هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Michael Vey
B612 سیاره شازده کوچولوئهنوشتهشده در ۲۸ تیر ۱۴۰۱، ۱۴:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده_MILAD_ عه.. پس برا همین اسم اون برنامه هه هم b612 بود؟ :|
-
_MILAD_ عه.. پس برا همین اسم اون برنامه هه هم b612 بود؟ :|
نوشتهشده در ۲۸ تیر ۱۴۰۱، ۱۴:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey اره احتمالا
-
Michael Vey هیچ قلمی توانایی کشیدن منو نداره
نوشتهشده در ۲۸ تیر ۱۴۰۱، ۱۴:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده_MILAD_ انق زشتی؟ یا نقاشیت خوب نیس؟
-
Michael Vey خوب میکشید
نوشتهشده در ۲۸ تیر ۱۴۰۱، ۱۴:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده_MILAD_ تنکیوتم
-
_MILAD_ انق زشتی؟ یا نقاشیت خوب نیس؟
نوشتهشده در ۲۸ تیر ۱۴۰۱، ۱۴:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey اگه زشت ۰ باشه من منفی ۱۰ ام
-
_MILAD_ تنکیوتم
نوشتهشده در ۲۸ تیر ۱۴۰۱، ۱۴:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey من چهره
فقط یدونع کار کردم گذاشتم اینستام نمیتونم منتشرش کنم جاهای دیگه البته دوتا کار کردم یدونه اش خیلی خوب شده
-
Michael Vey اگه زشت ۰ باشه من منفی ۱۰ ام
نوشتهشده در ۲۸ تیر ۱۴۰۱، ۱۴:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده_MILAD_ عاا ن دیگ نشد.. من حالا بشوخی گفتم زشت ولی همه ادما زیبان. چیزی بنام زیبا تر یا زشت نداریم چون کلا اینا چیزایی نیستن ک بشه اندازه گرفت و مقایسه کرد
-
_MILAD_ عاا ن دیگ نشد.. من حالا بشوخی گفتم زشت ولی همه ادما زیبان. چیزی بنام زیبا تر یا زشت نداریم چون کلا اینا چیزایی نیستن ک بشه اندازه گرفت و مقایسه کرد
نوشتهشده در ۲۸ تیر ۱۴۰۱، ۱۴:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey نه چون خیلی فروتنم اینجوری گفتم وگرنه زیبایی من بینهایته
-
Michael Vey من چهره
فقط یدونع کار کردم گذاشتم اینستام نمیتونم منتشرش کنم جاهای دیگه البته دوتا کار کردم یدونه اش خیلی خوب شده
نوشتهشده در ۲۸ تیر ۱۴۰۱، ۱۴:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده_MILAD_ واوو.. چهره چیز باحالیه.. هرچن من ب مانگا رو اوردم دیگ رئال کم میکشم
-
ایشونو دیشب کشیدم. دوستم اینو دید گف چقد خستس.. منم گفتم اره. خسته از زندگی کردن. هعی
نوشتهشده در ۲۸ تیر ۱۴۰۱، ۱۴:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey
چقد پتانسیل اینو داره ک شخصیت انیمه بشه )))): -
Michael Vey نه چون خیلی فروتنم اینجوری گفتم وگرنه زیبایی من بینهایته
نوشتهشده در ۲۸ تیر ۱۴۰۱، ۱۴:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده_MILAD_ *نفس عمیق
ای بینامو- نشان! -
نوشتهشده در ۲۸ تیر ۱۴۰۱، ۱۴:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من کیبورد قبلمیو میخوام گاااااد (((((:
-
Michael Vey
چقد پتانسیل اینو داره ک شخصیت انیمه بشه )))):نوشتهشده در ۲۸ تیر ۱۴۰۱، ۱۴:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Felli هعققققققق.. درواقع میشه یجورایی گف هس.. تو انیمه ذهنیم
ولی خب شخصیت اصلی نیس
-
@Felli هعققققققق.. درواقع میشه یجورایی گف هس.. تو انیمه ذهنیم
ولی خب شخصیت اصلی نیس
نوشتهشده در ۲۸ تیر ۱۴۰۱، ۱۴:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey
چ خووب
من خیلی دوس دارم نقاشی بکشم
بلد نیستم
️
-
نوشتهشده در ۲۸ تیر ۱۴۰۱، ۱۴:۴۰ آخرین ویرایش توسط Helorikaa انجام شده
۴۰ درجه دما
الان
️
-
Michael Vey
چ خووب
من خیلی دوس دارم نقاشی بکشم
بلد نیستم
️
نوشتهشده در ۲۸ تیر ۱۴۰۱، ۱۴:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Felli راستش منم هنوز اونطور ک باید حرفه ای نشدم.. انق دوس دارم مانگاهای دیجیتال ارت بکشمممم
-
@Felli راستش منم هنوز اونطور ک باید حرفه ای نشدم.. انق دوس دارم مانگاهای دیجیتال ارت بکشمممم
نوشتهشده در ۲۸ تیر ۱۴۰۱، ۱۴:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey
خب طراحیتو دیدم
من یک صدم اینم نمیتونم بکشم -
Michael Vey
خب طراحیتو دیدم
من یک صدم اینم نمیتونم بکشمنوشتهشده در ۲۸ تیر ۱۴۰۱، ۱۴:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Felli :**>
-
Michael Vey
اینم سومین نقاشیم بود که خیلی طول کشید خیلی وقت پیش کشیدم
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Michael Vey
یه ویدیو دیدم راجع به نکات لوگو های شرکت های معروف
بعد یه بخشش راجع به زم زم بود و از اون موقع دیگه زم زم نمیخورمیکم به لوگوش دقت کنید
-
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Michael Vey
یه ویدیو دیدم راجع به نکات لوگو های شرکت های معروف
بعد یه بخشش راجع به زم زم بود و از اون موقع دیگه زم زم نمیخورمیکم به لوگوش دقت کنید
نوشتهشده در ۲۸ تیر ۱۴۰۱، ۱۵:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Allen-Gamer
من کوکاکولاشم نقاشی کشیدم میدونم چی تو ذهنته ولی خیلی وقت گذاشتم با انگشت اینو بنویسم