هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
واقعا نیاز دارم یه نفر بیاد آهنگ های چاوشی رو لایو برام بخونه.
- خیره توو چشم مست تو
دست می دم به دست تو
بگو.
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۴ آذر ۱۴۰۱، ۲۳:۲۱ آخرین ویرایش توسط Hamid.s انجام شدهdlrm
یه آهنگ عالی هم داره
به نام باب دلمی - خیره توو چشم مست تو
-
@Younes-Dehkhoda-0 کی برد؟
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۵ آذر ۱۴۰۱، ۳:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهKourosh Mousavi
کرواسی -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۵ آذر ۱۴۰۱، ۳:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دوتا چشمات یه ترکیب سمی
-
نوشتهشده در ۱۵ آذر ۱۴۰۱، ۵:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Taranommm من infpم هعی
-
نوشتهشده در ۱۵ آذر ۱۴۰۱، ۵:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@AMIR-MJ برزیل و کره چ کردن؟
-
@AMIR-MJ برزیل و کره چ کردن؟
نوشتهشده در ۱۵ آذر ۱۴۰۱، ۵:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey برزیل ۴ تا زد یکی خورد
وینیسیوس ،نیمار،ریچالیسون،لوکاس پاکتا واسه برزیل گل زدند
پایک هم واسه کره گل زد
گل وینی و ریچالیسون و پایک خیلی قشنگ بود -
Michael Vey برزیل ۴ تا زد یکی خورد
پایک هم واسه کره گل زد
گل وینی و ریچالیسون و پایک خیلی قشنگ بودنوشتهشده در ۱۵ آذر ۱۴۰۱، ۵:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@AMIR-MJ عهههه من طرفدار کره بودمم..
ژاپن و کرواسی چ کردن -
ولی تصورم از داماد یه چیز دیگه بود:/
باباش که قشنگ میخواست خفش کنه:/
می دونید
به این نتیجه رسیدم که هرکسی رو مسخره کنی واسه خودتم قطعا اتفاق میفته
وقتی ابتدایی و راهنمایی بودم ،بابای داماد روزی نبود که به چادر نپوشیدن و درست شال نگرفتنم گیر نده!!به حدی با مدل حرف زدنش اذیتم کرده بود که ازش فراری بودم...
حالا امشب پسر همون...همونی که غیرت داشت
خانمش بدون شنل جلوی چند تا مرد غریبه...
خودش نامحرم خونش زد بالا یه مدت کلا رفت
ولی اینکه پوشش خانمش مهم نبود واسش خیلی برام عجیب بود...
ولی یه کاریشون قشنگ بود
هدایایی که آورده بودنو بلند اعلام نکردن فقط یادداشت کردن...آفرین...نوشتهشده در ۱۵ آذر ۱۴۰۱، ۵:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهالبته قضاوتم کار قشنگی نیست...
-
@AMIR-MJ عهههه من طرفدار کره بودمم..
ژاپن و کرواسی چ کردننوشتهشده در ۱۵ آذر ۱۴۰۱، ۵:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey کره شانسی شانسی اومد مرحله یک هشتم
اولا که میگن فغانی تو بازی اروگوئه و پرتغال یه پنالتی اشتباه برای پرتغال گرفت که تفاضل اروگوئه یکی اومد پایین
بعدم دقیقه نود تو بازی پرتغال کره سون هیونگ مین ضد حمله زد و گل زدن و صعود کردن وگرنه کره صعود نمیکرد
ژاپن هم اول یه گل به کرواسی زد
بعد پریشیچ گل زد به ژاپن
بازی رفت وقت اضافه و پنالتی
ژاپن دوتا پنالتی اول رو از دست داد و کرواسی تو پنالتی ها ۳_۱برد -
Michael Vey کره شانسی شانسی اومد مرحله یک هشتم
اولا که میگن فغانی تو بازی اروگوئه و پرتغال یه پنالتی اشتباه برای پرتغال گرفت که تفاضل اروگوئه یکی اومد پایین
بعدم دقیقه نود تو بازی پرتغال کره سون هیونگ مین ضد حمله زد و گل زدن و صعود کردن وگرنه کره صعود نمیکرد
بعد پریشیچ گل زد به ژاپن
ژاپن دوتا پنالتی اول رو از دست داد و کرواسی تو پنالتی ها ۳_۱بردنوشتهشده در ۱۵ آذر ۱۴۰۱، ۵:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@AMIR-MJ اکهه... هعی
-
Michael Vey کره شانسی شانسی اومد مرحله یک هشتم
بعد پریشیچ گل زد به ژاپن
ژاپن دوتا پنالتی اول رو از دست داد و کرواسی تو پنالتی ها ۳_۱بردنوشتهشده در ۱۵ آذر ۱۴۰۱، ۵:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@AMIR-MJ مرسییی برا وقتی ک گذاشتییی
-
@AMIR-MJ اکهه... هعی
نوشتهشده در ۱۵ آذر ۱۴۰۱، ۵:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey سطح فوتبال آسیا خیلی از اروپا پایین تره
از آسیا فقط شاید همون سون هیونگ مین تو سطح اول فوتبال اروپا بازی میکنه -
@AMIR-MJ مرسییی برا وقتی ک گذاشتییی
نوشتهشده در ۱۵ آذر ۱۴۰۱، ۵:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey خواهش میکنم
کاری نکردم
-
انجمن قشنگگگگ مثال معما چون حل شود اسان شوده
تا سوال میپرسی حل نشده بزور یکی دو نفر جواب بدن
تا حل میشه هی فیلسوف پیدا میکنه
️
-
Michael Vey برزیل ۴ تا زد یکی خورد
پایک هم واسه کره گل زد
گل وینی و ریچالیسون و پایک خیلی قشنگ بودفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۵ آذر ۱۴۰۱، ۶:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@AMIR-MJ گله والی طوره پاکتا هم خوب بود،روی پاسه وینیسیوس
-
نوشتهشده در ۱۵ آذر ۱۴۰۱، ۶:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Seyed sadegh Razavi وینیسیوس دیشب خیلی خوب بازی کرد
بازیاشو نسبت به دو فصل قبل که مقایسه میکنم میبینم انگار اصلا انجلوتی و پینتوس یه وینیسیوس جدید ساختند تو این دو فصل -
Michael Vey سطح فوتبال آسیا خیلی از اروپا پایین تره
از آسیا فقط شاید همون سون هیونگ مین تو سطح اول فوتبال اروپا بازی میکنهنوشتهشده در ۱۵ آذر ۱۴۰۱، ۶:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@AMIR-MJ اره متاسفانه.. هعیی..
مخصوصا ایران ک خدایی پاسکاریشون خیییلییی ضعیفه -
انجمن قشنگگگگ مثال معما چون حل شود اسان شوده
تا سوال میپرسی حل نشده بزور یکی دو نفر جواب بدن
تا حل میشه هی فیلسوف پیدا میکنه
️
نوشتهشده در ۱۵ آذر ۱۴۰۱، ۶:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Soniaaa واااااااااای دقیقااااااااا
-
نوشتهشده در ۱۵ آذر ۱۴۰۱، ۶:۳۴ آخرین ویرایش توسط Michael Vey انجام شده
اوف یچیزی ک خیلی عصبیم میکنه غر زدن بچه ها راجب راه ابریشمه..
چرا زنگ نزدن چرا برنامه اینجوریه منتورینگ کو کوییزا چرا اینجورین تحلیلا چرا اونجورین (اینو خدایی خیلی قبول دارم) بلا بلا بلا..
اقاا ارهه خو معلومه کم کاریا زیادن ولی مخرب نیستن.. بشینین پای درستون چرا انق درگیر حواشی میشین اخه.. کسی بخواد ادم درس خوندن باشه با کتاب درسیم کنکورو تک رقمی میشه...
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-ابریشم-پرو -
@AMIR-MJ اره متاسفانه.. هعیی..
مخصوصا ایران ک خدایی پاسکاریشون خیییلییی ضعیفهنوشتهشده در ۱۵ آذر ۱۴۰۱، ۶:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@AMIR-MJ اره متاسفانه.. هعیی..
مخصوصا ایران ک خدایی پاسکاریشون خیییلییی ضعیفهدر ادامه بگم ک کلا ما ایرانیا ادم تیمی کار کردن نیستیم.. تو ورزشای انفرادی حرفای بیشتری واسه گفتن داریم
خب این تا حدودی بده واقعا..