هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Hamed.s on ۱۷ مهر ۱۴۰۱، ۱۶:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Hamed.s اخیییی
من یکی از دوستام تعریف میکرد بچه بوده میره تو کابینت قایم میشه پشت قابلمه ها خوابش میبره بعد مامانش اینا فک میکنن گم شده زنگ میزنن پلیس از بلندگوی مسجد اعلام میکنن بعد این بیدار میشه تو کابینت میزنه زیر گریه
یادش افتادم
خیلی وقته خبری ازش ندارم:(( -
@Soniaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
خانوم
ی سوال از کجا بدونیم ی چیزیو قبول کردیم یا هنوز داریم انکارش میکنیم ؟با مثال میگم
وقتی میگی
وقتی امتحانم رو خراب کردم و میگم نه امتحان سخت بود (درحالی که میدونم چون خودم براش وقت نزاشتم از همه کمتر نمره گرفتم وگرنه امتحان آسون بود)
داری انکار میکنی.
یا میگی نمره خوبیه همینه که هست اصلا من بیشتر از این نمیفهمم ( درحالی که درونت میدونی که هم استعدادشو داری هم هوشش رو فقط تنبلی کردی)این دوتا حالت یعنی داری انکار میکنی.
اما وقتی میگی من خراب کردم چون کم گذاشتم
این امتحان رو از دست دادم چون تنبلی کردم
از دفعه بعد جبرانش میکنم
بیشتر تلاش میکنم
همین که شکست رو میپذیری یعنی انکار نمیکنیحالا اینو میشه تعمیم داد به کلی بحث دیگه.
-
@Soniaaa
🥲🥲
یاد فیلم ما می توانیم افتادم -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to خانوم on ۱۷ مهر ۱۴۰۱، ۱۶:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خانوم
اهااا مرسی️
خب اگه بدونیم قبولش کردیم و برا درست کردنش هم داریم اقدام میکنیم ولی تجربه قبلی هی نمیزاره و مغزمونو آزار میده چیکار کنیم؟ -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Hamed.s on ۱۷ مهر ۱۴۰۱، ۱۶:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Hamed.s
ندیدمش شایدم دیدم اسمش یادم رفته -
@Soniaaa
خیلیییی خنده داره -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Hamed.s on ۱۷ مهر ۱۴۰۱، ۱۶:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Hamed.s
تلویزیون پخش شده؟ اگه نشده ندیدمحتی شده باشه هم احتمال زیاد ندیدم -
-
@haniehno در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
عه
بازگشت Sharllot را پس از مدت طولانی به تودلی تبریک و تهنیت عرض مینمائیم
ما نوشیدنی مجاز سرو میکنیمتهش باید مینوشتی چه برایمان آورده ای مارکو
منم میگفتم زحمت
کمال تقدیر و تشکر را از ضیافت جنابعالیتان دارم.
خواستارم به منظور تبریک و تهنیت به این جانب، بفرمایید بنده را فَلو (فالو) نمایند.
به امید درخشش و موفقیت جناب عزیزتان در تمامی عرصه های زندگی -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Hamed.s on ۱۷ مهر ۱۴۰۱، ۱۶:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Hamed.s
آها ندیدم -
@Soniaaa
بعد کنکور ببینین انشالله
من ۴ بار دیدمش -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Sharllot on ۱۷ مهر ۱۴۰۱، ۱۶:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Sharllot
ب مناسبت حضورت تو هممونو فالو کن دگ🥲 -
خانوم
اهااا مرسی️
خب اگه بدونیم قبولش کردیم و برا درست کردنش هم داریم اقدام میکنیم ولی تجربه قبلی هی نمیزاره و مغزمونو آزار میده چیکار کنیم؟این که خودمونو سرزنش کنیم طبیعیه
ولی این که مغزمون رو آزار بده خوب نیست.
بهتره که سعی کنیم کمتر خودمون رو سرزنش کنیم
به این نتیجه برسیم که با سرزنش کردن چی درست میشه؟
اون تجربه تموم شده رفته باید الان تو مسیر جدید حواسمون باشه که تکرار نشه. -
دیگه چایی هم حال مارو خوب نمیکنه
-
_Biliifti_
اسپرسو دبل بزن -
_Biliifti_
یکم از مرزای ایران فراتر برو با نوشیدنیای دیگه قطعا حالت خوب میشه -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to خانوم on ۱۷ مهر ۱۴۰۱، ۱۶:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خانوم
خب سرزنش نه مثلا هی بگی دفعه قبل اون همه زحمت کشیدی یک چهارمشم نتیجه نگرفتی الانم نمیشه بیخود درجا میزنی -
@Elham650
این مدت قشنگ اماده شدی بفرستیمت سر خونه زندگیتنههه
491974/1000113