هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
حرف میزنه من ضعف میکنم از قشنگی گویشش
-
ی سوال شما اگر بومی منطقه ای هستین
با گویش خاص خودتون حرف میزنید
یا پنهانش میکنید؟ -
واقعا اگر لهجه دارین
خیلی خوشبختین
هر لهجه و گویشی:))))
فوق العاده اس فوق العاده -
دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۴ آبان ۱۴۰۱، ۱۸:۴۶ آخرین ویرایش توسط lO_Ol انجام شده
خانوم
من سعی میکنم با لهجه صبت نکنم هر چن ندارم زیاد
ولی کسی با لهجه صبت کنه اصن خوشم نمیاد کسی مسخرش کنه و عصبانی میشم
خودمم برا این صبت نمیکنم که مثلا ما انگلیسی یاد میگیریم سعی میکنیم مثل اونا صحبت کنیم ویا مثلا ترکی استانبولی
فارسی هم همینطوری
هر زبونی قشنگی خودشو داره ولی لهجه داشتنم خوبه اصن اونایی که چند تا زبون بلدن ناخودآگاه هر چقدر ماهر بشن بعضی جاها لهجه میزنه چون تلفظ حروف فرق دارن:) -
خانوم
ولی کسی با لهجه صبت کنه اصن خوشم نمیاد کسی مسخرش کنه و عصبانی میشم
خودمم برا این صبت نمیکنم که مثلا ما انگلیسی یاد میگیریم سعی میکنیم مثل اونا صحبت کنیم ویا مثلا ترکی استانبولی
فارسی هم همینطوری
هر زبونی قشنگی خودشو داره ولی لهجه داشتنم خوبه اصن اونایی که چند تا زبون بلدن ناخودآگاه هر چقدر ماهر بشن بعضی جاها لهجه میزنه چون تلفظ حروف فرق دارن:)@Soniaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
خانوم
ولی کسی با لهجه صبت کنه اصن خوشم نمیاد مسی مسخرش کنه و عصبانی میشم
خودمم برا این صبا نمیکنم که مثلا ما انگلیسی یاد میگیریم سعی میکنیم مثل اونا صحبت کنیم ویا مثلا ترکی استانبولی
فارسی هم همینطوری
هر زبونی قشنگی خودشو داره ولی لهجه داشتنم خوبه اصن اونایی که چند تا زبون بلدن ناخودآگاه هر چقدر ماهر بشن بعضی جاها لهجه میزنه چون تلفظ حروف فرق دارن:)َ
واقعا اگه کسی به خاطر لهجه کسی رو مسخره کنه بی شعوره
چون داشتن لهجه ی ویژگی مضاعفه
نه ی نقص -
نوشتهشده در ۴ آبان ۱۴۰۱، ۱۸:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من یوتیوبمو میخوام : (
لعنت بهتون -
مثلا تو فارسی ساکن اول کلمه رو نمیتونن بگن یا سختشونه
ولی ما میتونیم -
@Soniaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
خانوم
خودمم برا این صبا نمیکنم که مثلا ما انگلیسی یاد میگیریم سعی میکنیم مثل اونا صحبت کنیم ویا مثلا ترکی استانبولی
فارسی هم همینطوری
هر زبونی قشنگی خودشو داره ولی لهجه داشتنم خوبه اصن اونایی که چند تا زبون بلدن ناخودآگاه هر چقدر ماهر بشن بعضی جاها لهجه میزنه چون تلفظ حروف فرق دارن:)َ
نه ی نقصدانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۴ آبان ۱۴۰۱، ۱۸:۴۹ آخرین ویرایش توسط lO_Ol انجام شدهخانوم در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Soniaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
خانوم
فارسی هم همینطوری
نه ی نقصاوهوم دقیقا
-
دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۴ آبان ۱۴۰۱، ۱۸:۵۰ آخرین ویرایش توسط lO_Ol انجام شده
واسه همینم هست که میگن کسی که تورکی بلده انگلیسی رو راحت یاد میگیره
چون علاوه بر برخی حروف
ساختمان جمله بندی مشابه دارن -
نوشتهشده در ۴ آبان ۱۴۰۱، ۱۸:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خانوم لهجه که من سیستانی هستم خوب بعد چون گلستان زندگی میکنیم اونطور لهجه نداریم ولی همون جور که تو خونه صحبت میشه(با لهجه)تا حد زیادی حرف میزنیم،
-
خانوم لهجه که من سیستانی هستم خوب بعد چون گلستان زندگی میکنیم اونطور لهجه نداریم ولی همون جور که تو خونه صحبت میشه(با لهجه)تا حد زیادی حرف میزنیم،
@yasin-sheibak خیلی هم خوب:))
-
به نام خداوند بخشنده مهربان
سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره...رعایت قوانین تاپیک برای همه الزامی می باشد
- بحث سیاسی، اعتقادی و تنش زا ممنوع
- پرسیدن سوال درسی و مشاوره ای ممنوع
- پرهیز از توهین و بی احترامی و استفاده از الفاظ نامناسب
- پرهیز از قرار دادن متن ، آهنگ و... با محتوای نامناسب
- مواظب شوخی هاتون باشید هر شوخی مناسب محیط انجمن نیست
- همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید
سبز باشید و سربلند
نوشتهشده در ۴ آبان ۱۴۰۱، ۱۹:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمسئله فقط فهمیدن نیست
دیر فهمیدنه... -
زهرا بنده خدا 2 سلام
ممنونم زهرا جاننوشتهشده در ۴ آبان ۱۴۰۱، ۱۹:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmaryam111 خواهش میکنم ناظم جان
-
نمیدونم اون ویفرارو کجا قایم کرده
-
هعی زندگی
-
زیبا
-
-
من که متاسفانه دیگه وارث زبونمون نیستم چون بلد نیستمش
ولی اصن منافات ندارن با همدیگه کسایی که تاتی صحبت میکنن -
.
-