هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
نوشتهشده در ۱۸ خرداد ۱۴۰۱، ۸:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam اینجا از این خبرا نیست
یکی از بچه های کلاسمون سال هشتم و نهم باباش جانباز بود هیچکدوم از معلمان هم بهش سخت نمیگرفتن همیشه هم در حد قبولی نمره میآورد مثل من محکوم به ۲۰ نبود -
@امیرمسعود-جعفری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@soniaaa
فقط اون پسره که توی ماسک فیلتردار شنود و هندزفری کارگذاشته بود
نوشتهشده در ۱۸ خرداد ۱۴۰۱، ۸:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmahdi shokry
زدی به هدف
-
@soniaaa
مدیر چیزی نگفتتت؟؟
سونیا مدیر ما خییییییلی کله خرابه
یعنی حتی فحش هم میده
یه دختره از مدرسه رفته بود بیرون نمیدونی که هی بهش میگفت بیشعور فلان فلان شده و...Gharibe Gomnam
چرا نگف
منتها من از خونه مخ بابامو زده بودم زنگ زدم اومد پشتم دراومد -
@امیرمسعود-جعفری
ب هوشش غبطه خوردم فقط باید ی لایه فیبر میزاشت تو ماسک ک ماسک نسوزه ب فنا بره
نوشتهشده در ۱۸ خرداد ۱۴۰۱، ۸:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@soniaaa اگه این هوش رو میذاشت رو غنی سازی اورانیوم الان چی میشد🥲
-
mahdi shokry
زدی به هدف
نوشتهشده در ۱۸ خرداد ۱۴۰۱، ۸:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@امیرمسعود-جعفری بله
البته خانم @sania-Andiravan فرستاده بودن در آلاخونه. -
من چون چپ دست بودم همیشه تو سالن می نشستم و اصلا پیش برادرم که راست دسته تا حالا تو امتحان ها نشسته بودم و اصلا تقلب نمی کردم و دوست نداشتم تقلب کنم ولی تقلب می رسوندم که بیچاره اونی که نخونده لاقل امتحان رو پاس شه
حتی تو نهایینوشتهشده در ۱۸ خرداد ۱۴۰۱، ۸:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@حامد-صباحی
من داییم درسش عااالی بود
کلاس نهم که بود به کل بچه ها تقلب داد بعد لو رفت همه درساشو بهش صفر دادن
همه اونایی که نخونده بودن ۲۰ شدن داییم صفر
مادرم میگه انقدرر مادربزرگمم حرص خورد حرص خورد
چه جالب شما یکی چپ دست اون یکی راست دست
بعد میزاشتن موقع نهایی پیش هم بشینید؟ -
نوشتهشده در ۱۸ خرداد ۱۴۰۱، ۸:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نت های شمام قط بود
؟....
-
Gharibe Gomnam منم گربه اومد مرغ عشق داداشم را گرفت که ببره بازی کنه گردنش پاره شد🥲🥲مرد
نوشتهشده در ۱۸ خرداد ۱۴۰۱، ۸:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهarthur morgan
اقا محمدمهدی گربه گوشتخواره اخه یعنی چی رفت بازی بکنه؟ -
@امیرمسعود-جعفری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@soniaaa
فقط اون پسره که توی ماسک فیلتردار شنود و هندزفری کارگذاشته بود
نوشتهشده در ۱۸ خرداد ۱۴۰۱، ۸:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmahdi shokry
یعنی چی اخه به چه قیمتی؟؟
-
mahdi shokry
زدی به هدف
نوشتهشده در ۱۸ خرداد ۱۴۰۱، ۸:۰۴ آخرین ویرایش توسط mahdi shokry انجام شده@امیرمسعود-جعفری در مورد تقلب در امتحانات ،واقعا هیچ قطعیتی ممکن نیست .
همه جوره یه زیر آبی میرن بعضی از دوستان -
@soniaaa
یه دانش آموز تو کلاس داشتیم درس نخونده بود گوشی آورده بود مدرسه
امتحان شیمی داشتیم این هم کلاسی ام به بهانه این که بیاد پنجره رو باز کنه اومد راحت با گوشیش از ورقه عکس گرفت و رفت
یادمه من ۱۹.۲۵ شدم اون ۱۹.۵
معلم اصلا مونده بود -
Tragic Girl
🥲🥲🥲شرمنده اونا بفرستم که دیگه خلاصی
نوشتهشده در ۱۸ خرداد ۱۴۰۱، ۸:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
نوشتهشده در ۱۸ خرداد ۱۴۰۱، ۸:۰۵ آخرین ویرایش توسط Tragic Girl انجام شده
امروز کسیو هی تگ میکنم ک بلاکم کرده
بیشعور
-
@soniaaa
یه دانش آموز تو کلاس داشتیم درس نخونده بود گوشی آورده بود مدرسه
امتحان شیمی داشتیم این هم کلاسی ام به بهانه این که بیاد پنجره رو باز کنه اومد راحت با گوشیش از ورقه عکس گرفت و رفت
یادمه من ۱۹.۲۵ شدم اون ۱۹.۵
معلم اصلا مونده بود@حامد-صباحی
خیلی بچه گلی بوده ب این حجم از دل و جرعت باید افرین گگف -
Gharibe Gomnam اینجا از این خبرا نیست
یکی از بچه های کلاسمون سال هشتم و نهم باباش جانباز بود هیچکدوم از معلمان هم بهش سخت نمیگرفتن همیشه هم در حد قبولی نمره میآورد مثل من محکوم به ۲۰ نبودنوشتهشده در ۱۸ خرداد ۱۴۰۱، ۸:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@امیرمسعود-جعفری
وا
شما با سهمیه فرهنگیان رفتین؟
جا به جا داره دیگه ما مدیرمون خیلی خوب و جدی بود -
من چون چپ دست بودم همیشه تو سالن می نشستم و اصلا پیش برادرم که راست دسته تا حالا تو امتحان ها نشسته بودم و اصلا تقلب نمی کردم و دوست نداشتم تقلب کنم ولی تقلب می رسوندم که بیچاره اونی که نخونده لاقل امتحان رو پاس شه
حتی تو نهایینوشتهشده در ۱۸ خرداد ۱۴۰۱، ۸:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@حامد-صباحی ع این ادما خیلی کمیابه
دمتون گرم -
Gharibe Gomnam
چرا نگف
منتها من از خونه مخ بابامو زده بودم زنگ زدم اومد پشتم دراومدنوشتهشده در ۱۸ خرداد ۱۴۰۱، ۸:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@soniaaa
سونیا تو دیگه کی هستی
چجوری مخ باباتو زدی؟
بیا به منم یاد بده -
حتی تو نهایینوشتهشده در ۱۸ خرداد ۱۴۰۱، ۸:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@حامد-صباحی راهنمایی که بودم مدرسمون از هر کلاسی سه تا داشت.
بعد هشتم و نهم،سه تا جعفری بودیم تو سه تا کلاس مختلف واسه امتحانا میفتادیم کنار هم تقلب میکردیم
یه تقلب زنجیره ای هم کلاس هشتم راه انداختیم سر امتحان پیشرفت تحصیلی دو نفر از کلاسمون رو بردم مرحله ۳ -
mahdi shokry
یعنی چی اخه به چه قیمتی؟؟
نوشتهشده در ۱۸ خرداد ۱۴۰۱، ۸:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهGharibe Gomnam به قیمت نمره قبولی دیگه
البته برخی از دوستان گردن کلفت در امتحان گوشی هم میارن ،بعد با مراقبین دعوا میکنن ، تحدید میکنن به قتل و آزار خانوادگی
دیگه اونا هم کوتاه میان -
@soniaaa
سونیا تو دیگه کی هستی
چجوری مخ باباتو زدی؟
بیا به منم یاد بدهنوشتهشده در ۱۸ خرداد ۱۴۰۱، ۸:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهGharibe Gomnam بچم تک فرزنده
نانازییهه بابایی