هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
نوشتهشده در ۲۶ تیر ۱۴۰۱، ۱۴:۳۶ آخرین ویرایش توسط _MILAD_ انجام شده
من مطمئنم نصف اینترنتم هواست وگرنه مگه میشه من ۳۰۰ هزار تومن تو یکماه برای اینترنت بدم
-
_MILAD_
مگ چیپسه -
نوشتهشده در ۲۶ تیر ۱۴۰۱، ۱۴:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@soniaaa
چیپس
نوشابه
اصن هر چیزی که میخری نصفش هواس -
نوشتهشده در ۲۶ تیر ۱۴۰۱، ۱۴:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@soniaaa چیپسم باشه چیپس کچاپه
برای دوستانی که نمیدونن باید بگم قبلا چیپس میفروختن چیپس کچاپ همیشه از بقیه چیپسا مقدارش کمتر بود -
نوشتهشده در ۲۶ تیر ۱۴۰۱، ۱۴:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Felli تازه اینترنت من از اوناست که پله هارو بجای یکی یکی رفتن دوتا دوتا میره
-
@Felli تازه به فیلمای چینی اینا هم که اکشن بودن نمبشه اعتماد کرد چند روز پیش یکیشو دیدم طرف باباش مرد مامانش مرد زنش از قبل مرده بود بچشو کشتن رفت عاشق یه دختر کور شد
آخر فیلمم تو یه مبارزه بهش سم دادن خودش مرد
یعنی کل غم دنیا رو حس کردم
نوشتهشده در ۲۶ تیر ۱۴۰۱، ۱۴:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده_MILAD_ عههه اسمش چی بود؟
من ی سریال چینی یبار دیدم اسمش the untamed بود.. فوقققق العاااده بود هعقق -
_MILAD_ عههه اسمش چی بود؟
من ی سریال چینی یبار دیدم اسمش the untamed بود.. فوقققق العاااده بود هعققنوشتهشده در ۲۶ تیر ۱۴۰۱، ۱۴:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey فکر کنم fearless سالشم ۲۰۰۶
-
Michael Vey فکر کنم fearless سالشم ۲۰۰۶
نوشتهشده در ۲۶ تیر ۱۴۰۱، ۱۴:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده_MILAD_ اعووو
-
_MILAD_ کره ای اگه گوش میدی کافه میانمدانگ پیشنهاد خوبیه کمدی و هیجانیه به نظرم ولی فقط شش قسمت ازش اومده دوست داشتی نگاه کن
نوشتهشده در ۲۶ تیر ۱۴۰۱، ۱۴:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@فرناز-مقیمی اهان قبلا نمیدیدم ولی الان ۵ تا سریال کره ای همزمان میبینم
البته درام رمانتیکشو نمیبینم هیجانی و اکشن و کمدیو معماییشو میبینم
-
@فرناز-مقیمی اهان قبلا نمیدیدم ولی الان ۵ تا سریال کره ای همزمان میبینم
البته درام رمانتیکشو نمیبینم هیجانی و اکشن و کمدیو معماییشو میبینم
-
_MILAD_ کره ای اگه گوش میدی کافه میانمدانگ پیشنهاد خوبیه کمدی و هیجانیه به نظرم ولی فقط شش قسمت ازش اومده دوست داشتی نگاه کن
نوشتهشده در ۲۶ تیر ۱۴۰۱، ۱۴:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@فرناز-مقیمی این سریالم که گفتین دارم میبینم
-
نوشتهشده در ۲۶ تیر ۱۴۰۱، ۱۴:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@فرناز-مقیمی
گوش نمیدم که میبینم ولی سریال کره ای از اینکه هر هفته دو قسمت فقط میاد ناراحت میشم
ولی خوبی که دارن اینه یه فصله دیگه ادمو اذیت نمیکنن ببرن تو فصل دوم
-
@فرناز-مقیمی
گوش نمیدم که میبینم ولی سریال کره ای از اینکه هر هفته دو قسمت فقط میاد ناراحت میشم
ولی خوبی که دارن اینه یه فصله دیگه ادمو اذیت نمیکنن ببرن تو فصل دوم