هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
amir ahmadi وجودش اثباتیه (اگه خدا منظورتونه)
@Narjes-Hashemiنوشتهشده در ۱۱ مهر ۱۴۰۰، ۲۰:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@roghayeh-eftekhari اره دیدم روند تدریجی رو که میگن
به این دلیل به این دلیل به این دلیل پس هست
ولی دور از منطق میشن تو مواردی -
@narjes-hashemi
خوبه
هرجا غ.منطقی شد هرکس بگو شات آپما میگیم ....آف لیتل .... . ولی شما ادب رو رعایت کن بگو شات آپ
نوشتهشده در ۱۱ مهر ۱۴۰۰، ۲۰:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi همون سکوت کوبنده تره
زکریای گرام شبت پرکابوس -
amir ahmadi همون سکوت کوبنده تره
زکریای گرام شبت پرکابوسنوشتهشده در ۱۱ مهر ۱۴۰۰، ۲۰:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@narjes-hashemi مرسی
شب بخیر
-
@roghayeh-eftekhari اره دیدم روند تدریجی رو که میگن
به این دلیل به این دلیل به این دلیل پس هست
ولی دور از منطق میشن تو مواردینوشتهشده در ۱۱ مهر ۱۴۰۰، ۲۰:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi خب من یه سوال از شما دارم اصلا منطق چیه؟
-
@سجاد-ذوالفقاری من بودم و شما و شارلوت و خودش و اواسطش میترا
ما بحثمون مربوط بود دیگهنوشتهشده در ۱۱ مهر ۱۴۰۰، ۲۰:۵۲ آخرین ویرایش توسط اهورا انجام شده@narjes-hashemi
بابا تودلی هرکس یه چیزی مینویسه ممکنه بیرون از انجمن چیزی بوده و تودلی نوشتتش
ولی ببین مهم نیست حتی اگه با ما هم بود ما بحث خودمون بود خودمونم میدونستیم چی به چیه ...
رجوع کن به پست دایی که نشانک زدی همین الان
-
amir ahmadi خب من یه سوال از شما دارم اصلا منطق چیه؟
نوشتهشده در ۱۱ مهر ۱۴۰۰، ۲۰:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@roghayeh-eftekhari چیزی که بتونیم درکش کنیم
-
شبتون پر کابوس
نوشتهشده در ۱۱ مهر ۱۴۰۰، ۲۰:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@narjes-hashemi
شبت زیبا -
amir ahmadi همون سکوت کوبنده تره
زکریای گرام شبت پرکابوسنوشتهشده در ۱۱ مهر ۱۴۰۰، ۲۰:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@narjes-hashemi ببخشید من دخالت میکنم فقط پیاماتون دیدم گفتم کمکی کرده باشم کتاب های شهید سیدطاها ایمانی بخونید
من درحدش نیستم چیز زیادیم بلد نیستم ولی خوشحال میشم یه روز باهم سوال و جواب باشته باشیم -
@roghayeh-eftekhari چیزی که بتونیم درکش کنیم
نوشتهشده در ۱۱ مهر ۱۴۰۰، ۲۰:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi اهومم خب میگید دور از منطق یعنی قابل درک نیست؟
-
amir ahmadi اهومم خب میگید دور از منطق یعنی قابل درک نیست؟
نوشتهشده در ۱۱ مهر ۱۴۰۰، ۲۰:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@roghayeh-eftekhari اره
-
نوشتهشده در ۱۱ مهر ۱۴۰۰، ۲۰:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
__chakisaldva__ کبودت میکنم -
نوشتهشده در ۱۱ مهر ۱۴۰۰، ۲۰:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بعد از ۱۳۱۵۱ پیامممم
الان فحش لازمی ولی دستم بستس اینجا
__chakisaldva__ -
@roghayeh-eftekhari اره
نوشتهشده در ۱۱ مهر ۱۴۰۰، ۲۱:۰۰ آخرین ویرایش توسط Sachli انجام شدهamir ahmadi ما کتاب فرض کنیم که رو میز بوده بعد شما میری بیرون برمیگردی میبینی همونطور رو زمین اون لحظه چه منطقی براش میارید؟
-
amir ahmadi ما کتاب فرض کنیم که رو میز بوده بعد شما میری بیرون برمیگردی میبینی همونطور رو زمین اون لحظه چه منطقی براش میارید؟
نوشتهشده در ۱۱ مهر ۱۴۰۰، ۲۱:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@roghayeh-eftekhari خب یکی انداختتش
یا کج بوده خودش افتاده خیلی چیزا -
@roghayeh-eftekhari خب یکی انداختتش
یا کج بوده خودش افتاده خیلی چیزانوشتهشده در ۱۱ مهر ۱۴۰۰، ۲۱:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi دقیقا اون کتاب خودش نیوفتاده یکی اون انداخته
نه چند متر از زمین در همون حالتی که روی زمین بوده -
نوشتهشده در ۱۱ مهر ۱۴۰۰، ۲۱:۰۳ آخرین ویرایش توسط amir ahmadi انجام شده
میدونی من همونقد ک به خیر حساسم
۱۰۰۰برابرش به این حرکت حساسم؟
__chakisaldva__ -
نوشتهشده در ۱۱ مهر ۱۴۰۰، ۲۱:۰۳ آخرین ویرایش توسط اهورا انجام شده
-
amir ahmadi دقیقا اون کتاب خودش نیوفتاده یکی اون انداخته
نه چند متر از زمین در همون حالتی که روی زمین بودهنوشتهشده در ۱۱ مهر ۱۴۰۰، ۲۱:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@roghayeh-eftekhari یکی انداختش؟خب؟
-
@roghayeh-eftekhari خب یکی انداختتش
یا کج بوده خودش افتاده خیلی چیزانوشتهشده در ۱۱ مهر ۱۴۰۰، ۲۱:۰۴ آخرین ویرایش توسط Sachli انجام شدهamir ahmadi من یه سوالی برام پیش اومده وقتی بگیم یک موجود بی نیاز(یعنی خدا)نباشه و همه نیازمند هستند در اون حالت چی میشه؟
-
amir ahmadi من یه سوالی برام پیش اومده وقتی بگیم یک موجود بی نیاز(یعنی خدا)نباشه و همه نیازمند هستند در اون حالت چی میشه؟
نوشتهشده در ۱۱ مهر ۱۴۰۰، ۲۱:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@roghayeh-eftekhari چرا نیازمندن؟