هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
نوشتهشده در ۲۹ خرداد ۱۴۰۱، ۱۰:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اومم برم مودممو جمش کنم
-
سلام این که گفتن ساعت هوشمند نباید بر ا کنکور ببریم منظورشون اسمارت واچم هس؟ اونکه فقط ساعته اشکالش چیه
-
اشتب پست تو مشاعره فرسادم :|
Tragic Girl چطوری تو
-
Tragic Girl چطوری تو
نوشتهشده در ۲۹ خرداد ۱۴۰۱، ۱۰:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFaez Fateminia مرسی
شما خوبی؟! -
سلام این که گفتن ساعت هوشمند نباید بر ا کنکور ببریم منظورشون اسمارت واچم هس؟ اونکه فقط ساعته اشکالش چیه
Faez Fateminia
ساعت هوشمند منظورشون اونه که اون ساعت هایی که لمسی هست چون ممکنه توش میکروفون باشه یا سیم کارت داشته باشه -
@fatemeh-Ma
وای قوربونت
مرسیییی عزیز دلم
ن عزیزم تازه زود هم گفتی...هنوز 2 روز دیگه ست تولدم
️
اینارو هم همینجوری چون دلم براشون تنگ شده بود و خواستم ازشون تشکر کنم منشن کردم
تهشم گفتم تولدمو بهشون تبریک بگم ک سپاسگزاری کنن از خدا ک
همچین فرشته ی زمینی ب دنیا اومده و باهاشون دوست شده
در اصل باید مبارک اونا باشه ب دنیا اومدنم ن مبارک من -
از طرفی هم یه ساعت عقربه ای ببرین که هی مجبور نشین صفحه ی اسمارت واچ رو روشن کنین چون واقعا مراقبا گیرم میدن
-
نوشتهشده در ۲۹ خرداد ۱۴۰۱، ۱۰:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@m-hmt
خسته نباشی من شونصد خط نوشتم تازه منشنتم کردم حالا میگی چی کی؟ -
Faez Fateminia مرسی
شما خوبی؟!Tragic Girl عه اشتبا گرفتم بوق... بوق..
️
-
Faez Fateminia
ساعت هوشمند منظورشون اونه که اون ساعت هایی که لمسی هست چون ممکنه توش میکروفون باشه یا سیم کارت داشته باشه@حمید-صباحی آها بله شک داشتم ممنون
-
از طرفی هم یه ساعت عقربه ای ببرین که هی مجبور نشین صفحه ی اسمارت واچ رو روشن کنین چون واقعا مراقبا گیرم میدن
@حمید-صباحی البته اینم هس ولی آخه عقربه ای یدونه دارم خراب شده🥲
باید از یه نفر جور کنم بازم سپاس ازتون -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۹ خرداد ۱۴۰۱، ۱۰:۲۵ آخرین ویرایش توسط Hamid.s انجام شده
Faez Fateminia من خودم به ساعت زیاد عادت ندارم ساعتم رو دور جامدادی ام بسته بودم که ببینم بعد مراقبه یه جور نگاه میکرد انگار دارم چی کار میکنم چند بار اومد وسط امتحان دید خبری نیس رفت
-
نوشتهشده در ۲۹ خرداد ۱۴۰۱، ۱۰:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@m-hmt
https://forum.alaatv.com/post/2664147
️
-
Faez Fateminia من خودم به ساعت زیاد عادت ندارم ساعتم رو دور جامدادی ام بسته بودم که ببینم بعد مراقبه یه جور نگاه میکرد انگار دارم چی کار میکنم چند بار اومد وسط امتحان دید خبری نیس رفت
@حمید-صباحی وای انقد بد به آدم نگا میکردن من سر جلسه به خودم شک کردم هی پاسخناممو صاف میکردم
️
🥲
ولی اگه زمانو ندونم استرس میگیرم که یوقت وقتم کم نیاد -
این پست پاک شده!
-
@حمید-صباحی وای انقد بد به آدم نگا میکردن من سر جلسه به خودم شک کردم هی پاسخناممو صاف میکردم
️
🥲
ولی اگه زمانو ندونم استرس میگیرم که یوقت وقتم کم نیادفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۹ خرداد ۱۴۰۱، ۱۰:۳۴ آخرین ویرایش توسط Hamid.s انجام شدهFaez Fateminia
من هر دفعه سرمو بالا میکردم میدیدم داره به من نگاه میکنه
از اونطرف هم سوالای ریاضی رو میدیم استرسم زیاد تر میشدتخصصی ها رو که دادن بعد ۵ دقیقه دیدم اطرافم خالی شد
-
نوشتهشده در ۲۹ خرداد ۱۴۰۱، ۱۰:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اخخخخ ننششششش
-
نوشتهشده در ۲۹ خرداد ۱۴۰۱، ۱۰:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Faez Fateminia
من هر دفعه سرمو بالا میکردم میدیدم داره به من نگاه میکنه
از اونطرف هم سوالای ریاضی رو میدیم استرسم زیاد تر میشدتخصصی ها رو که دادن بعد ۵ دقیقه دیدم اطرافم خالی شد
@حمید-صباحی یه دوستامو بعد از جلسه دیدمش میگفت رفتم دستشویی تا که اومدم مراقبه گفته کفشتو در بیار کف کفشتو ببینم
با احترام میتونم بگم توهم دارن یکم
️