هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
0-0ftm
بد نیستم خدارو شکر خوبم
تا الان اصلا استرس نتایج رو نداشتم و اصلا بیخیال بودم
ولی وقتی که این فامیلامون اومدن دارن رو مغزم میرن واسه نتایج
آخه واقعا به شما چه اصلا میخوام برم قورباغه شناسی@حمید-صباحی
حق به توان بی نهایت -
Matin Mousavi 1 حالا تو خونتو کثیف نکن
یه گوشه هستن حرص میدن دیگه کاری ندارن کهفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۱، ۲۱:۲۵ آخرین ویرایش توسط Matin Mousavi 1 انجام شدهMo Xo به به چشممان روشن
-
مجتبی ازاد ما ول کردیم، اینا ول نمیکنن. خیلی باعث استرس بیشتر میشن!
نوشتهشده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۱، ۲۱:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMatin Mousavi 1 ولله من شل کردم میگم بادا باد ... ولی ... ملت سرشون ..
-
Matin Mousavi 1 حالا تو خونتو کثیف نکن
یه گوشه هستن حرص میدن دیگه کاری ندارن کهفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۱، ۲۱:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMo Xo اخه واقعا آدم نمیدونه چی بگه بهشون! من خودمم اطلاعات دقیق ندارم
-
Matin Mousavi 1 ولله من شل کردم میگم بادا باد ... ولی ... ملت سرشون ..
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۱، ۲۱:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمجتبی ازاد در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Matin Mousavi 1 ولله من شل کردم میگم بادا باد ... ولی ... ملت سرشون کووووچه های شهر پره ولگرده
..
-
Mo Xo به به چشممان روشن
Matin Mousavi 1
از بیکاریه همش -
Mo Xo اخه واقعا آدم نمیدونه چی بگه بهشون! من خودمم اطلاعات دقیق ندارم
Matin Mousavi 1 منو کسی نمیتونه کاری داشته باشه
زهرچشم گرفتم اولش
-
Matin Mousavi 1 منو کسی نمیتونه کاری داشته باشه
زهرچشم گرفتم اولش
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۱، ۲۱:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMo Xo چه کار کردی؟ به ماهم بگو
-
Mo Xo چه کار کردی؟ به ماهم بگو
Matin Mousavi 1 رمز رستگاریه لو نمیدم
کلا زیاد تو چش نبودم وقتی هم بودم تلخ بودم ترجیحا دوری میکنن -
کلا زیاد تو چش نبودم وقتی هم بودم تلخ بودم ترجیحا دوری میکننفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۱، ۲۱:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMo Xo اووو همینه
-
Mo Xo اووو همینه
Matin Mousavi 1 شما ها چی کردین اینقد صمیمی شدن://
-
کلا زیاد تو چش نبودم وقتی هم بودم تلخ بودم ترجیحا دوری میکننفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۱، ۲۱:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMo Xo اورِگا اورِگا
-
Matin Mousavi 1 شما ها چی کردین اینقد صمیمی شدن://
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۱، ۲۱:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMo Xo من خودم کاری نکردم. اطرافیان کاری کردن!
-
Mo Xo من خودم کاری نکردم. اطرافیان کاری کردن!
Matin Mousavi 1 اهان
چی میکنی با علافی:/
لعنتی عذاب اوره قدر اون زمانی که وقتمون پر بودو ندونسیم -
Matin Mousavi 1 اهان
چی میکنی با علافی:/
لعنتی عذاب اوره قدر اون زمانی که وقتمون پر بودو ندونسیمفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۱، ۲۱:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMo Xo من دارم کم کم آب میشم. دیوانه کنندهاس
-
Mo Xo من دارم کم کم آب میشم. دیوانه کنندهاس
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۱، ۲۱:۳۶ آخرین ویرایش توسط Matin Mousavi 1 انجام شده
Mo Xo خیلی سخته واقعا. بیشتر تایم با گوشی میگذره و خواب واقعا. موسیقی هم هست بعضا
-
Mo Xo خیلی سخته واقعا. بیشتر تایم با گوشی میگذره و خواب واقعا. موسیقی هم هست بعضا
Matin Mousavi 1 برا من اون موسیقی هم نیست
انواع بازی هارو تو این مدت امتحان کردمیه بازگشت به جاهلیت زدم با ماریو خودمو خفه کردم:/
-
Matin Mousavi 1 برا من اون موسیقی هم نیست
انواع بازی هارو تو این مدت امتحان کردمیه بازگشت به جاهلیت زدم با ماریو خودمو خفه کردم:/
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۱، ۲۱:۴۰ آخرین ویرایش توسط Matin Mousavi 1 انجام شدهاونور اصلا آنلاین نیستی! هنوز سین نکردی پیامم رو!
-
اونور اصلا آنلاین نیستی! هنوز سین نکردی پیامم رو!
Matin Mousavi 1 ارع ،ببخشید چک نکردم...
کار با لپتاپو دوس ندارم:/ زیاد انورا نمیام
فردا چک میکنم حتما