هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
من با گوشی میام اون فلش برگردان رو باید بزنم تا کسی منشن نشه؟
نوشتهشده در ۶ خرداد ۱۴۰۱، ۹:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهحسین نعمتی برو ته ته صفحهمن اینو ترجیح میدم
-
@jahad-128 تووکل دیملمت اره ولی کنکور نه
Marzieh Abouei
خب اون کل دیپلم کجا تاثیر داره؟ -
Marzieh Abouei
خب اون کل دیپلم کجا تاثیر داره؟@jahad-128
يعني کجا بدرد می خوره؟ -
Marzieh Abouei
خب اون کل دیپلم کجا تاثیر داره؟نوشتهشده در ۶ خرداد ۱۴۰۱، ۹:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@jahad-128 مثلا ببین بعضی شغل ها تاثیر داره کارمندای بانگ فک کنم باید بالای ۱۴ باشه و اینا
-
اهم اهم
-
اهم اهم اهم
-
هر دو تاش میشه پس
-
@jahad-128 مثلا ببین بعضی شغل ها تاثیر داره کارمندای بانگ فک کنم باید بالای ۱۴ باشه و اینا
Marzieh Abouei
اها اگر معدل در حد 18 باشه خوبه مگه نع؟
آقای دارم برای کنکور کار می کنم این امتحانا تو. دست و پاسیکی میگه مهمه یکی میگه نع کلافم ن کردن
-
اهم اهم اهم
نوشتهشده در ۶ خرداد ۱۴۰۱، ۹:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهحسین نعمتی هنوز حس میکنم گلوت صاف نشده ها یه اهم دیگ
-
Marzieh Abouei
اها اگر معدل در حد 18 باشه خوبه مگه نع؟
آقای دارم برای کنکور کار می کنم این امتحانا تو. دست و پاسیکی میگه مهمه یکی میگه نع کلافم ن کردن
نوشتهشده در ۶ خرداد ۱۴۰۱، ۹:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@jahad-128 حالا تو در حد تعادل نگه دار
-
@jahad-128 حالا تو در حد تعادل نگه دار
نوشتهشده در ۶ خرداد ۱۴۰۱، ۹:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMarzieh Abouei اگ یازدهمی ک بشین بخون کاری نداری ک
-
من با گوشی میام اون فلش برگردان رو باید بزنم تا کسی منشن نشه؟
نوشتهشده در ۶ خرداد ۱۴۰۱، ۹:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهحسین نعمتی ببین برای منشن کسی همون پاسخ ابیه جلو اسمشو میزنی . وقتی هم پیامی میزاری همینجوری دل بخواهی اون دکمه ابی پرنگه بالا رو میزنی . اوکی ؟ اونه پاسخ و نقل قولی ک 65 تا رای خورده اون رو جان هرکی دوست داری نزن :|
-
اهههههم
-
اهههههم
نوشتهشده در ۶ خرداد ۱۴۰۱، ۹:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهحسین نعمتی بیا برو بچه بستته دیگ گلوت اومد پایین
-
@jahad-128 مثلا ببین بعضی شغل ها تاثیر داره کارمندای بانگ فک کنم باید بالای ۱۴ باشه و اینا
نوشتهشده در ۶ خرداد ۱۴۰۱، ۹:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMarzieh Abouei بانک ها هم مثل بقیه ارگان های دولتی هستن همه جا 14 هست البته بعضی جاها 12
-
حسین نعمتی ببین برای منشن کسی همون پاسخ ابیه جلو اسمشو میزنی . وقتی هم پیامی میزاری همینجوری دل بخواهی اون دکمه ابی پرنگه بالا رو میزنی . اوکی ؟ اونه پاسخ و نقل قولی ک 65 تا رای خورده اون رو جان هرکی دوست داری نزن :|
مجتبی ازاد باشه فقط چرا رو اون انقد حساسی
-
Marzieh Abouei بانک ها هم مثل بقیه ارگان های دولتی هستن همه جا 14 هست البته بعضی جاها 12
نوشتهشده در ۶ خرداد ۱۴۰۱، ۹:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمجتبی ازاد نمیدونم دیگ معلم زبانمون گیر داده بود ب بانک
-
-
مجتبی ازاد باشه فقط چرا رو اون انقد حساسی
نوشتهشده در ۶ خرداد ۱۴۰۱، ۹:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهحسین نعمتی چون واسه همه نوتیف میره
-
نوشتهشده در ۶ خرداد ۱۴۰۱، ۹:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده