هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
نوشتهشده در ۷ مرداد ۱۴۰۱، ۱۹:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
عاه به منم پیام بدییییین
-
@Saghi-Mortazavi پس اش نخور
️
نوشتهشده در ۷ مرداد ۱۴۰۱، ۱۹:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهKosar A003 آش دوس دارم
-
نوشتهشده در ۷ مرداد ۱۴۰۱، ۱۹:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Saghi-Mortazavi
برا منم لینک درس کن من حصله ندارم -
@Saghi-Mortazavi
لینکتون کو؟ -
نوشتهشده در ۷ مرداد ۱۴۰۱، ۱۹:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
جوهر مرکب :
خب اره یک باز عاشق شدم من -
@soniaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
https://harfeto.timefriend.net/16591135696759
اینم لینک منایناهاش
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۷ مرداد ۱۴۰۱، ۱۹:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@سجاد-ذوالفقاری خان الان چه طوری میتونم سریع به صفحه خودم برم و نرم پیام های قبلی تا بتونم برم تو لینک خودم؟
-
Kosar A003 آش دوس دارم
نوشتهشده در ۷ مرداد ۱۴۰۱، ۱۹:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Saghi-Mortazavi ساقی آش مث کلمه اهورا و گل استعارست
️
-
@Saghi-Mortazavi
شما همونم نمیرین
️
نوشتهشده در ۷ مرداد ۱۴۰۱، ۱۹:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهKosar A003 من ادا دلقک دراوردم
کمه؟
-
Kosar A003 من ادا دلقک دراوردم
کمه؟
نوشتهشده در ۷ مرداد ۱۴۰۱، ۱۹:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@First یادم نیس ولی دمت گرم پرچمدار جرعت ماییم
-
نوشتهشده در ۷ مرداد ۱۴۰۱، ۱۹:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@farzam-yousefi
ریپ زدم یکم پایین تر هس -
@سجاد-ذوالفقاری خان الان چه طوری میتونم سریع به صفحه خودم برم و نرم پیام های قبلی تا بتونم برم تو لینک خودم؟
نوشتهشده در ۷ مرداد ۱۴۰۱، ۱۹:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMatin Mousavi 1 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
نفهمیدم چی گفتی
-
@Saghi-Mortazavi
برا منم لینک درس کن من حصله ندارمنوشتهشده در ۷ مرداد ۱۴۰۱، ۱۹:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهKosar A003
نیمیخوام -
@Saghi-Mortazavi ساقی آش مث کلمه اهورا و گل استعارست
️
نوشتهشده در ۷ مرداد ۱۴۰۱، ۱۹:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهKosar A003 اصن برام مهم نیس
-
-
@First یادم نیس ولی دمت گرم پرچمدار جرعت ماییم
نوشتهشده در ۷ مرداد ۱۴۰۱، ۱۹:۲۸ آخرین ویرایش توسط -Dr_Ugger- انجام شدهKosar A003 منو میشناسی اصلا؟
ها
-
۱۷
سیاه نمیزارم بعضی وقتا سیاه میزارم
هدفم از چی؟ -
نوشتهشده در ۷ مرداد ۱۴۰۱، ۱۹:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
۳۷۴۶
شلوغه دوباره بگو -
Kosar A003 منو میشناسی اصلا؟
ها
نوشتهشده در ۷ مرداد ۱۴۰۱، ۱۹:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@First تو مگ مبین نیسی ممد
-
Matin Mousavi 1 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
نفهمیدم چی گفتی
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۷ مرداد ۱۴۰۱، ۱۹:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@سجاد-ذوالفقاری الان میخوام برم توی لینک مربوط به خودم تا پیام های ناشناس رو ببینم. خب لینکم الان توی صفحات قبلیه این تاپیکه و دیر پیدا میشه. چه طوری سریع برم و پیاما رو ببینم؟