هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
نوشتهشده در ۱ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۷:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@دختر-بهار ذهن شما دخترا یه موجود عجیبیه :| چیزایی که باید یادتون بمونه نمیمونه، چیزایی که نباید، میمونه
-
نوشتهشده در ۱ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۷:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من خودم یادم رفته
ینی واقعا همچین اشتباهی کردم
-
@yasin-sheibak در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Acola اها سلامت و تند درست باشین!
ممنون
ماقدیمی انجمنیم
تعجب نکنید اگه از ازدواج داریم حرف میزنیمنوشتهشده در ۱ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۷:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAcola نه ازدواج ک شتریه دم خونه هرکس میشنه
اما خوب گفتین ازدواج کردم یکم سن تون برام سوال شد -
Acola نه ازدواج ک شتریه دم خونه هرکس میشنه
اما خوب گفتین ازدواج کردم یکم سن تون برام سوال شدنوشتهشده در ۱ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۷:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@yasin-sheibak در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اما خوب گفتین ازدواج کردم یکم سن تون برام سوال شدهم
-
@دختر-بهار در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Acola نه زمانی هم بود که عمل بینی کرده بودین
توی تاکسی هم بودینن والا
فک نکنم -
نوشتهشده در ۱ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۷:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اخ
روده هام دران همو میخورن :||| -
Acola مطمئنم که شما بودین
بعد نوشته بودین هم که کثیف شده چسب بینیتون و بیشتر از چند ثانیه نکشید که پاک کردیننوشتهشده در ۱ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۷:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@دختر-بهار در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
بعد نوشته بودین هم که کثیف شده چسب بینیتون و بیشتر از چند ثانیه نکشید که پاک کردینشاید
شاید هم خواستم تو پی وی ب یکی از دخترا بگم ک اینجا فرستادم -
@دختر-بهار ذهن شما دخترا یه موجود عجیبیه :| چیزایی که باید یادتون بمونه نمیمونه، چیزایی که نباید، میمونه
نوشتهشده در ۱ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۷:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Amir-Bernousi خیلی موافقم به شخصه
-
نوشتهشده در ۱ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۷:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Amir-Bernousi سخنی حق
-
نوشتهشده در ۱ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۷:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
باز دوتا پسر یه جا افتادن:/
-
نوشتهشده در ۱ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۷:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAcola البته خوب گفتم الان میگین 27 28 بازم خوبه 24 سال
-
@دختر-بهار در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
بعد نوشته بودین هم که کثیف شده چسب بینیتون و بیشتر از چند ثانیه نکشید که پاک کردینشاید
شاید هم خواستم تو پی وی ب یکی از دخترا بگم ک اینجا فرستادم -
نوشتهشده در ۱ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۷:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
نوشتهشده در ۱ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۷:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هوفففففففففف
-
Acola البته خوب گفتم الان میگین 27 28 بازم خوبه 24 سال
نوشتهشده در ۱ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۷:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@yasin-sheibak دیگه ۲۷ و۲۸ و میگن مونده:/
البته طرفای ما
از نظر بیشتر فک و فامیل من مونده ام و ازدواج کردم وگرنه باید ۱۶واینا میرفتم خونه بختبابام گفت اول لیسانس بعد ازدواج تازه بعد اینم گیر داده ب ارشد و دکترا دس بردار نیست
-
نوشتهشده در ۱ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۷:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اگ خابممم بیاد خوبه :|||||||
-
@yasin-sheibak دیگه ۲۷ و۲۸ و میگن مونده:/
البته طرفای ما
از نظر بیشتر فک و فامیل من مونده ام و ازدواج کردم وگرنه باید ۱۶واینا میرفتم خونه بختبابام گفت اول لیسانس بعد ازدواج تازه بعد اینم گیر داده ب ارشد و دکترا دس بردار نیست
نوشتهشده در ۱ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۷:۳۶ آخرین ویرایش توسط 0yasin.sh0 انجام شدهAcola دبه نگرفتن براتون؟؟
16؟؟؟ ینی همسن من میشه
اینطوری حساب کنیم الان من...نه نمیشه -
Acola دبه نگرفتن براتون؟؟
16؟؟؟ ینی همسن من میشه
اینطوری حساب کنیم الان من...نه نمیشهنوشتهشده در ۱ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۷:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@yasin-sheibak در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
16؟؟؟ ینی الان همسن من میشه اینطوری حساب کنیم الان من...نه نمیشهچرا بقیه نمک و دبه ارو گرفته بودن یکی ام میگفت سرکه اش بامن
ولی بابام بشدت علاقه داره ب درسسس خیلییی
برخلاف همه اشون گفت اول درس بعد
لیسانس ک مدرکش اومد بابام اوکی داد اونم با شرط این برای داماد ک ارشدو دکتراشو باید تا ۳۰سالگی بیاره -
16؟؟؟ ینی الان همسن من میشه اینطوری حساب کنیم الان من...نه نمیشهچرا بقیه نمک و دبه ارو گرفته بودن یکی ام میگفت سرکه اش بامن
لیسانس ک مدرکش اومد بابام اوکی داد اونم با شرط این برای داماد ک ارشدو دکتراشو باید تا ۳۰سالگی بیارهنوشتهشده در ۱ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۷:۳۸ آخرین ویرایش توسط 0yasin.sh0 انجام شدهAcola خوبه خوبه الان کدوم مقطع مدرکی هستین شما؟؟
همچنین بنده خدا داماد -
لیسانس ک مدرکش اومد بابام اوکی داد اونم با شرط این برای داماد ک ارشدو دکتراشو باید تا ۳۰سالگی بیارهنوشتهشده در ۱ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۷:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAcola همین؟ :|