ فروردین ۱۴۰۱، ۱۴:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمجتبی ازاد چقد تا خود مشد راه داری شما؟!
-
@farzam-yousefi اینی که اسمش رو گفتی انیمیشن میگن :| انیمه ساخت کشور ژاپن هست . مثل اتک ان تایتان تیغه شیطان و ....
مجتبی ازاد
خب حله
دمت گرم -
@farzam-yousefi هووووووی برادرم ایشون sisterمون هستن . »:| بمولا داری اشتب میزنی
مجتبی ازاد مرسی
خب اسم یه فیلم بگین -
مجتبی ازاد اهان لطف کردی
HANIYE bh
ببخشید من اصلاح میکنم منظور از داداش تیکه کلام بود
ببخشید -
مجتبی ازاد چقد تا خود مشد راه داری شما؟!
نوشتهشده در ۳۱ فروردین ۱۴۰۱، ۱۴:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهTragic Girl من عرضم به خدمتتون حدودا نزدیکای 180 کیلومتر در حال حاضر
-
مجتبی ازاد مرسی
خب اسم یه فیلم بگینHANIYE bh
تلقین رو دیدید؟ -
مجتبی ازاد
آقا من فقط گفتم امروز یه چیزی دیدم نمیدونم بهش چی میگن اسمش این بود
خب بلد نیستم اسمش چیه
شما به من بگو یاد بگیرمنوشتهشده در ۳۱ فروردین ۱۴۰۱، ۱۴:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@farzam-yousefi ن داداش میگم ایشونی که روش ریپ زده بودی دختر هستن نه برادر .
-
@farzam-yousefi اشکالی نداره
-
@farzam-yousefi اره
-
نوشتهشده در ۳۱ فروردین ۱۴۰۱، ۱۴:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مجی این یاسینم نیس یکم جاش سبزه
-
@farzam-yousefi ن داداش میگم ایشونی که روش ریپ زده بودی دختر هستن نه برادر .
مجتبی ازاد
آقا به خدا ایشون رو داداش فرض نکردم
منظورم تیکه کلام بود
تـــــــــــــــــــیکه کلام -
HANIYE bh
تنت چی؟ -
مجتبی ازاد
آقا به خدا ایشون رو داداش فرض نکردم
منظورم تیکه کلام بود
تـــــــــــــــــــیکه کلامنوشتهشده در ۳۱ فروردین ۱۴۰۱، ۱۴:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@farzam-yousefi باش داداش حرص نخور
-
@farzam-yousefi بله دیدم اونم
-
Tragic Girl من عرضم به خدمتتون حدودا نزدیکای 180 کیلومتر در حال حاضر
نوشتهشده در ۳۱ فروردین ۱۴۰۱، ۱۴:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمجتبی ازاد عاها
-
مجی این یاسینم نیس یکم جاش سبزه
sina bigdeli ظهر خیلی عصبی بود
سه تا هم منفی بهش دادم من -
مجتبی ازاد مرسی
خب اسم یه فیلم بگیننوشتهشده در ۳۱ فروردین ۱۴۰۱، ۱۴:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهHANIYE bh یک سینمایی میگم ببین امید وارم خوشت بیاد . your name بدون فیلتر ببین با زیر نویس . دوبلش خوب نیست . رنکینگ جهانی خیلی خوبی اورده
-
نوشتهشده در ۳۱ فروردین ۱۴۰۱، ۱۴:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
HANIYE bh یک سینمایی میگم ببین امید وارم خوشت بیاد . your name بدون فیلتر ببین با زیر نویس . دوبلش خوب نیست . رنکینگ جهانی خیلی خوبی اورده
مجتبی ازاد ژانرش چیه؟
از کدوم سایت ببینم؟