هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
ramses kabir خب پس بهم بگو چرا من از اکثر جنسای مخالفم میترسم؟ بنظرت اینکه تو خیابون ی مرد منو تعقیب کنه و ... هوف..
فق میتونم بگم خیلی از پسرا اصلا همچین ذاتی ندارن.. و واقعیت اینه ک خیلی از دخترا هم فرشته نیستنفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۳ شهریور ۱۴۰۱، ۱۳:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey هرچیزی شخصیه! نمیشه از رو چند نفر تمام اون جمعیت رو متحم کرد یا اینکه بگیم تمام جنعیت خوبن!
همش به شعور و شخصیت خود فرد بستگی داره! در هر زبانی، هر جنسی، هر ملیتی، هر رنگی و..... هم خوب داریم هم بد!
-
نوشتهشده در ۲۳ شهریور ۱۴۰۱، ۱۳:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
کل افتخارات بارسا تو این چند سال همون ۴ هیچ برد الکلاسیکو
اصلا حالا که از سال ۲۰۱۵ به بعد سی ال نبردین همین نتیجه رو قاب کنید بزنید تو ویترین افتخارات
غار هم که مخصوص شماها بود نه ما
ما اگه ۳ سال نتونستیم سی ال ببریم بعدش با سه تا کامبک مولایی که به نظر شما شانس بوده قهرمان شدیم
برو هر وقت ۳۵ تا لالیگا و ۱۴ تا سی ال آوردین بیا کل کل
فعلا به کسب جام خوان گمپر ادامه بدین -
Michael Vey هرچیزی شخصیه! نمیشه از رو چند نفر تمام اون جمعیت رو متحم کرد یا اینکه بگیم تمام جنعیت خوبن!
همش به شعور و شخصیت خود فرد بستگی داره! در هر زبانی، هر جنسی، هر ملیتی، هر رنگی و..... هم خوب داریم هم بد!
نوشتهشده در ۲۳ شهریور ۱۴۰۱، ۱۳:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMatin Mousavi 1 اره..
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۳ شهریور ۱۴۰۱، ۱۳:۴۱ آخرین ویرایش توسط Matin Mousavi 1 انجام شده
ولی از لحاظ مالی....
برهوتتتتت
-
@امیرمسعود-جعفری
من از نیمه دوم نتونستم ببینم صب نتیجرو دیدم
حیف شد
️
نوشتهشده در ۲۳ شهریور ۱۴۰۱، ۱۳:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهKosar A003
لوکاس هرناندز گل قشنگی زد
سولاخ برلین هم کاری ازش برنمیآمد -
نوشتهشده در ۲۳ شهریور ۱۴۰۱، ۱۳:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
متهم...
-
Abnormal
نفس روستاهم دارین؟نوشتهشده در ۲۳ شهریور ۱۴۰۱، ۱۳:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهKosar A003 نه عزیزم اصالتا مازندرانی نیستم ، ولی خب چندساله اومدیم مازندران یه روستای خوش اب و هوارو هم انتخاب کردیم
هنوزم اذیتمون میکنن گیر میدن ولی خیلیییی دوست داشتنیه
عاشق روستاهای بکرم -
نوشتهشده در ۲۳ شهریور ۱۴۰۱، ۱۳:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
Kosar A003 نه عزیزم اصالتا مازندرانی نیستم ، ولی خب چندساله اومدیم مازندران یه روستای خوش اب و هوارو هم انتخاب کردیم
عاشق روستاهای بکرمنوشتهشده در ۲۳ شهریور ۱۴۰۱، ۱۳:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAbnormal به کجای مازندرانی
-
ramses kabir خب پس بهم بگو چرا من از اکثر جنسای مخالفم میترسم؟ بنظرت اینکه تو خیابون ی مرد منو تعقیب کنه و ... هوف..
فق میتونم بگم خیلی از پسرا اصلا همچین ذاتی ندارن.. و واقعیت اینه ک خیلی از دخترا هم فرشته نیستننوشتهشده در ۲۳ شهریور ۱۴۰۱، ۱۳:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey بنظرت هر مردی
مرده؟
من اینو در مورد اون دسته از پسرایی گفتم ک بویی از انسانیت بردن
مهم اینه انسان باشی
فارغ از اینکه جنسیتت چیه -
Michael Vey بنظرت هر مردی
مرده؟
مهم اینه انسان باشی
فارغ از اینکه جنسیتت چیهنوشتهشده در ۲۳ شهریور ۱۴۰۱، ۱۳:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهramses kabir اره..
-
Michael Vey بنظرت هر مردی
مرده؟
مهم اینه انسان باشی
فارغ از اینکه جنسیتت چیهنوشتهشده در ۲۳ شهریور ۱۴۰۱، ۱۳:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهramses kabir در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
جنتلمن باشن
-
Kosar A003 نه عزیزم اصالتا مازندرانی نیستم ، ولی خب چندساله اومدیم مازندران یه روستای خوش اب و هوارو هم انتخاب کردیم
عاشق روستاهای بکرم -
Abnormal به کجای مازندرانی
نوشتهشده در ۲۳ شهریور ۱۴۰۱، ۱۳:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey ساری
-
عاشق روستاهای بکرم -
نوشتهشده در ۲۳ شهریور ۱۴۰۱، ۱۳:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@M-Shajarian 🥰