هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
مجتبی ازاد هوم
نوشتهشده در ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۶:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهTragic Girl طرقبه شاندیز رفتی ؟
-
arthur morgan سک سک ؟! ای یادش بخیر
نوشتهشده در ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۶:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمجتبی ازاد
یادش بخیر
-
@fatemeh-Ma
نه بیا تعارف نکن الماس خوبیهههه
نوشتهشده در ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۶:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهarthur morgan
نه برا تو خوبه -
arthur morgan
نه برا تو خوبهنوشتهشده در ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۶:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@fatemeh-Ma
-
Tragic Girl طرقبه شاندیز رفتی ؟
نوشتهشده در ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۶:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمجتبی ازاد شاید باورت نشه ن نرفتم :|
همون موج ها ابیش نرفتم هنو -
مجتبی ازاد
یادش بخیر
نوشتهشده در ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۶:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهarthur morgan هی توش سی دی شرک و خرش رو پیدا میکردیم . یا این مک کوین یا چیزای دیگه . چجوریجفتک مینداختیم . دونه ای 500 فکر کنم بود . همون موقع جزو لاکچری های زمانمون بود
-
arthur morgan هی توش سی دی شرک و خرش رو پیدا میکردیم . یا این مک کوین یا چیزای دیگه . چجوریجفتک مینداختیم . دونه ای 500 فکر کنم بود . همون موقع جزو لاکچری های زمانمون بود
نوشتهشده در ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۶:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
مجتبی ازاد شاید باورت نشه ن نرفتم :|
همون موج ها ابیش نرفتم هنونوشتهشده در ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۶:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهTragic Girl اره جا خوردم نرفتی . واالا ب الا چیز خاصی نداره فقط پر از رستوران های با صفاست .
یک پارک جنگلی دیگه هم هست شمال خراسان رضوی به اسم اخلمت . اونجا خیلی با صفاست . یکی دیگه هم پارک جنگلی بود یادم رفته . اینجاها رو تو استان باید رفت تا کیف کرد از طبیعت
موج های ابی منم نرفتم :| من موجای خروشان رفتم . گرون فروشا ساندیوج رو قیمت خون باباشون میدادن
-
نوشتهشده در ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۶:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دیگ مریضی دارم ببخشید مریضی لف دادن
-
Tragic Girl اره جا خوردم نرفتی . واالا ب الا چیز خاصی نداره فقط پر از رستوران های با صفاست .
یک پارک جنگلی دیگه هم هست شمال خراسان رضوی به اسم اخلمت . اونجا خیلی با صفاست . یکی دیگه هم پارک جنگلی بود یادم رفته . اینجاها رو تو استان باید رفت تا کیف کرد از طبیعت
موج های ابی منم نرفتم :| من موجای خروشان رفتم . گرون فروشا ساندیوج رو قیمت خون باباشون میدادن
نوشتهشده در ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۶:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمجتبی ازاد بعد کنکور میخام برم :|
-
نوشتهشده در ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۶:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یعنی اون حرکتی که پیوی کردی جای این داره توی جوکسیم بزارم با یک کپشن بسیار عالی
-
نوشتهشده در ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۶:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
نوشتهشده در ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۶:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بیخود..
-
یعنی اون حرکتی که پیوی کردی جای این داره توی جوکسیم بزارم با یک کپشن بسیار عالی
نوشتهشده در ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۶:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
نوشتهشده در ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۶:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هی هرکی میاد فرتا فرت خدافظ خدافظ 0 بابا یاد بگیرید یک بار برای همیشه سر زبونتون بندازین بگین فعلا من میرم . یا اصلا تا درودی دیگر بدرود . :| اینقدر سخته ؟
-
نوشتهشده در ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۶:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سخته دیگه حتما
-
هی هرکی میاد فرتا فرت خدافظ خدافظ 0 بابا یاد بگیرید یک بار برای همیشه سر زبونتون بندازین بگین فعلا من میرم . یا اصلا تا درودی دیگر بدرود . :| اینقدر سخته ؟
نوشتهشده در ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۶:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
نوشتهشده در ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۶:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
مجتبی ازاد بعد کنکور میخام برم :|
نوشتهشده در ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۶:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهTragic Girl بعد کنکور برو چهار محال . تا روز نتایج کیف و کوک کن . چون بعدش احتمال زیادی هست باز بشینی درس بخونی یا هم که دپ بشی .
-
نوشتهشده در ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۷:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
قرار نبود وقتی برمیگردم تودلی با این همه بغض برگردم ولی کاش اینطوری نمیشددددددددددد
گاهی چه زود دیر میشههه
همیشه خدااا بامعرفت بودییییی
همیشه خداااا جلو هرکی زور میگفت بهت وایمیسادیییی
مهم نبود بعدش چی بشهههههه
چقدرر واسه داداشت معرفت گزاشتیییییی
چقدرر دلم یکی مثل تو زندگیم میخواستتتتت
چقدررررررر زود رفتیییییییییی
چقدرررررر جات قراره خالی باشههههههه
شیطوننننننن ترینننننننننن
سرش برا همه چیزای خطریییی درد میکنه ترینننننن
نترس تریننننننننننن
باورش سختههههههههههه برامممم بخدا چطوری باور کنم رفتنتووووووو
از بچگی تا حالاااااا
وایییییییی خداااااااا چقدر زود دیر میشه چقدر زود میرن کسایی که نتونستی بهشون بگی چقدر مهمن
کاش بدونیم قراره برن همه چرا دس دس میکنیم واسه حرفااااا
میون قلب متروکم نشونی دیگه از خاطره پیدا نمیشد
صدام غمگینه از بس گریه کردم ازم هیچ اسمو هیچ آوازه ای نیست
نمیپرسه کسی هی در چه حالی خبر از آشنای تازه ای نیستچنتا دیگه ببری بس میکنییییییییییییی دس از سر این بی احساس لعنتی برداررررر خدایاااااااااااااا بسهههههه توروخداااااااا
#تودلی