هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
این پست پاک شده!
-
نوشتهشده در ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۴:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@سمیه-صادقلو ولی نداره من این راهو رفتم تا تهش .نیا تو راهی که نباید
-
نوشتهشده در ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۴:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ددارم میگردم ببینم سالگرد دوستی (رفیق) من و ارمیا کی هس؟!
-
دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۴:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Alzahra-Daftar
کاش ی خواهر یا برادر بزرگتر از خودم داشتم -
دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۵:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دارم زیر اینهمه فشار له میشم
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۵:۰۰ آخرین ویرایش توسط Hamed.s انجام شده
توصیه من به شما اصلا پشت نمونین
پشت موندن چالش های زیادی داره من خودم پشت کنکور موندم که می گم
همین ۵۰ روز خوب بخونین آن شالله که همتون قبول میشین میرین و به رشته دلخواهتون می رسین -
دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۵:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@m-naghavi آها که به چه حقی بلاکت کردم هوم؟من هرکاری بخوام میکنم هاها
-
همین ۵۰ روز خوب بخونین آن شالله که همتون قبول میشین میرین و به رشته دلخواهتون می رسیندانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۵:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@حامد-صباحی
مگ دست منه اگ نشد مجبورم دگ -
نوشتهشده در ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۵:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@سمیه-صادقلو هرکسی تصورش از فشار یه چیزه اما چون کشیدم میفهمم چی میگی
-
دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۵:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Alzahra-Daftar
ن میتونم بخونم ن میتونم نخونم اصن -
همین ۵۰ روز خوب بخونین آن شالله که همتون قبول میشین میرین و به رشته دلخواهتون می رسیننوشتهشده در ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۵:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@حامد-صباحی داداش دیگه من آنقدر کنکور دادم که شمارش از دستم دررفته
-
دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۵:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@m-naghavi حالا فشار بخور:))))
-
دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۵:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Alzahra-Daftar
بعد کسیم نیس دو کلمه راحت باهاش حرف بزنی ک اخه -
خودم نمیخوام پشت بمونم
ولی اینکه اجازشو هم ندارم خیلی استرس دهندس -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۵:۰۲ آخرین ویرایش توسط Hamed.s انجام شده
@سمیه-صادقلو
فرض کنین شما هم مثل ما پسرا سربازی دارین و اگه تو این مدت خوب نخونین و قبول نشین باید سربازی برین
️
️
الان من کنکور رو بدم باید یه ماه سربازی برم تا زمان اعلام نتایج
️
️
-
@سمیه-صادقلو
فرض کنین شما هم مثل ما پسرا سربازی دارین و اگه تو این مدت خوب نخونین و قبول نشین باید سربازی برین
️
️
️
️
دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۵:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@حامد-صباحی این مورد تنها موردیه که از دختر بودنم راضیم-
-
@سمیه-صادقلو
️
️
️
️
نوشتهشده در ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۵:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@حامد-صباحی آخِی🥲
-
@Alzahra-Daftar
الان برگه سربازیم اومده
️
️
-
نوشتهشده در ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۵:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@سمیه-صادقلو من با مامانم میحرفیدم
-
دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۵:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@sania-Andiravan داوش پشت جیه من به تو خیلی امید دارم🥲