هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
نوشتهشده در ۷ خرداد ۱۴۰۱، ۱۶:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
محو تماشای این نسل جدید است ... این همه تفاوت در رفتار، دیدگاه و ارزشها ... تنها با تفاوت سنی يك دهه...
درك آن سخت است و باورش غیر ممکن.
به جز چپ و راست بوسه زدن به صورت های هم که امر تازه ای نیست، هیچ چیز شبیه قبل نیست!
از ادبیات تازه ای استفاده می کنند که برخلاف تصوراتشان ،نه تنها خوش آهنگ نیست ....که گاهی تهوع آور ...
نسلی که در مقابل تنبيه، بی تفاوتند و هر روز نصيحت در آنها بی اثرتر از دیروز می شود .
روزهای زندگیشان را به چه رنگ و هدفی رقم زده اند؟؟....اصلا هدفی دارند؟!
از آن بدتر، به نظر می رسد نه خودشان، نه خانواده ها ،هیچ تلاشی در اصلاح این رفتارها و اخلاقیات ندارند. -
نوشتهشده در ۷ خرداد ۱۴۰۱، ۱۶:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Felli منم خیلی تو دهم اینجا نفس کشیدم تاوانشم دادم
تو دبیرستان کلا تو گوشی کمتر بودن خیلی عالیه بنظرم:)
پ.ن:به شرطی که درست باشی تو گوشی -
نوشتهشده در ۷ خرداد ۱۴۰۱، ۱۶:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
%
دختری از کنارش رد می شود و تنه محکمی بهش می زند ... تمام وسایل دخترك پخش زمین می شود. آنقدر در افکارش غرق بوده که نفهمیده تعمدی در کار است.
با عذر خواهی زانو می زند و کمک می کند وسایلش را جمع کند .
به طور غیر مترقبه ای دست چپش توسط دختر کشیده می شود. هنوز از شوك حرکت اول در نیامده که متوجه اعدادی می شود که به ترتیب کف دستش نقش می بندند.
سرش را بلند می کند و با دقت به دختر نوجوان زیبا و ظریف اندام روبرویش نگاه می کند.
چند سالشه؟؟!!"
لبخند دلنشینی می زند و می گوید:
منم زیاد منتظرت- مهسام.... زیاد منتظرم نذار ... در عوض نمی ذارم.
این بچه پیش خودش چه فکری کرده ؟!
صدای پچ پچ و خنده از هر گوشه بلند شده.
- مهسام.... زیاد منتظرم نذار ... در عوض نمی ذارم.
-
نوشتهشده در ۷ خرداد ۱۴۰۱، ۱۶:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مشتهاش را گره می کند و باز می کند... نگاه سرزنش آمیزی به جمعشان می اندازد که صدای شليك خنده شان را بلند می کند.
تصمیم داشت اول خود نهال را ببیند ولی بیشتر ایستادنش آنجا جایز نیست. به سمت طبقه بالا و دفتر مدیریت حرکت می کند ... ازش می خواهند کمی منتظر بماند.
نگاهش می افتد به نوشته ی روی دیوار
"بسی رنج بردم در این سال سی ..... عجم زنده کردم بدین پارسی"
با دیدن آن، یاد اس ام اس جوکی مي افتد که هفته ی پیش دریافت کرده.
با تاسف سری تکان می دهد.
کجایی که ببینی تلاش برای پارسی حرف زدن پیشکش ..... با بیل و کلنگ افتادن به جون این زبان و فرهنگ!"
این بار دیگر چه کسی مقصر است ؟! همچنان غرب؟؟؟!!!
کدوم استعمارگری آمده و بالای سرشان ایستاده و مجبورشان کرده در حد زنان خیابانی ، رفتارکنند؟! -
نوشتهشده در ۷ خرداد ۱۴۰۱، ۱۶:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چقدر حالم گرفتست این مدت:))))
-
دوس دارم منم ذوق بکنم خیلی
نمیدونم دیگه چرا ذوقی نمونده
درسته بهترین دارو برای یه ادم یه ادم دیگسنوشتهشده در ۷ خرداد ۱۴۰۱، ۱۶:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMehdi استین بزنم برات بالا ؟
-
نوشتهشده در ۷ خرداد ۱۴۰۱، ۱۶:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@P-O-R-Y-A دلم می خواست الان میومدی اینجا:)
-
نوشتهشده در ۷ خرداد ۱۴۰۱، ۱۶:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یه جا خونده بودم میگفت
پدرمادری که هیچ وقت ازاد نبودن و رفاه نداشتن
در مقابل انقدرررر بچه هاشونو ازاد گذاشتن و تو رفاه که... -
مشتهاش را گره می کند و باز می کند... نگاه سرزنش آمیزی به جمعشان می اندازد که صدای شليك خنده شان را بلند می کند.
تصمیم داشت اول خود نهال را ببیند ولی بیشتر ایستادنش آنجا جایز نیست. به سمت طبقه بالا و دفتر مدیریت حرکت می کند ... ازش می خواهند کمی منتظر بماند.
نگاهش می افتد به نوشته ی روی دیوار
"بسی رنج بردم در این سال سی ..... عجم زنده کردم بدین پارسی"
با دیدن آن، یاد اس ام اس جوکی مي افتد که هفته ی پیش دریافت کرده.
با تاسف سری تکان می دهد.
کجایی که ببینی تلاش برای پارسی حرف زدن پیشکش ..... با بیل و کلنگ افتادن به جون این زبان و فرهنگ!"
این بار دیگر چه کسی مقصر است ؟! همچنان غرب؟؟؟!!!
کدوم استعمارگری آمده و بالای سرشان ایستاده و مجبورشان کرده در حد زنان خیابانی ، رفتارکنند؟!نوشتهشده در ۷ خرداد ۱۴۰۱، ۱۶:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهGharibe Gomnam
این متن مال خودته ؟ -
Mehdi استین بزنم برات بالا ؟
نوشتهشده در ۷ خرداد ۱۴۰۱، ۱۶:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمجتبی ازاد خیلی وقته میخام استین بالا بزنم براشششششش
-
نوشتهشده در ۷ خرداد ۱۴۰۱، ۱۶:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
اوه گویا اشتباهی رخ داده!
ای کاش منم میتونستم بزنمت بگم اوه گویا اشتباهی رخ داده تا بی حساب شیمنوشتهشده در ۷ خرداد ۱۴۰۱، ۱۶:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@m-naghavi ای بابا
سه بار دارم منشتر میکنم ولی نمیشه و هر دفه پیاممو میگاکم
سلام
خوبی؟
چخبر؟
برا بار(دوم) تولدت مبارک
انشاءالله هزار ساله شی و به همه خواسته ها و آرزو هات برسی
🥳🥳
این الان سومین باره اینا رو نوشتم
-
Gharibe Gomnam
این متن مال خودته ؟نوشتهشده در ۷ خرداد ۱۴۰۱، ۱۶:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmahdi shokry
نه کتابه -
@yasin-sheibak امیدوارم روزی نرسه که از اینکه بیشتر اوقات تو دهم اینجا بودین پشیمون بشید
نه فقط دهم کلانوشتهشده در ۷ خرداد ۱۴۰۱، ۱۶:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@دختر-بهار حرفتون صحیح من کلا روزا اگ ساعتای 1 2 بیام ک نمیام و اینکه من ساعت 8.30 اینا به بعد کلا وقتم ازاده دیگه هم اینجام هم جاهای دیگه
ولی خیلی ممنونم از تذکرتون! -
نوشتهشده در ۷ خرداد ۱۴۰۱، ۱۶:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@m-hmt مرسی🥰🥰🥰
-
نوشتهشده در ۷ خرداد ۱۴۰۱، ۱۶:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Felli اینقدر
-
نوشتهشده در ۷ خرداد ۱۴۰۱، ۱۶:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
نوشتهشده در ۷ خرداد ۱۴۰۱، ۱۶:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده