هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
حالا من فردا شب باید برم-_-
نوشتهشده در ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۸:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@fatemeh-Ma کوجع
-
@fatemeh-Ma کوجع
نوشتهشده در ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۸:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmahsaaa rezaeee
عروسی -
حالا من فردا شب باید برم-_-
نوشتهشده در ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۸:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@fatemeh-Ma دیشببب تو اپارتمانمون عروس دوماد اومدنن ساعت 3 صببب کوچرو ترکوندن ط بالاییمونن:))
یواشکی تا یه ساعت داشم از پشت پنجره میدیدم انقده حال داد
-
mahsaaa rezaeee
عروسینوشتهشده در ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۸:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@fatemeh-Ma کیه؟:)
-
@fatemeh-Ma دیشببب تو اپارتمانمون عروس دوماد اومدنن ساعت 3 صببب کوچرو ترکوندن ط بالاییمونن:))
نوشتهشده در ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۸:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmahsaaa rezaeee
عههه -
@fatemeh-Ma دیشببب تو اپارتمانمون عروس دوماد اومدنن ساعت 3 صببب کوچرو ترکوندن ط بالاییمونن:))
نوشتهشده در ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۸:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmahsaaa rezaeee جالببشش اینجا بود ک همه مهمونا رفدن عروس دوماد بالا نیومدن مستقیم رفتن بیرون صب اومدن:///
فضول نیسماا یهویی دیدم
-
@fatemeh-Ma کیه؟:)
نوشتهشده در ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۸:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmahsaaa rezaeee
یکی ع دوستای بابام البته عروسی پسرش:/ -
mahsaaa rezaeee
یکی ع دوستای بابام البته عروسی پسرش:/نوشتهشده در ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۸:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@fatemeh-Ma خوش:)
-
mahsaaa rezaeee جالببشش اینجا بود ک همه مهمونا رفدن عروس دوماد بالا نیومدن مستقیم رفتن بیرون صب اومدن:///
فضول نیسماا یهویی دیدم
نوشتهشده در ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۸:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmahsaaa rezaeee
بیشورا -
mahsaaa rezaeee
بیشورانوشتهشده در ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۸:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@fatemeh-Ma :))
-
@fatemeh-Ma :))
نوشتهشده در ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۸:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmahsaaa rezaeee میشه دلتو ببرم یآ چی؟:)
-
نوشتهشده در ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۸:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نباید تاثیر بذاره
نمیزارم :|
:|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| -
mahsaaa rezaeee میشه دلتو ببرم یآ چی؟:)
نوشتهشده در ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۸:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@fatemeh-Ma میشه دلتو ببرم یا چی زده باز به سرم اصلا مهم نیست چی میگن پشت سرم.
حال و هوام ب تو بستگی داره خودتو از من بدون من با تو ام تو با منی... -
@fatemeh-Ma میشه دلتو ببرم یا چی زده باز به سرم اصلا مهم نیست چی میگن پشت سرم.
حال و هوام ب تو بستگی داره خودتو از من بدون من با تو ام تو با منی...نوشتهشده در ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۸:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmahsaaa rezaeee ://////
-
ولی بازی جوکر هم ازش میشه نکته اخلاقی در آورد
نوشتهشده در ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۸:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
تو جوکر
مسابقه اینجوره که شرکت کننده ها باید همدیگرو بخندونن، ولی خودشون نخندن
یه قانون ساده اس دیگه
ولی یه بار امتحان کنید، میبینید نخندیدن کار سختیه، مخصوصا احتمالن سرکلاس درس گاهی اوقات براتون پیش اومده که نمیشده سرکلاس بزنید زیرخنده، ولی مجبور بودید تحمل کنید
حالا نکته مهم اینجاست
برای اینکه عمل نخندیدن ساده تر و راحتتر بشه، باید تمرکز شرکت کننده، روی باقی شرکت کننده ها نباشه!
یعنی به طور ذاتی ادمیزاد، وسط مسابقه به بقیه توجه میکنه
ولی وقتی باید کاری کنی که حواست به چیزهای خنده دار جلب نشه، پس باید روی چیزای غیر خنده دار تمرکز کنی!
ببین یه فرق مهم هست این وسط، تو باید سعی کنی بتونی روی عملِ خندوندن بقیه(یعنی کاری که به خودی خود خنده دار نیست) تمرکز کنی! نه اینکه تمرکز کنی روی نخندیدن!!
اگه روی نخندیدن تمرکز کنی، هم بیشتر توجهت جلب میشه، و هم از باقی شرکت کننده ها عقب میوفتی! چون اونارو نخندوندی، بلکه خودت تو دام بقیه شرکت کننده ها افتادی!
نکته مهم ماجرا هم اینجاست
جایزه رو کسی میگیره که تونسته توجهش رو روی چیزایی بزاره که روی رسیدن به هدفش تاثیر گذارن(یعنی تمرکز روی چیزای غیرخنده دار)
حالا همین موضوع رو راحت میشه به کل مسابقات و چالش های زندگی ربط داد
تمرکز کردن روی اصل موضوع سخته
تمرکز کردن روی فرعه که همه میتونن انجامش بدن
ماهم باید سعی کنیم روی اصل بیشتر کار کنیم و فرع رو تا میتونیم کمتر کنیم -
@fatemeh-Ma میشه دلتو ببرم یا چی زده باز به سرم اصلا مهم نیست چی میگن پشت سرم.
حال و هوام ب تو بستگی داره خودتو از من بدون من با تو ام تو با منی...نوشتهشده در ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۸:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmahsaaa rezaeee
من باتوعم تو بامنی عشقِ بی قانون:/ -
@Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
تو جوکر
یه قانون ساده اس دیگه
ولی یه بار امتحان کنید، میبینید نخندیدن کار سختیه، مخصوصا احتمالن سرکلاس درس گاهی اوقات براتون پیش اومده که نمیشده سرکلاس بزنید زیرخنده، ولی مجبور بودید تحمل کنید
حالا نکته مهم اینجاست
برای اینکه عمل نخندیدن ساده تر و راحتتر بشه، باید تمرکز شرکت کننده، روی باقی شرکت کننده ها نباشه!
ولی وقتی باید کاری کنی که حواست به چیزهای خنده دار جلب نشه، پس باید روی چیزای غیر خنده دار تمرکز کنی!
ببین یه فرق مهم هست این وسط، تو باید سعی کنی بتونی روی عملِ خندوندن بقیه(یعنی کاری که به خودی خود خنده دار نیست) تمرکز کنی! نه اینکه تمرکز کنی روی نخندیدن!!
اگه روی نخندیدن تمرکز کنی، هم بیشتر توجهت جلب میشه، و هم از باقی شرکت کننده ها عقب میوفتی! چون اونارو نخندوندی، بلکه خودت تو دام بقیه شرکت کننده ها افتادی!
جایزه رو کسی میگیره که تونسته توجهش رو روی چیزایی بزاره که روی رسیدن به هدفش تاثیر گذارن(یعنی تمرکز روی چیزای غیرخنده دار)
ماهم باید سعی کنیم روی اصل بیشتر کار کنیم و فرع رو تا میتونیم کمتر کنیمنوشتهشده در ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۸:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
تو جوکر
یه قانون ساده اس دیگه
حالا نکته مهم اینجاست
ماهم باید سعی کنیم روی اصل بیشتر کار کنیم و فرع رو تا میتونیم کمتر کنیمواو
-
mahsaaa rezaeee
من باتوعم تو بامنی عشقِ بی قانون:/نوشتهشده در ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۸:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@fatemeh-Ma :))
-
@fatemeh-Ma :))
نوشتهشده در ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۸:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
نوشتهشده در ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱۸:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
شب طلایی ای داشه باشید شب ما ک قهوه ای بود
تا دیداری بعدد بدرووود
فردا همع پاتختین من باید سنجش بدم:/// خدایا این خوشیو کی از ما میگیری؟