هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
نوشتهشده در ۱۳ مرداد ۱۴۰۱، ۱۰:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پنج گرم دیگ بری کافیه
-
@Masoumeh-Shokrollahi باشه
پس ادرسو پیوی بفرس اگه مییخوای
نوشتهشده در ۱۳ مرداد ۱۴۰۱، ۱۰:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Infinitie-A
نه نمیخواد از همون جعبه رنگیا ک میگفتی بفرس
-
نوشتهشده در ۱۳ مرداد ۱۴۰۱، ۱۰:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
عا حالا شد
-
@roghayeh-eftekhari
بیا این تویی ۵ بار زنگ زدینوشتهشده در ۱۳ مرداد ۱۴۰۱، ۱۰:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Masoumeh-Shokrollahi آها این برای اونموقعی بود که داشتی مرضتو روی من امتحان میکردی، آخرین تماس همون بود
حالت دیگه ام اینه فقط یه شماره رو به اسم من سیو کردی که احتمال این دومیه خیلی بیشتره -
@Masoumeh-Shokrollahi شایدم زنگ زدم یادم نمیاد، بیا بگو که زنگ نزدم و اعتمادمو به حافظم برگردون
نوشتهشده در ۱۳ مرداد ۱۴۰۱، ۱۰:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@roghayeh-eftekhari نه بابا تو نیستی تو ک سیوی این شمارس شماره خودتم نمیشناسی؟
-
نوشتهشده در ۱۳ مرداد ۱۴۰۱، ۱۰:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@roghayeh-eftekhari فازت علاقه زیاد به من بوده
-
@roghayeh-eftekhari جدی نمیدونم کیه هعی زنگ میزد جواب نمیدادم یعنی گوشیم رو سایلنت بود نمیشنیدم بعدم زنگم میزدم اون جواب نمیداد
نوشتهشده در ۱۳ مرداد ۱۴۰۱، ۱۰:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Masoumeh-Shokrollahi حیف فسفرام
-
@roghayeh-eftekhari نه بابا تو نیستی تو ک سیوی این شمارس شماره خودتم نمیشناسی؟
نوشتهشده در ۱۳ مرداد ۱۴۰۱، ۱۰:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Masoumeh-Shokrollahi شماره رو خط زدی باهوش
-
@Masoumeh-Shokrollahi آها این برای اونموقعی بود که داشتی مرضتو روی من امتحان میکردی، آخرین تماس همون بود
حالت دیگه ام اینه فقط یه شماره رو به اسم من سیو کردی که احتمال این دومیه خیلی بیشترهنوشتهشده در ۱۳ مرداد ۱۴۰۱، ۱۰:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@roghayeh-eftekhari ن اقا این اصن نمیدونم کیه تو نیستی
-
@roghayeh-eftekhari فازت علاقه زیاد به من بوده
نوشتهشده در ۱۳ مرداد ۱۴۰۱، ۱۰:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Masoumeh-Shokrollahi برو بابا
-
@roghayeh-eftekhari ن اقا این اصن نمیدونم کیه تو نیستی
نوشتهشده در ۱۳ مرداد ۱۴۰۱، ۱۰:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Masoumeh-Shokrollahi ازت بدم میاد
-
نوشتهشده در ۱۳ مرداد ۱۴۰۱، ۱۰:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
وات؟!
-
نوشتهشده در ۱۳ مرداد ۱۴۰۱، ۱۰:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
گااد
-
@roghayeh-eftekhari اولش ک معلومه
-
@roghayeh-eftekhari فک نمیکردم باور کنی
-
نوشتهشده در ۱۳ مرداد ۱۴۰۱، ۱۰:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@roghayeh-eftekhari خودت برو بابا
-
نوشتهشده در ۱۳ مرداد ۱۴۰۱، ۱۰:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@roghayeh-eftekhari ولی من ازت خوشم میاد عزیزوم
-
@Felli این دیگ مشکل من نیست
سقف ستون داره @سجاد-ذوالفقاری نترسنوشتهشده در ۱۳ مرداد ۱۴۰۱، ۱۰:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@First
-
@roghayeh-eftekhari اولش ک معلومه
نوشتهشده در ۱۳ مرداد ۱۴۰۱، ۱۰:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Masoumeh-Shokrollahi آخه اون یکی شمارم اولش اینه گفتم شاید زنگ زدم بهت
-
@Masoumeh-Shokrollahi شایدم زنگ زدم یادم نمیاد، بیا بگو که زنگ نزدم و اعتمادمو به حافظم برگردون
نوشتهشده در ۱۳ مرداد ۱۴۰۱، ۱۰:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@roghayeh-eftekhari بچه ها خودش بوده اعتمادیم ک رفته دیگ برنمیگرده