هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
حسین نعمتی
محاسبات آریان چرا نمیبینی؟ZDM خود محاسبه مشکل زیادی ندارم برای فهمیدن روش حل مساله مشکل دارم مخصوصا با درصد خلوص و بازده ترکیبش میکنن خیلی طول میکشه تا حلش کنم
-
حسین نعمتی
خیلی عالی و برگ ریزان🦯
ZDM رایگانه ؟ تو کدوم سایته؟
-
ZDM خود محاسبه مشکل زیادی ندارم برای فهمیدن روش حل مساله مشکل دارم مخصوصا با درصد خلوص و بازده ترکیبش میکنن خیلی طول میکشه تا حلش کنم
نوشتهشده در ۶ خرداد ۱۴۰۱، ۹:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهحسین نعمتی
اها ن خب آریان فقط قسمت محاسبات اخر ک مربوط ب ریاضی میشه رو توضیح میده -
ZDM رایگانه ؟ تو کدوم سایته؟
توی یوتیوب خودش هست -
مجتبی ازاد بخوام کسی منشن نشه چی؟
ببین اون دکمه رو باید بزنی . برای یک نفر هم باید جلوس اسمش یک پاسخ سبز هست رو بزنی . زیر نوشته تاپیک تودلی یک دکمه سبز پاسخ هست به اون دست نزن چون وقتی اونو میزنی انگار داری کسی ک تاپیک رو ساخته منشن میکنی
-
نوشتهشده در ۶ خرداد ۱۴۰۱، ۹:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
نوشتهشده در ۶ خرداد ۱۴۰۱، ۹:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
میگماااا سلام اگ تو نهایی شیمی از کسر ها استفاده کنم جا اون همه استوکیومتری نوشتن نمره کم میکنن؟
-
میگماااا سلام اگ تو نهایی شیمی از کسر ها استفاده کنم جا اون همه استوکیومتری نوشتن نمره کم میکنن؟
نوشتهشده در ۶ خرداد ۱۴۰۱، ۹:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMarzieh Abouei اره فکر کنم
-
نوشتهشده در ۶ خرداد ۱۴۰۱، ۹:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
ببخشید یک سوال نمره /معدل یازدهم
تاثیر داره؟؟
من از معلم پرسیدم گفتند بهتره که بخونید
شاید معدل کل یک جایی تاثیر داشتحالا چه کنم من امتحان دومی که محیط بود نمره درست درمونی شاید نگیرم 17 یا 18 چی می دونم.
-
Marzieh Abouei اره فکر کنم
نوشتهشده در ۶ خرداد ۱۴۰۱، ۹:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهarthur morgan در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
دوباره باید کف دسم بنویسم
واسه ریاضی یه بررگههه نوشته بودم ک فللن کارا رو نکنیاااااا
-
حسین نعمتی
ببین اون دکمه رو باید بزنی . برای یک نفر هم باید جلوس اسمش یک پاسخ سبز هست رو بزنی . زیر نوشته تاپیک تودلی یک دکمه سبز پاسخ هست به اون دست نزن چون وقتی اونو میزنی انگار داری کسی ک تاپیک رو ساخته منشن میکنی
-
ببخشید یک سوال نمره /معدل یازدهم
تاثیر داره؟؟
من از معلم پرسیدم گفتند بهتره که بخونید
شاید معدل کل یک جایی تاثیر داشتحالا چه کنم من امتحان دومی که محیط بود نمره درست درمونی شاید نگیرم 17 یا 18 چی می دونم.
نوشتهشده در ۶ خرداد ۱۴۰۱، ۹:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@jahad-128 تووکل دیملمت اره ولی کنکور نه
-
من با گوشی میام اون فلش برگردان رو باید بزنم تا کسی منشن نشه؟
نوشتهشده در ۶ خرداد ۱۴۰۱، ۹:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهحسین نعمتی
هوم -
arthur morgan در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
دوباره باید کف دسم بنویسم
واسه ریاضی یه بررگههه نوشته بودم ک فللن کارا رو نکنیاااااا
نوشتهشده در ۶ خرداد ۱۴۰۱، ۹:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMarzieh Abouei
عجب ولی نمیدونم شاید اینطور باشه چیزی که من شنیدم باید به سبک کتاب باشه وگرنه نمره نمیدن اصلا
-
من با گوشی میام اون فلش برگردان رو باید بزنم تا کسی منشن نشه؟
نوشتهشده در ۶ خرداد ۱۴۰۱، ۹:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهحسین نعمتی برو ته ته صفحهمن اینو ترجیح میدم
-
@jahad-128 تووکل دیملمت اره ولی کنکور نه
Marzieh Abouei
خب اون کل دیپلم کجا تاثیر داره؟ -
Marzieh Abouei
خب اون کل دیپلم کجا تاثیر داره؟@jahad-128
يعني کجا بدرد می خوره؟ -
Marzieh Abouei
خب اون کل دیپلم کجا تاثیر داره؟نوشتهشده در ۶ خرداد ۱۴۰۱، ۹:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@jahad-128 مثلا ببین بعضی شغل ها تاثیر داره کارمندای بانگ فک کنم باید بالای ۱۴ باشه و اینا
-
اهم اهم