هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
مجتبی ازاد خب تازه دانش کردم.. البت قبلنم دان کرده بودم ولی بازی نکردم حذف کردم
نوشتهشده در ۱۵ مرداد ۱۴۰۱، ۱۲:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey اوپس ... من روز اولی که دانش کردم نمیدونستم سیستمشو ... نمیتونستم تخت بسازم یادمه 12 شب توی خونه تاریکی که توی دل زمین ساخته بودم سر میکردم منتظر روز میمومندم خخ کلنگ و بیل و ... اصن هیچی بلد نبودم سنگو با دست میکندم .. هی یادش بخیر ...
-
@سجاد-ذوالفقاری
دست شما درد نکنه اقا سجاد خیلی لطف دارین بمن
التماس دعای شدید تو سینه زنی هاتون یاد ماهم باشیننوشتهشده در ۱۵ مرداد ۱۴۰۱، ۱۲:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@F-Seif-0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@سجاد-ذوالفقاری
دست شما درد نکنه اقا سجاد خیلی لطف دارین بمن
التماس دعای شدید تو سینه زنی هاتون یاد ماهم باشینبا توصیفاتی که از حالتون داشتید قطعا سر نماز هم به یادتونم
-
@حمید-صباحی هیچی.. حوصلم سر رفته
-
نوشتهشده در ۱۵ مرداد ۱۴۰۱، ۱۲:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Michael Vey
شنونده ی خوب نباید حوصله اش سر برهنوشتهشده در ۱۵ مرداد ۱۴۰۱، ۱۲:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@حمید-صباحی کسی نیست شنوندش باشم
هعی.. هوس نقاشی کردم.. -
@امیرمسعود-جعفری
سلام امیر مسعود خوبی -
@حمید-صباحی کسی نیست شنوندش باشم
هعی.. هوس نقاشی کردم..فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۵ مرداد ۱۴۰۱، ۱۲:۲۶ آخرین ویرایش توسط Hamid.s انجام شدهMichael Vey
پس یادت نیس اون حرفا -
نوشتهشده در ۱۵ مرداد ۱۴۰۱، ۱۲:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@حمید-صباحی سلام تا معنی خوب چی باشه
تو خوبی؟داداشت خوبه؟ -
Michael Vey اوپس ... من روز اولی که دانش کردم نمیدونستم سیستمشو ... نمیتونستم تخت بسازم یادمه 12 شب توی خونه تاریکی که توی دل زمین ساخته بودم سر میکردم منتظر روز میمومندم خخ کلنگ و بیل و ... اصن هیچی بلد نبودم سنگو با دست میکندم .. هی یادش بخیر ...
نوشتهشده در ۱۵ مرداد ۱۴۰۱، ۱۲:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمجتبی ازاد سنگو با چیزای دیگ هم میشه کند؟ :>
حالا من میخواستم انقد بالا برم ک ب ماه برسم.. نشد :| اما سقوط ازاد خوبی بود
بعد از اون طرف انقد زمینو کندم رسیدم ب مذاب
-
نوشتهشده در ۱۵ مرداد ۱۴۰۱، ۱۲:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@حمید-صباحی .
-
@حمید-صباحی .
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۵ مرداد ۱۴۰۱، ۱۲:۲۷ آخرین ویرایش توسط Hamid.s انجام شدهMichael Vey
.. ' ...
........ -
Michael Vey
پس یادت نیس اون حرفانوشتهشده در ۱۵ مرداد ۱۴۰۱، ۱۲:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@حمید-صباحی چیو؟ من 99 درصد چیزارو یادمه فق نمد چی
-
مجتبی ازاد سنگو با چیزای دیگ هم میشه کند؟ :>
حالا من میخواستم انقد بالا برم ک ب ماه برسم.. نشد :| اما سقوط ازاد خوبی بود
بعد از اون طرف انقد زمینو کندم رسیدم ب مذاب
نوشتهشده در ۱۵ مرداد ۱۴۰۱، ۱۲:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey ببین میری درخت میزنی بعد هر بلاک چوب رو میزاری توی اون مربع ها و بعت الوار میده 4 تا الوار رو بزار توی اون 4 تا خونه بعد بهت یک جعبه میده اون جعبه همه چی توش هست باهاش میتونی همه چی رو بسازی
-
@امیرمسعود-جعفری
هیییپینوکیو رو نوشتم دیدی؟
-
نوشتهشده در ۱۵ مرداد ۱۴۰۱، ۱۲:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@حمید-صباحی نه
-
Michael Vey
.. ' ...
........نوشتهشده در ۱۵ مرداد ۱۴۰۱، ۱۲:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@حمید-صباحی
.
..
...
....
.....
......
.......
......
.....
....
...
..
. -
نوشتهشده در ۱۵ مرداد ۱۴۰۱، ۱۲:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من نباید برم:(
-
نوشتهشده در ۱۵ مرداد ۱۴۰۱، ۱۲:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ایشه
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۵ مرداد ۱۴۰۱، ۱۲:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اییییییی دستم خوب شو
-
Michael Vey ببین میری درخت میزنی بعد هر بلاک چوب رو میزاری توی اون مربع ها و بعت الوار میده 4 تا الوار رو بزار توی اون 4 تا خونه بعد بهت یک جعبه میده اون جعبه همه چی توش هست باهاش میتونی همه چی رو بسازی
نوشتهشده در ۱۵ مرداد ۱۴۰۱، ۱۲:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمجتبی ازاد اوههه سخت شد.. اینو باید یجا سیو داشته باشم