هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
ZDM اون دکمه ها رو میگرفتی صفحت بسته میشد و خب ضد حالی بود :|||| ولی گویا سیستمت زرنگه میفهمه از اینا بلد نیستی اجرا نمیکنه
نوشتهشده در ۸ خرداد ۱۴۰۱، ۲۰:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمجتبی ازاد
از کدوما؟ -
مجتبی ازاد
از کدوما؟نوشتهشده در ۸ خرداد ۱۴۰۱، ۲۰:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهZDM همین شورت کلیدا . مثبل الت + تب رو بگیر بین صفحات میتونی جا به جا بشی .
-
نوشتهشده در ۸ خرداد ۱۴۰۱، ۲۰:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
راهی نمونده براشون
مقصر اصلی هم منم
حقیقتا برا خودمم فقط یه نوری از دور می تابه
باید برم سمتش
این آخرین راهه
من اول این نبودم
آخر هم اینی که الان هستم نخواهم بود
از ته قلبم به این ایمان دارم
فقط نباید تو این یکی مثل بقیه عمل کنم.. -
نوشتهشده در ۸ خرداد ۱۴۰۱، ۲۰:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
واقعا بعضیا چرا باید انقد بی شخصیت باشن:)
-
ZDM همین شورت کلیدا . مثبل الت + تب رو بگیر بین صفحات میتونی جا به جا بشی .
نوشتهشده در ۸ خرداد ۱۴۰۱، ۲۰:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمجتبی ازاد
آها باعشه امتحان میکنم بعدا -
نوشتهشده در ۸ خرداد ۱۴۰۱، ۲۰:۵۶ آخرین ویرایش توسط ZDM انجام شده
الآن کل شهر برام میگه ته پیک
تو هم بشین بریز سلامتی دو تا سگ هیت
اون ک هر روز فقط مینشت منو میکرد عین لبیک
الآن قبل خوابش اسممو میگه زیر لب زر
ی مشت الکی فقط ذکررر -
نوشتهشده در ۸ خرداد ۱۴۰۱، ۲۱:۲۴ آخرین ویرایش توسط S.daniyal hosseiny انجام شده
باید یه آزمونی برگزار شه...
بین بچهها و پدر مادرا.
تحت این عنوان که چندتا سؤال موقعیتی، روابط اجتماعی، هوش و و و و مطرح بشه.
بعد اگه بچهها نمرهشون بهتر شد، پدر مادرای عزیز لطف کنن مطمئن شن که تنها کسایی که میتونن فکر کنن اونا نیستن.
اونا تنها انسانهای روی کرهٔ زمین نیستن که میتونن فکر کنن... بچهها هم میتونن... -
نوشتهشده در ۸ خرداد ۱۴۰۱، ۲۱:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چه بیشرف هایی که به این نگین خفته در قلب خراسان لقب عنکبوت مقدس دادن .
و چه بیشرفتر اونایی ک سر مجلس نشوندنشون
-
چه بیشرف هایی که به این نگین خفته در قلب خراسان لقب عنکبوت مقدس دادن .
و چه بیشرفتر اونایی ک سر مجلس نشوندنشون
نوشتهشده در ۸ خرداد ۱۴۰۱، ۲۱:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمجتبی ازاد
فیلم رو دیدی؟ -
مجتبی ازاد
فیلم رو دیدی؟نوشتهشده در ۸ خرداد ۱۴۰۱، ۲۱:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@danial-hosseiny روم نمیشه ببینمش .
-
نوشتهشده در ۸ خرداد ۱۴۰۱، ۲۱:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پوسترشو ک دیدم بدون خوندن کپشنش داستان دستم اومد
-
@danial-hosseiny روم نمیشه ببینمش .
نوشتهشده در ۸ خرداد ۱۴۰۱، ۲۱:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمجتبی ازاد
پس بدون دیدن هر فیلمی، حق هیچگونه قضاوتی رو بهت نمیدم.
بعد دیدنش میتونی بیای صحبت کنی. -
مجتبی ازاد
پس بدون دیدن هر فیلمی، حق هیچگونه قضاوتی رو بهت نمیدم.
بعد دیدنش میتونی بیای صحبت کنی.نوشتهشده در ۸ خرداد ۱۴۰۱، ۲۱:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@danial-hosseiny شک نکن در اسرع وقت میبینمش . ولی خودم دستی بر اتش دارم توی این مسائل سوشاال مدیا . پوستر رو ک دیدم . تا یک قسمتایی ازش دستم اومد .
-
@danial-hosseiny شک نکن در اسرع وقت میبینمش . ولی خودم دستی بر اتش دارم توی این مسائل سوشاال مدیا . پوستر رو ک دیدم . تا یک قسمتایی ازش دستم اومد .
نوشتهشده در ۸ خرداد ۱۴۰۱، ۲۱:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمجتبی ازاد
دست بر آتش رو هم که داشته باشی، طراح پوستر هم که باشی، دکترای گرافیک و طراحی پوستر هم که داشته باشی، هرگز کل قالب یک فیلم در قالب یک پوستر نمیگنجه.
تمام.
دفاع نمیکنم. چون منم ندیدم. اما مقابله میکنم. چون تو هم ندیدی. -
مجتبی ازاد
دست بر آتش رو هم که داشته باشی، طراح پوستر هم که باشی، دکترای گرافیک و طراحی پوستر هم که داشته باشی، هرگز کل قالب یک فیلم در قالب یک پوستر نمیگنجه.
تمام.
دفاع نمیکنم. چون منم ندیدم. اما مقابله میکنم. چون تو هم ندیدی.نوشتهشده در ۸ خرداد ۱۴۰۱، ۲۱:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@danial-hosseiny دانیال . من اصلا به باقی فیلمش کار ندارم . ربطی هم نداره بهم . من توی فیلم به اجزا اجزاش گیر میدم کلی نگر نیستم و نتیجه گر تو فیلما . پلن به پلن تحلیل میکنم و یکی از چیزایی ک همیشه دقت میکنم پوستره. پوستر عمده مفهوم رو میرسونه . حالا وارد جزئیاتش نمیشم
-
@danial-hosseiny دانیال . من اصلا به باقی فیلمش کار ندارم . ربطی هم نداره بهم . من توی فیلم به اجزا اجزاش گیر میدم کلی نگر نیستم و نتیجه گر تو فیلما . پلن به پلن تحلیل میکنم و یکی از چیزایی ک همیشه دقت میکنم پوستره. پوستر عمده مفهوم رو میرسونه . حالا وارد جزئیاتش نمیشم
نوشتهشده در ۸ خرداد ۱۴۰۱، ۲۱:۴۱ آخرین ویرایش توسط S.daniyal hosseiny انجام شدهمجتبی ازاد
این حرفت اصلا درست نیست.
پوستر میتونه گاهی صحنهای از فیلم باشه که سر صحنه توسط عکاس پشت صحنه گرفته شده. میتونه کلاژی باشه از عکسای پشت صحنه. میتونه تصویر بازیگرا باشه که همینطوری در جریان کار یا بعد کار گرفته شده. میتونه تصویری باشه با مفهوم فیلم که اصلا جدای از کل واقعیت فیلم ساخته شده باشه.
مخاطب درست هم مخاطبی نیست که کلینگر باشه. مخاطب باید جزئی نگر باشه اما کلیت رو هم ببینه.
شک نکن بیشتر از من گیر نخواهی داد. من خودم توی خانوادهٔ فیلمساز بزرگ شدم.از بچگی سر صحنه بودم. من به نور، دیالوگها، ترتیب و توالی قصه، ورود و خروج شخصیتا، قاب بندی و و و و و گیر میدم.
بحث چیز دیگهایه.
پوستر رو هم باید بهش دقت کرد. چون در نگاه اول شما پوستر و اسم یه کار رو میبینی که ترغیب میشی فیلم رو ببینی یا نه. اما حق نداری از روی پوستر بگی فیلم فلانیه و من همهچیزشو از روی پوستر فهمیدم. -
مجتبی ازاد
این حرفت اصلا درست نیست.
پوستر میتونه گاهی صحنهای از فیلم باشه که سر صحنه توسط عکاس پشت صحنه گرفته شده. میتونه کلاژی باشه از عکسای پشت صحنه. میتونه تصویر بازیگرا باشه که همینطوری در جریان کار یا بعد کار گرفته شده. میتونه تصویری باشه با مفهوم فیلم که اصلا جدای از کل واقعیت فیلم ساخته شده باشه.
مخاطب درست هم مخاطبی نیست که کلینگر باشه. مخاطب باید جزئی نگر باشه اما کلیت رو هم ببینه.
شک نکن بیشتر از من گیر نخواهی داد. من خودم توی خانوادهٔ فیلمساز بزرگ شدم.از بچگی سر صحنه بودم. من به نور، دیالوگها، ترتیب و توالی قصه، ورود و خروج شخصیتا، قاب بندی و و و و و گیر میدم.
بحث چیز دیگهایه.
پوستر رو هم باید بهش دقت کرد. چون در نگاه اول شما پوستر و اسم یه کار رو میبینی که ترغیب میشی فیلم رو ببینی یا نه. اما حق نداری از روی پوستر بگی فیلم فلانیه و من همهچیزشو از روی پوستر فهمیدم.نوشتهشده در ۸ خرداد ۱۴۰۱، ۲۱:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@danial-hosseiny دیدگاهم باهات متفاوته و به نظرت احترام میزارم
از نظرم پوستر مخصوصا در پروژهای کلان و بزرگ . مهم ترین و پر مفهوم ترین بخش یک فیلمه .
حالا نظر شما هم مورد احترامه بلاخره تجربه بیشتر از من داری
-
نوشتهشده در ۸ خرداد ۱۴۰۱، ۲۱:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
@danial-hosseiny دیدگاهم باهات متفاوته و به نظرت احترام میزارم
از نظرم پوستر مخصوصا در پروژهای کلان و بزرگ . مهم ترین و پر مفهوم ترین بخش یک فیلمه .
حالا نظر شما هم مورد احترامه بلاخره تجربه بیشتر از من داری
نوشتهشده در ۸ خرداد ۱۴۰۱، ۲۱:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمجتبی ازاد
پوستر همیشه مهمه. فیلم کوتاه یا بلند نداره. پوستر مهمه.
اما حرفی که میگی پوستر رو دیدم داستان رو فهمیدم، اصلا درست نیست.
شاید این اتفاق بیوفته. حتی شاید پوستر رو ببینی و بعد که فیلم رو ببینی بگی درست حدس زده بودم. اما براساس حرف تو، اصلا چرا بریم فیلم رو ببینیم؟ ما که پوستر رو دیدیم همهچیز رو فهمیدیم... فیلمو بببینیم چیکار پس...؟ -
مجتبی ازاد
پوستر همیشه مهمه. فیلم کوتاه یا بلند نداره. پوستر مهمه.
اما حرفی که میگی پوستر رو دیدم داستان رو فهمیدم، اصلا درست نیست.
شاید این اتفاق بیوفته. حتی شاید پوستر رو ببینی و بعد که فیلم رو ببینی بگی درست حدس زده بودم. اما براساس حرف تو، اصلا چرا بریم فیلم رو ببینیم؟ ما که پوستر رو دیدیم همهچیز رو فهمیدیم... فیلمو بببینیم چیکار پس...؟نوشتهشده در ۸ خرداد ۱۴۰۱، ۲۱:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@danial-hosseiny اره حرفت درسته
من میگم مثلا اونجرز رو پوستر رو میبینی میگی بلاخره قراره هیجان رو منتقل کنه .
ولی اینو میبینی میگی ن این توی هیچ حوزه مثبتی نمیگنجه مفهومش .
یعنی من مشهدی شاید در ثانیه اول مغزم اینو دید کوپ کرد . :| حالا توی یک سایت انگلیسی هم دیدمش متن پایینشم نخوندم ..یعنی میخوام بگم انقدر بار مفهومیش بالا بود ک بدون تحلیل با دیدنش شوک وارد کرد .