هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
نوشتهشده در ۱۷ دی ۱۴۰۱، ۱۷:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
amir ahmadi فحششو اینجا نده فقط
-
نوشتهشده در ۱۷ دی ۱۴۰۱، ۱۷:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Danial-al آره چند تا دروازه خالی هم خط حمله خراب کرد
-
Seyed sadegh Razavi بازیکنای رئال خراب کردن باز اون تفکره ذهنیت قهرمانی اومده سراغشون حتما
حالا نه به باره نه به داره فکر میکنند قهرمان شدندفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۷ دی ۱۴۰۱، ۱۷:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@SERGIO-AMIR-BARDIA
بارسا لامصب ثبات نداره،بگیر نگیر داره لعنتی
احتمالا برا همینه رئال خودشو تو لالیگا بی رقیب میبینه -
@SERGIO-AMIR-BARDIA پول الکی بابتش داد اتلتیکو
بازیکن بدی نیس ولی بکار اتلتیکو نمیادنوشتهشده در ۱۷ دی ۱۴۰۱، ۱۷:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSeyed sadegh Razavi آره دگ خیلیییی تبلیغش کرد و نتیجه نداد
بره منچستر احیا میشه کنار رفیقش برونو -
Seyed sadegh Razavi آره دگ خیلیییی تبلیغش کرد و نتیجه نداد
بره منچستر احیا میشه کنار رفیقش برونوفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۷ دی ۱۴۰۱، ۱۷:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Danial-al شاید بکاره یونایتد بیاد این فصل
-
amir ahmadi فحششو اینجا نده فقط
نوشتهشده در ۱۷ دی ۱۴۰۱، ۱۷:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده_Biliifti_ عشق فقط رولت و دانمارکی
-
@Danial-al شاید بکاره یونایتد بیاد این فصل
نوشتهشده در ۱۷ دی ۱۴۰۱، ۱۷:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSeyed sadegh Razavi برم بخوابم امروز تموم ش ک پوکیدم
-
Seyed sadegh Razavi برم بخوابم امروز تموم ش ک پوکیدم
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۷ دی ۱۴۰۱، ۱۷:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Danial-al خسته نباشی
شبت خوش -
_Biliifti_ عشق فقط رولت و دانمارکی
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۷ دی ۱۴۰۱، ۱۷:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@SERGIO-AMIR-BARDIA دانمارکیم خیلی خوبه
-
@SERGIO-AMIR-BARDIA
بارسا لامصب ثبات نداره،بگیر نگیر داره لعنتی
احتمالا برا همینه رئال خودشو تو لالیگا بی رقیب میبینهنوشتهشده در ۱۷ دی ۱۴۰۱، ۱۷:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSeyed sadegh Razavi آره اینو قبول دارم ولی خب با اینهمه خرج و این همه بدهی باید از به جایی خودشو بکشه بالا
یکی از کارشناسان فوتبالی لالیگا میگفت تا چند سال دیگه تاثیر تراز مثبت مالی رئال معلوم میشه و اگه بارسا اینجوری پیش بره و هر وقت کم آورد بخواد اهرم فعال کنه به مشکل برمیخوره -
نوشتهشده در ۱۷ دی ۱۴۰۱، ۱۷:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
شیشه نزدیک تر از سنگ ندارد خویشی
هر شکستی که به هر کس برسد از
خویش است .. -
@SERGIO-AMIR-BARDIA دانمارکیم خیلی خوبه
نوشتهشده در ۱۷ دی ۱۴۰۱، ۱۷:۳۳ آخرین ویرایش توسط Ramos9248 انجام شدهSeyed sadegh Razavi شیرینی دانمارکی با خیار و نمک وسط عروسی تو تالار دوربین همون موقع میاد روت زوم میکنه بوم بوم کنه قلبت
-
_Biliifti_ عشق فقط رولت و دانمارکی
نوشتهشده در ۱۷ دی ۱۴۰۱، ۱۷:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
@SERGIO-AMIR-BARDIA
نوشتهشده در ۱۷ دی ۱۴۰۱، ۱۷:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده_Biliifti_ میشه تفسیر کنی؟این الان نگاه عاقل اندر سفیهِ؟
-
نوشتهشده در ۱۷ دی ۱۴۰۱، ۱۷:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
تا اوایل دوازدهم اصن نمی دونستم کنکور چیه
فقط اینو بازی می کردمچند باررر
لعنت به مننوشتهشده در ۱۷ دی ۱۴۰۱، ۱۷:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Zhra8393 وای منم چندین بار بازی کردم البته کلاس پنجم و ششم
-
_Biliifti_ میشه تفسیر کنی؟این الان نگاه عاقل اندر سفیهِ؟
نوشتهشده در ۱۷ دی ۱۴۰۱، ۱۷:۴۷ آخرین ویرایش توسط _Biliifti_ انجام شده -
Seyed sadegh Razavi شیرینی دانمارکی با خیار و نمک وسط عروسی تو تالار دوربین همون موقع میاد روت زوم میکنه بوم بوم کنه قلبت
نوشتهشده در ۱۷ دی ۱۴۰۱، ۱۷:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@SERGIO-AMIR-BARDIA اصلا وظیفه فیلمبردار همینه که از تو دهن مهمونا هم فیلم بگیره
-
نوشتهشده در ۱۷ دی ۱۴۰۱، ۱۷:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Venus655 من از چهارم شروع کردم با ی بازی دیگ فک کنم صاحبخونه و مستاجر بود اسمش چند باررر رفتمشون
انقدر سر اینا استرس میگرفتم -
@Venus655 من از چهارم شروع کردم با ی بازی دیگ فک کنم صاحبخونه و مستاجر بود اسمش چند باررر رفتمشون
انقدر سر اینا استرس میگرفتمنوشتهشده در ۱۷ دی ۱۴۰۱، ۱۷:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Zhra8393 من چند بار تا مرحله آخر رفتم بعد دوباره از اول شروع کردم روزی ۲،۳ ساعت