هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
مجتبی ازاد اسپری فلفل و گاز اشک آور
نوشتهشده در ۱۳ مرداد ۱۴۰۱، ۲۰:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Elham650 دفاع شخصی .. یکی بزن وسط پاهاش ...
-
مثلا بعضی پسرا از قصد میخورن به ادم
من خیلی بدم میاد از این رفتار ://نوشتهشده در ۱۳ مرداد ۱۴۰۱، ۲۰:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Masoumeh-Shokrollahi متاسفانه بی حیا بودن یه عده باعث میشه اونها فکر کنن بقیه هم همینجورین
-
داش مجتبی آلاخونم خرابه فقط از پاسخ سریع پایین میتونم پیام بدم
نوشتهشده در ۱۳ مرداد ۱۴۰۱، ۲۰:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهحسین نعمتی اوکی
-
@Elham650 دفاع شخصی .. یکی بزن وسط پاهاش ...
نوشتهشده در ۱۳ مرداد ۱۴۰۱، ۲۰:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمجتبی ازاد به این موضوع فکر کردم
-
ولی خب اوضاع خیلی بد شده من بعضی وقتا که با داداشم میرم بیرون بعضی دخترا یجوری نگاش میکنن
آدم میترسه اینو از راه بدر کنننوشتهشده در ۱۳ مرداد ۱۴۰۱، ۲۰:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Elham650 هی ... اون داداشت اون همه وقت داشته ... جوش اونو نخور
-
نوشتهشده در ۱۳ مرداد ۱۴۰۱، ۲۰:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Elham650 جالبه اینطوری بودن اپن مایند تلقی میشه
-
مجتبی ازاد به این موضوع فکر کردم
نوشتهشده در ۱۳ مرداد ۱۴۰۱، ۲۰:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Elham650 زنی تضمینی شرط 100 میلیون ... تا سه روز نمیتونه از جاش بلند بشه ...
-
@Masoumeh-Shokrollahi متاسفانه بی حیا بودن یه عده باعث میشه اونها فکر کنن بقیه هم همینجورین
نوشتهشده در ۱۳ مرداد ۱۴۰۱، ۲۰:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Elham650 اره به یه چشم همه رو نگاه میکنن
-
@Elham650 هی ... اون داداشت اون همه وقت داشته ... جوش اونو نخور
نوشتهشده در ۱۳ مرداد ۱۴۰۱، ۲۰:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمجتبی ازاد کلاس هفتمه تازه
-
نوشتهشده در ۱۳ مرداد ۱۴۰۱، ۲۰:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Elham650 نمیدونم از اونجایی که نمیشناسمتون نمیتونم فکری کنم
-
پاسخ به پاسخ مجتبی به الهام۶۵۰:
یه پستی نوشته بود بعضی تصوایردردناکن باید اینجا بگم بعضی متون دردناکن
در ضمن زیاد محکم نه -
@Fargol-Sh
:| حالا مگه چی شدهفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۳ مرداد ۱۴۰۱، ۲۰:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Infinitie-A من ناراحت شدم
-
مجتبی ازاد کلاس هفتمه تازه
نوشتهشده در ۱۳ مرداد ۱۴۰۱، ۲۰:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Elham650 :))) هی ابجی .... کلاس هفته دیگه پس چیزی نیست تو دنیا ندونه ...
-
مجتبی ازاد کلاس هفتمه تازه
نوشتهشده در ۱۳ مرداد ۱۴۰۱، ۲۰:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Elham650 فقط بیشتر بهش بگو با تو صمیمی باشه ... اینجوری نیازی به یکی دیگه نداره ... میفهمی منظورمو ؟
-
@Elham650 :))) هی ابجی .... کلاس هفته دیگه پس چیزی نیست تو دنیا ندونه ...
نوشتهشده در ۱۳ مرداد ۱۴۰۱، ۲۰:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمجتبی ازاد نه حواسم بهش هست
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۳ مرداد ۱۴۰۱، ۲۰:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
amir ahmadi خوبی پسر خاله
چیکار کردی رتبه رو -
@Elham650 فقط بیشتر بهش بگو با تو صمیمی باشه ... اینجوری نیازی به یکی دیگه نداره ... میفهمی منظورمو ؟
نوشتهشده در ۱۳ مرداد ۱۴۰۱، ۲۰:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمجتبی ازاد آهان اوکی
فعلا بجز مسجد هیجا تنها نمیره -
مجتبی ازاد آهان اوکی
فعلا بجز مسجد هیجا تنها نمیرهنوشتهشده در ۱۳ مرداد ۱۴۰۱، ۲۰:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Elham650 من کلاس هفتم قاری استانی بودم ... به این چیزا نگاه نکن .... ادمه اونم ...
-
نوشتهشده در ۱۳ مرداد ۱۴۰۱، ۲۰:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من زیاد بیرون نمیرم احساس ناامنی بهم دست میده
-
مجتبی ازاد نه حواسم بهش هست
نوشتهشده در ۱۳ مرداد ۱۴۰۱، ۲۰:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Elham650 گیر نده بهش یک چیزایی رو باید ببینه و تجربه کنه .. ولی کنترل شده