هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
سلام آقا عرشیا بزرگوار
نوشتهشده در ۳۱ شهریور ۱۴۰۰، ۱۹:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mr-perfect سلام گل
-
mahla bpz
دارم همین کارو میکنم
عه یک مهر شد
وقتشه آهنگ بو ماه مهر رو پخش کنیم -
maryam111
نه فکر نکنم
تا جایی که شنیدم حق انتخاب نداریم فقط سینوفارم میتونیم ولی بازم شنیدم استرازنکا به خانم های بالای 50 اینا میزنن بیشترفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۳۱ شهریور ۱۴۰۰، ۱۹:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sania-andiravan در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
maryam111
نه فکر نکنم
تا جایی که شنیدم حق انتخاب نداریم فقط سینوفارم میتونیم ولی بازم شنیدم استرازنکا به خانم های بالای 50 اینا میزنن بیشتراوهوم
کار خوبی نمیکنن ولی
البته واسه دانش آموزا نه .. خوبه
چون هنوز تحقیقات کاملی نیست و فقط پی فایزر تاییدیه جهانی گرفته واسه کودکان ولی سینوفارم هم تو ایران واسه دانش آموزا تاییدیه داره -
اصلا آهنگشو یادم میاد یه جوری میشم
سم تاریخ مصرف گذشته بود -
البته امروز اطلاع دادن که تا متولدین ۸۵ هم میتونین واکسن بزنن.
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۳۱ شهریور ۱۴۰۰، ۱۹:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mr-perfect در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
البته امروز اطلاع دادن که تا متولدین ۸۵ هم میتونین واکسن بزنن.
چه خوب
-
نوشتهشده در ۳۱ شهریور ۱۴۰۰، ۱۹:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@sania-andiravan وااییییی اینو اون موقع ک دبستان بودم گوش میدادم اصلا انگار سرمو میبریدن
آقا تو چقد رسیدی دهم یازدهم بخونی تابستون/: -
نه فقط سینوفارم و برکت هست
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۳۱ شهریور ۱۴۰۰، ۱۹:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mr-perfect برکت به دانش آموزا هم میزنن ینی؟
-
@sania-andiravan در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
maryam111
نه فکر نکنم
تا جایی که شنیدم حق انتخاب نداریم فقط سینوفارم میتونیم ولی بازم شنیدم استرازنکا به خانم های بالای 50 اینا میزنن بیشتراوهوم
کار خوبی نمیکنن ولی
چون هنوز تحقیقات کاملی نیست و فقط پی فایزر تاییدیه جهانی گرفته واسه کودکان ولی سینوفارم هم تو ایران واسه دانش آموزا تاییدیه دارهmaryam111
خب خداروشکر -
@sania-andiravan در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
maryam111
نه فکر نکنم
کار خوبی نمیکنن ولی
چون هنوز تحقیقات کاملی نیست و فقط پی فایزر تاییدیه جهانی گرفته واسه کودکان ولی سینوفارم هم تو ایران واسه دانش آموزا تاییدیه دارهفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۳۱ شهریور ۱۴۰۰، ۱۹:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمیگن فایزر عالیه . یکی تو خانواده ما زده و حالشم خوبه .
جالبش اینجاست جوری واسه خانواده پوز میده که ...
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۳۱ شهریور ۱۴۰۰، ۱۹:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
maryam111 بله
-
@sania-andiravan وااییییی اینو اون موقع ک دبستان بودم گوش میدادم اصلا انگار سرمو میبریدن
آقا تو چقد رسیدی دهم یازدهم بخونی تابستون/:mahla bpz
خدایی اون آهنگ واس سن ما ظلمه
باز کلاس اولی ها ذوق میکنن
کم و بیش
مثلا زبان و دینی رسیدم
ولی تخصصی ها نه زیاد
بودجه آزمون خیلی سنگین بود
تو چی؟ -
میگن فایزر عالیه . یکی تو خانواده ما زده و حالشم خوبه .
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۳۱ شهریور ۱۴۰۰، ۱۹:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mr-perfect در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
فایزر مگه رسید ایران؟
کاش منم فایزر میزدم🥲
پز هم داره داره ها
بگذریم حالا.. -
@mr-perfect
فایرز اومده ایران؟؟
دیگه واکسن پز نداره که -
@mr-perfect در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
فایزر مگه رسید ایران؟
کاش منم فایزر میزدم🥲
پز هم داره داره ها
بگذریم حالا..فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۳۱ شهریور ۱۴۰۰، ۱۹:۴۹ آخرین ویرایش توسط Mr. Perfect انجام شده -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۳۱ شهریور ۱۴۰۰، ۱۹:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mahla bpz @mr-perfect عجیبه واسم آخه یه سری چیزا
نمیدونم
نمیشه خیلی صحبت کرد راجبش
ینی جاش نیست اینجا
ولی ان شاء الله که همه ایمن بشن از کرونا راحت شیم -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۳۱ شهریور ۱۴۰۰، ۱۹:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@sania-andiravan
واکسن پوز نداره ولی مثل اینکه فایزرش داره!
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۳۱ شهریور ۱۴۰۰، ۱۹:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@mr-perfect آهاا شک کردم فکر کردم رسیده ایران
مبارک باشه به هرحال -
@sania-andiravan
واکسن پوز نداره ولی مثل اینکه فایزرش داره!
@mr-perfect
خداروشکر سر خوشگلی ماسک کسی پوز نداد -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۳۱ شهریور ۱۴۰۰، ۱۹:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
از ۲ ماه پیش با پوزش ما رو کشته